fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο updated fashion news που κάνουν «απόβαση» την άνοιξη
FASHION NEWS

Τα πιο updated fashion news που κάνουν «απόβαση» την άνοιξη

Όλα όσα ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα


Οδεύουμε προς την καρδιά της άνοιξης και ο κόσμος της μόδας συνεχίζει να κρατάει το ενδιαφέρον μας αμείωτο με υπέροχες συλλογές και μοναδικές καμπάνιες. Τα σχέδια έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ανάλαφρα, τα χρώματα πιο έντονα και ολόκληρες οι collection μας προετοιμάζουν για όλα όσα επρόκειτο να συμβούν τους επόμενους μήνες. 

Ανακαλύψτε όλα τα fashion news που έχουν κερδίσει την προσοχή μας!

H&M, Isla Hennes 

isla-hennes-1.jpg

Η συλλογή Άνοιξη 2023 της H&M συνεχίζει να διερευνά τις δυνατότητες να μεταμορφώσετε το στιλ για τη νέα σεζόν. Εμπνευσμένη από το μυθικό νησί Isla Hennes δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της μόδας και του στιλ να πειραματιστούν, προσφέροντας μια συναρπαστική ποικιλία από απαλούς τόνους, τολμηρά σχήματα και ντελικάτες υφές. Η συλλογή H&M Άνοιξη 2023 κυκλοφορεί σε δύο drops. Η Pre-Spring είναι διαθέσιμη στο hm.com και στα καταστήματα από τις 9 Μαρτίου και η Spring θα είναι από τις 30 Μαρτίου. 

Το λανσάρισμα της H&M Pre-Spring βλέπει τη μοντέρνα χειροποίητη φόρμα να λάμπει με τις απροσδόκητες λεπτομέρειες. Νέο-φολκ κεντημένα στοιχεία και σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα, τρισδιάστατες εκρήξεις ανθισμένων λουλουδιών στα ρούχα, και ένα remix από ρίγες και μοτίβα που προσθέτουν αυθορμητισμό. Το μαύρο γιλέκο, το cargo παντελόνι και το μπλουζάκι με δέσιμο στο μανίκι και λεπτομέρειες είναι κάποια από τα κύρια κομμάτια. Επιπλέον, το εντυπωσιακό πράσινο πουκάμισο και παντελόνι με διπλές ρίγες και το ροζ ζαχαρωτό ριγέ φόρεμα αποτελούν ζωηρές προσθήκες σε κάθε ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Τα πράγματα παίρνουν μια εντυπωσιακή τροπή για το λανσάρισμα της συλλογής Άνοιξης 2023 με κεντήματα μεγαλύτερης διάρκειας, υπέρ-ζωντανές εκτυπώσεις και κροσέ. Το πλούσιο μοβ mini φόρεμα με άκρες σαν πέταλα είναι ένα κομμάτι που ξεχωρίζει. Όπως επίσης και το εξωτικό baby-doll φόρεμα με στάμπα, το λευκό σακάκι με κομμένες λεπτομέρειες στο μανίκι και το ζεστό πλεκτό φόρεμα ώχρα με βαθύ V λαιμόκοψη.

Swatch, Art Journey 

sc01-23-artjourney-groupshot-1.jpg

Το 2023 σηματοδοτεί το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Swatch Art Journey, καθώς από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τον Μάιο θα κυκλοφορήσει μια σειρά πέντε capsule συλλογών με ρολόγια εμπνευσμένα από εμβληματικά έργα τέχνης. Ολόκληρη αυτή η σειρά είναι ένα περιπετειώδες ταξίδι σε διάφορες στιγμές της ιστορίας της τέχνης, από τον Botticelli μέχρι τον Lichtenstein, ενώ δεν θα μπορούσε παρά να έχει τη χαρακτηριστική υπογραφή της Swatch σε απρόσμενες λεπτομέρειες. Αρχικά συνεργάζεται ξανά με το MoMA, αυτή τη φορά για να τιμήσει τον θρυλικό Αμερικανό καλλιτέχνη της pop art Roy Lichtenstein. Το διάσημο brand ρολογιών δημιούργησε δύο γεμάτα ζωντάνια ρολόγια με θέμα έργα τέχνης από τη συλλογή του MoMA, τα οποία συνδυάζουν τη μοναδική τέχνη του στο στυλ κόμικ και τις μονοχρωματικές χαρακτηριστικές κουκκίδες του με το παιγνιώδες πνεύμα και τη δημιουργικότητα της Swatch. Τα δύο ρολόγια Swatch X MoMA διατίθενται στα καταστήματα Swatch, στο Swatch.com, στα MoMA Design Stores και στο store.moma.org από τις 16 Μαρτίου 2023.

Ο υπερρεαλιστής ζωγράφος René Magritte είναι γνωστός για την ονειρώδη, γεμάτη φαντασία αισθητική και τα υπαινικτικά σύμβολα (για παράδειγμα, το κλασικό αγγλικό καπέλο και τις πίπες). Για να τιμήσει την 125η επέτειο από τη γέννηση του καλλιτέχνη, η Swatch δημιούργησε δύο ρολόγια στα οποία οι διασημότεροι πίνακές του μετασχηματίζονται σε τέχνη που μπορεί να φορεθεί στον καρπό. Τα δύο ρολόγια Swatch X Magritte διατίθενται στα καταστήματα Swatch και στο Swatch.com από τις 16 Μαρτίου 2023.

