fbpixel

Search icon
Search
Τα tv shows που πρέπει να παρακολουθήσετε αν είστε λάτρεις του interior design
INTERIORS

Τα tv shows που πρέπει να παρακολουθήσετε αν είστε λάτρεις του interior design

Τα προγράμματα για να βάλετε στη watch λίστα σας σε περίπτωση που ψάχνετε έμπνευση για υπέροχο διάκοσμο


Μπορεί να συνηθίζετε να βλέπετε πολλές σειρές και ταινίες, αλλά ίσως να μην είχατε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να εμπνευστείτε από τα αγαπημένα σας προγράμματα για να διακοσμήσετε τους προσωπικούς σας χώρους. Κι όμως, σε περίπτωση που βρίσκεστε συνεχώς σε αναζήτηση για interior tips και ιδέες, ένας ακόμα τρόπος για να αντλήσετε εικόνες από iconic σπίτια κι εντυπωσιακά σημεία στον κόσμο είναι το να βάλετε στη λίστα παρακολούθησής σας νέες αλλά παλαιότερες κυκλοφορίες, οι οποίες θα σταθούν ως μια πολύ καλή αφορμή για ένα makeover στους προσωπικούς σας χώρους.

Get inspired από τα tv shows που συγκεντρώσαμε κι ετοιμαστείτε για αλλαγές στη διακόσμηση της κατοικίας σας!

The Great

tgr-103-ou-00338rt-3-1588777681.jpg

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Hulo, το "The Great, επικεντρώνεται στον 18ο αιώνα και συγκεκριμένα στην άνοδο της Μεγάλης Αικατερίνης στη Ρωσία. Ο vintage χαρακτήρας, το βικτωριανό στιλ και η σπουδαία αρχιτεκτονική, λοιπόν, συνθέτουν ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο σκηνικό, από το οποίο ο καθένας μπορεί να αντλήσει έμπνευση, δεδομένου ότι οι τάσεις στο interior design κάνουν «κύκλο» και το παλιό έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Παρακολουθώντας την επιβλητικότητα που κυριαρχείται σε κάθε χώρο αλλά κι έξω στον δρόμο, όλα μοιάζουν τόσο πολυτελή κι εσείς δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε. 

Πρωταγωνιστούν: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox.

Emily in Paris

emily.jpg

Βλέποντας το γνωστό σε όλους, πλέον, "Emily in Paris" του Netflix, μπορείτε να βιώσετε σχεδόν ρεαλιστικά τον παλμό που απονέεται στο γοητευτικό Παρίσι. Πλατείες, σοκάκια, εμβληματικές κατοικίες και τόσα άλλα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να μη θέλετε να στρέψετε το βλέμμα σας πουθενά αλλού. Από τον πύργο του Eifel μέχρι τα breathtaking κτίρια που κοσμούν την Πόλη του Φωτός και την κάνουν να δείχνει σαν να βγήκε από παραμύθι, τα πρόσωπα αυτής τη σειράς φαίνεται να απολαμβάνουν στο έπακρο parisian lifesyle και να μεταφέρονται σε εκπληκτικές κατοικίες όπου εκπέμπεται αέρας πολυτέλειας.

Πρωταγωνιστούν: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park.

Get Organized with The Home Edit

aaaabrxvopcvpl5hkqzxqrpucgidrqks-dwyodxr5b8sijr7qnoxtiuxnpssmi3ytrg0sx8awqtihldw6jgvrn-xdc3sgb6s.jpg

Άλλη μια παραγωγή του αγαπημένου μας Netflix, το "Get Organized with The Home Edit", είναι αυτός ακριβώς που χρειάζεστε εάν ψάχνετε τρόπους για να οργανώσετε τα πράγματά σας στο σπίτι. Μέσα από τα επεισόδια, οι ειδικές στην οργάνωση, Clea Shearer και Joanna Teplin, βοηθούν τους διάσημους και μη πελάτες τους να ξεκαθαρίσουν, να κατηγοριοποιήσουν και να τακτοποιήσουν τους προσωπικούς τους χώρους. Το τελικό αποτέλεσμα πάντα έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει τόσο τους πελάτες όσο και του θεατές.

Bridgerton

bridgerton-101-unit-00240r.jpg

Άλλη μια αγαπημένη σειρά του Netflix που κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Είναι βασισμένη στις αρχές του 19ου αιώνα στο Λονδίνο και μόνο αυτό αρκεί για να σας πείσει να την παρακολουθήσετε! Επιβλητικά κτίρια και τεράστιες αίθουσες γεμάτες πολυτέλεια, έντονα χρώματα και statement μοτίβα, αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς που θα λατρέψετε λίγο περισσότερο εσείς που είστε λάτρεις του vintage.

Πρωταγωνιστούν: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan.

Four Weddings and a Funeral

4waaf.jpg

Η προσαρμογή των σύντομων επεισοδίων της Mindy Kaling στην κλασική ρομαντική κωμωδία της δεκαετίας του 1990 με το ίδιο όνομα, διαθέτει εντυπωσιακούς και statement εσωτερικούς χώρους, που αντικατοπτρίζουν πλήρως τις εκκεντρικές προσωπικότητες που βρίσκονται μέσα τους. Μέσα από αυτήν που προβάλετε στο Hulu, θα εντρυφήσετε στη μοντέρνα αρχιτεκτονική του Λονδίνου, αλλά και στο πόσο καθοριστικός ήταν ο σχεδιασμός του παρελθόντος για το σήμερα.

Πρωταγωνιστούν: Nathalie Emmanuel, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse.