fbpixel

Search icon
Search
Τα top 6 hair trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το 2021
HAIR & NAILS

Τα top 6 hair trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το 2021

Όλες οι hot τάσεις που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση των μαλλιών σας


Μπορεί η νέα χρονιά να αργεί ακόμη, αλλά ήδη οι τάσεις για το 2021 έχουν αρχίσει και κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επίδοξοι hair stylists και τα απανταχού κορίτσια της μόδας, καθώς και τα μοντέλα και τα trends όπως έχουν διαμορφωθεί στις εβδομάδες μόδας μέχρι στιγμής, είναι έτοιμα να μας εφοδιάσουν με τις πιο hot τάσεις στα χτενίσματα, τα hair colours και τα haircuts. Από τα κομψά bob hairstyles που εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τα σγουρά μαλλιά και τις φυσικές αποχρώσεις, το επόμενο έτος προμηνύεται αρκετά ενδιαφέρον όσον αφορά τα hair trends. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα επικρατήσουν το νέο έτος για να το υποδεχθείτε πιο όμορφες από ποτέ!

Bob Hairstyles

blumarine-bks-c-rs21-5269-1600941223.jpg
Image Source: Imaxtree


Τα περίφημα bob hairstyles φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν και να μονοπωλήσουν για ακόμη μια χρονιά το ενδιαφέρον των beautistas. Αν λατρεύετε τα κοντά μαλλιά, τότε αυτό είναι το ιδανικό hair trend για εσάς που θα θέλετε να υιοθετήσετε, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει. Το μήκος μπορεί να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού ή και πιο κοντό στο ύψος των αυτιών. Συμβουλευτείτε τον hairstylist σας και θα σας κατευθύνει σχετικά με το κατάλληλο για εσάς μήκος ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. 

Curls everywhere

veronica-beard-po-rs21-0008-1600175142.jpg

Μπορεί τα ίδια μαλλιά να είναι τα αγαπημένα μας και πολλές από εμάς να κάνουμε κερατίνη, αλλά την επόμενη χρονιά μεγάλη τάση θα είναι οι μπούκλες, που σίγουρα ευνοούν τις κοπέλες που έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά. Εάν πάλι δεν έχετε, μπορείτε να εφαρμόσετε αφρό για μπούκλες και να χρησιμοποιήσετε μετά το ειδικό ψαλίδι για να τις δημιουργήσετε. Ψεκάστε με λακ και είστε έτοιμες, όπως ακριβώς και τα μοντέλα της Rodarte!

Bangs

120203058-122392872711451-8348325315273209257-n.jpg


Image Source: @prada

Οι αφέλειες προσδίδουν μια γαλλική φινέτσα σε κάθε κορίτσι που τις επιλέγει. Τα μοντέλα του οίκου Prada εμφανίστηκαν στο catwalk με αυστηρά bangs που προσέδιδαν δυναμισμό και παράλληλα φινέτσα στις δημιουργίες τους. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε κι εσείς ένα τέτοιο κούρεμα, καλό είναι να έχετε ιδιαίτερα μεγάλο μέτωπο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να σας μικρύνουν το πρόσωπο συνολικά και να μη σας κολακεύσουν. Τις λατρεύουμε!

Side by side

screen-shot-2020-09-28-at-12-47-53-1601293693.png



Οι χωρίστρες στο κέντρο με τη νέα χρονιά δίνουν τη σκυτάλη σε αυτές που γίνονται στο πλάι αναβαθμίζοντας με ένα τόσο απλό τρικ το χτένισμά σας, όπως ακριβώς τις είδαμε στους οίκους Versace και Giorgio Armani. Επιλέξτε σε ποια πλευρά θα κάνετε τη χωρίστρα σας ανάλογα με το ποιο είναι το καλύτερο προφίλ σας και κάπως έτσι θα κολακεύσετε το πρόσωπό σας με έναν τόσο απλό τρόπο. Προτιμήστε έπειτα να δημιουργήσετε χαλαρούς κυματισμούς και απογειώστε κάπως έτσι το χτένισμά σας. 

Wet look

ferragamo-bks-f-rs21-3443-1601293421.jpg


Το wet look απ' ό,τι φαίνεται θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη στο προσκήνιο των hair trends. Πρώτον, είναι πανεύκολο να το δημιουργήσετε κι εσείς και δεύτερον είναι κατάλληλο για κάθε μήκος μαλλιών. Για να το πετύχετε, απλώστε στα μαλλιά σας ένα leave-in προϊόν ή κάποιο ξηρό έλαιο για να μη δημιουργηθεί λιπαρότητα μετά από ώρες, και χτενίστε προς τα πίσω. Τόσο απλό!

Natural tones

ports-1961-bks-c-rs21-6177-1601293417.jpg

Από τη λίστα με τα hair trends δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αποχρώσεις που θα φιγουράρουν παντού τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τις φυσικές αποχρώσεις που επανέρχονται παίρνοντας επάξια τη θέση από τις πιο εκκεντρικές και απαιτητικές, όπως το strawberry blonde, το χάλκινο και το κόκκινο ή το grey blonde. Μια ευκαιρία να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις βαφές και να αποδεχθείτε τους natural tones σας.


Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Giorgio Armani