Μπορεί το διάσημο ίδρυμα Le Gallerie degli Uffizi, γνωστό για την πλούσια συλλογή αριστουργημάτων της Αναγέννησης, να φιλοξενεί τα έργα «Allegory of Spring» και «The Birth of Venus» του μοναδικού Sandro Botticelli στην ίδια αίθουσα, αλλά, τώρα, όλοι μπορούν να τα φορέσουν και τα δυο στον καρπό τους! Τα δύο ρολόγια Swatch X LE GALLERIE DEGLI UFFIZI θα διατίθενται στα καταστήματα Swatch και στο Swatch.com από τις 13 Απριλίου 2023.

Στο πλαίσιο μιας μοναδικής συνεργασίας με το Louvre Abu Dhabi, η Swatch κυκλοφορεί ένα εντυπωσιακό ρολόι που φέρνει σε επαφή δύο κόσμους: το επιβλητικό και εμβληματικό ιαπωνικό έργο τέχνης του Katsushika Hokusai και το διάσημο σοφιστικέ τεχνούργημα Astrolabe του Muhammad ibn Ahmad al-Battûtî. Το ρολόι Swatch X LOUVRE ABU DHABI θα διατίθεται στα καταστήματα Swatch και στο Swatch.com από τις 13 Απριλίου 2023.

Envie Shoes, A work of Art

envie-shoes-ss23-campaign-photos-5.jpg

Η Envie Shoes υποδέχεται την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 με μια ακόμη πολυαναμενόμενη συλλογή. Η αποκάλυψη των νέων σχεδίων ξεκινά με την εκθαμβωτική κολεξιόν από ψηλοτάκουνα, που δίκαια ονομάστηκε “A Work Of Art”. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, για μία ακόμη φορά, η =Δούκισσα Νομικού, που με το στιλ της ως το απόλυτο #EnvieGirl μετατρέπει κάθε look με εντυπωσιακά πέδιλα, στιλάτα mules και φανταχτερές γόβες από τη νέα κολεξιόν σε πραγματικό έργο τέχνης. Σε ένα λιτό αλλά δυναμικό σκηνικό, ο φωτογραφικός φακός του Δημήτρη Σκουλού αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο τη χάρη και τη γοητεία των κομψοτεχνημάτων που δημιούργησε για τη νέα σεζόν η Envie Shoes, δίπλα σε αληθινά εικαστικά εκθέματα. Αιθέριες γραμμές εξυμνούν το μεγαλείο της γυναικείας υπεροχής ως το απόλυτο μεγαλούργημα, οδηγώντας αναπόφευκτα στο συμπέρασμα πως κάθε γυναίκα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης και δε θα μπορούσε να πλαισιώνεται με τίποτα λιγότερο, παρά μόνο από καλαίσθητες δημιουργίες.

Έντονα χρώματα, ψηλές φιάπες και κλασικά stiletto heels, ακριβώς όπως επιτάσσει η μόδα, μαζί με μοντέρνες γεωμετρίες, απαστράπτοντα λουράκια που αγκαλιάζουν το πόδι και χοντρά τακούνια που χαρίζουν αυτοπεποίθηση στο βήμα, αποτελούν τις συνιστώσες για τα πιο fancy παπούτσια της σεζόν. Και μοιραία μάς κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την άφιξη της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου. Όταν τα δροσερά πρωινά της άνοιξης θα ‘παίζουμε’ με mules σε ζωηρές αποχρώσεις και shiny πέδιλα που θα μας συντροφεύουν μέχρι και τις βόλτες μας σε δειλινά που μας ξελογιάζουν.

Bershka, Custom Lab-Print 

space-still.jpg

Το διάσημο brand Bershka φέρνει ανανέωση στο εργαστήριο εξατομίκευσης της μέσα από ένα νέο drop με CUSTOM LAB Print. Σε αυτήν την καινούρια συλλογή περιλαμβάνονται μια μεγάλη ποικιλία γραφικών σχεδίων που χωρίζονται σε κατηγορίες όπως: Anime, Cutie Prairie, Spray, Varsity Patch και Convenience Store, μεταξύ άλλων. Όλες οι τάσεις του σήμερα έτοιμες για να εξατομικεύσετε το αγαπημένο σας κομμάτια ή αξεσουάρ.

Η ανάμιξη και η ποσότητα των γραφικών που θα βάλετε εξαρτάται από τη δημιουργικότητα και το στιλ σας. Αρκεί απλά να διαλέξεις μεταξύ των διαφορετικών επιλογών σε κομμάτια-βάση και να τα εξατομικεύσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε κιόλας να αρχίσετε να δημιουργείτε τα σχέδιά σας με τα νέα print του CUSTOM LAB μέσα από την εφαρμογή της Bershka.