fbpixel

Search icon
Search
Tα tricks στο look σας για να κερδίσετε τη δουλειά των ονείρων σας
THE LOOK

Tα tricks στο look σας για να κερδίσετε τη δουλειά των ονείρων σας

Aνακαλύψτε ποια είναι αυτά κι εφαρμόστε τα!


Παρόλο που κατά καιρούς πολλοί ειδικοί από τον χώρο της μόδας έχουν δώσει αρκετά tips για τα ρούχα που πρέπει να επιλέξουμε για ένα interview, δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες ενδυμασίας που θα οδηγήσουν με σιγουριά στον δρόμο της επιτυχίας. Εμπνευσμένοι λοιπόν από τις γυναίκες που ακολουθούν τη μεγαλύτερη τάση της εποχής, δηλαδή τη μόδα του street style, αλλά και βασισμένοι σε διάφορες συμβουλές από τους fashion experts, σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για να είστε πάντα stylish σε μια συνέντευξη! Βασικό συστατικό σε όλη αυτή την αγχώδη αλλά ταυτόχρονα πολύ δημιουργική «περιπέτεια» αποτελεί η ενίσχυση της προσωπικότητάς μας και η εμπιστοσύνη που θα εκπέμπει το look μας. Δημιουργήστε το σύνολό σας σκεπτόμενη ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην κερδίσετε τη θέση που επιθυμείτε.

1. Ετοιμάστε το σύνολό σας από το προηγούμενο βράδυ

33-oLXoE.jpg

Μια οργανωμένη ντουλάπα και μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα φορέσετε θα βοηθήσει να έχετε καθαρό μυαλό για τη μεγάλη μέρα. Επιλέξτε όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείτε, από το εσώρουχο μέχρι και τα παπούτσια, από την προηγούμενη νύχτα και κάπως έτσι εξοικονομήστε χρόνο κι ενέργεια. Ready to go!

2. Φορέστε κοστούμι αλλά με το δικό σας στιλ

3-RSWl1.jpg

Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε ένα two pieces suit ούτε ότι θα κερδίσετε τη δουλειά μόνο και μόνο επειδή θα φορέσετε ένα παντελόνι κοστουμιού γιατί ταιριάζει στην περίσταση. Είναι πολύ σημαντικό να το προσαρμόσετε στο δικό σας στιλ και να το φέρετε στα μέτρα σας. Για παράδειγμα, προσθέστε μια ζώνη στη μέση, εάν το suit είναι πολύ φαρδύ ή φορέστε statement αξεσουάρ για να κάνετε ακόμη πιο εντυπωσιακό και δυναμικό το look σας.

3. Προτιμήστε άνετα παπούτσια

snekars.jpg

Ένα βασικό item που μπορεί να ολοκληρώσει και να απογειώσει το outfit σας είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Σίγουρα δε θα γνωρίζετε πόση απόσταση θα χρειαστεί να διανύσετε μέχρι να φτάσετε στον χώρο της συνέντευξης αλλά και πόση ώρα θα πρέπει να περπατήσετε για να αποφύγετε την κίνηση. Επιλέξτε υποδήματα που να συνδυάζουν απόλυτα το στιλ και την άνεση ώστε να μην αγχωθείτε και για τα χιλιόμετρα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι λαμπερά μαύρα flat loafers θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

4. Μην παραλείπετε το παλτό σας

1-ZGFx4.jpg

Πολλά επαγγελματικά ραντεβού είθισται να γίνονται σε εξωτερικούς χώρους. Σε τέτοιες περιπτώσεις το παλτό είναι εκείνο το item που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του συνομιλητή σας και θα πρέπει να κάνει την πρώτη θετική εντύπωση. Ιδανική επιλογή μια ελαφριά καμπαρντίνα σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη απόχρωση, αφού θα λειτουργήσει άριστα τόσο σε πρακτικό όσο και σε στιλιστικό επίπεδο. Σε περίπτωση που το κρύο είναι λίγο πιο τσουχτερό δημιουργήστε ένα σύνολο μέσα από το πανωφόρι σας που θα σας κρατήσει ζεστές, όπως μία πλεκτή μπλούζα συνδυασμένη μ’ ένα παντελόνι κοστουμιού και ankle boots.

5. Να είστε γεμάτες λάμψη

2-Rja5i.jpg

Εννοείται ότι δεν εννοούμε να λάμπετε στην κυριολεξία επιλέγοντας παγιέτες ή κάποιο ρούχο με glitter, αλλά να είστε σίγουρες για τον εαυτό σας. Οι experts τονίζουν ξανά και ξανά ότι όταν κάτι σας ταιριάζει εκπέμπετε περισσότερη σιγουριά. Αυτή η βεβαιότητα περνάει και σε αυτόν που βρίσκεται απέναντί σας, δείχνοντάς του με ξεκάθαρο τρόπο τις δυνατότητές σας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο προτιμήστε να κάνετε ένα mix διάφορων κομματιών, όπως ένα suede ή δερμάτινο φόρεμα με μακριά μανίκια σε συνδυασμό με ένα μάλλινο στοιχείο, ώστε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υφές που συναντάμε εκεί έξω.