fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο νόστιμα ελληνικά υλικά που μπορείτε να προμηθευτείτε στο σπίτι & να σας μετατρέψουν σε chefs υψηλών μαγειρικών προσδοκιών
LET'S BOOST YOU UP

Τα πιο νόστιμα ελληνικά υλικά που μπορείτε να προμηθευτείτε στο σπίτι & να σας μετατρέψουν σε chefs υψηλών μαγειρικών προσδοκιών

To ΕRGON Agora σας δίνει τις πιο υπέροχες προτάσεις


Ωραίο δεν είναι να φρεσκάρετε την κουζίνα σας έξυπνα; Μερικές μικρές αλλαγές αρκούν καμιά φορά για να boost-άρουν τη μαγειρική σας και να σας κάνουν να θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι άλλο. Από funky αξεσουάρ και all time classic προϊόντα κι εργαλεία, μέχρι τα υλικά και τ’ απαραίτητα συστατικά, εμείς σας φτιάξαμε μια μικρή, αλλά updated, λίστα με καλές αφορμές για να κάνετε το φρεσκάρισμα ωραία υπόθεση!

To ΕRGON Agora στην οδό Παύλου Μελά 42, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με σχεδόν πέντε χρόνια λειτουργίας, είναι πλέον γνωστό ότι αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό για το ευρύτερο κοινό της πόλης, αλλά και τους επισκέπτες και λάτρεις του φαγητού απ’ όλο τον κόσμο. Εδώ έχει επαναπροσδιοριστεί η έννοια «παραδοσιακή ελληνική κουζίνα». Το κατάστημα φιλοξενεί παράλληλα εστιατόριο και καφέ, ενώ λειτουργεί και ως πολυχώρος, με Μανάβικο, Κρεοπωλείο, Ιχθυοπωλείο και Φούρνο.

Η ομάδα του, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μαγειρεύει την πρώτη ύλη που υπάρχει στα ράφια του και μας τη σερβίρει στο τραπέζι. Η ERGON έχει γίνει παγκόσμιο όνομα στη μεσογειακή και ελληνική κουζίνα και κουλτούρα, χάρη στη δύναμη των επιλεγμένων προϊόντων που διαθέτει, την ισχυρή αισθητική και τη δέσμευσή της να προωθεί μικρούς κι έντιμους τοπικούς παραγωγούς.

Ergon Olive Oil

oil.jpg

Το πρώτο ERGON προϊόν ήταν το ελαιόλαδο, ένα από τα πιο αγνά στον κόσμο, που εξάγεται απευθείας από ελιές, με ειδικούς σύγχρονους μηχανισμούς, από το Κολυμβάρι Χανίων, στην Κρήτη. Με βάση αυτήν την αρχή της ποιότητας, η εταιρία φιλοξενεί σήμερα περίπου 1.300 προϊόντα από περισσότερους από 150 παραγωγούς.

Εrgon Salmon Spread / Άλειμμα σολωμού

salmon.jpg

Το αγαπημένο άλειμμα σολωμού της ERGON, φέρνει όλη τη φρεσκάδα των ελληνικών θαλασσών στο τραπέζι σας. Φτιαγμένο με παραδοσιακή συνταγή, μπορείτε να το δοκιμάσετε ως dip, σε μια σπιτική συνταγή με σάλτσα, ή απλώς να το απλώσετε πάνω σε ψωμί ή κράκερ.

Taste NOW

petoura.jpg

Ένα από τα signature πιάτα του ERGON Agora, θεωρείται αυτό που λέμε “ultimate comfort food”. Τα σπιτικά πέτουρα από την Αραβησσό Γιαννιτσών θα τα βρείτε στα ράφια του Παντοπωλείου από την οικογένεια Μαρταβατζόγλου, που εδώ και τρεις γενιές διατηρεί τις παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές, δημιουργώντας εξαιρετική ποιότητα ζυμαρικών.

Boost you up tip of the day: It’s shopping time! Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα που χρειάζεστε για γευστικές συνταγές & ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη

Ιnfo

Διεύθυνση: Π. Μελά 42 | Τηλ.: 2310 288008

Site: www.ergonfoods.com

Instagram: @ergonfoods

Facebook: ERGON Food

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας στο e-shop του ERGON Agora.