fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο luxuriously minimal ανοιξιάτικα χρώματα που καθιερώνονται φέτος
TRENDS & CATWALKS

Τα πιο luxuriously minimal ανοιξιάτικα χρώματα που καθιερώνονται φέτος

Οι σωστές εποχικές αποχρώσεις είναι το κλειδί για τα πιο πετυχημένα looks


Από το street style μέχρι την πασαρέλα υπάρχουν πολλές κατευθυντήριες για το ποιες αποχρώσεις έχουν επικρατήσει για την φετινή άνοιξη. Εκτός, λοιπόν, του Peach Fuzz που στέφθηκε ως το χρώμα της χρονιάς από την Pantone και για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, υπάρχουν πολλά ακόμα που αξίζει να δοκιμάσετε - ειδικότερα αν είστε φαν του μίνιμαλ στιλ. 

Στην πασαρέλα, το μινιμαλιστικό γκρι εμφανίστηκε έντονα στα πιο καταξιωμένα brands, όπως οι The Row, Valentino και JW Anderson, ενώ το πορτοκαλί ήταν ένα βασικό χρώμα στα Prada και Jacquemus. Επιπλέον, οι αποχρώσεις του olive green που ήδη επιλέγουν οι αγαπημένοι μας influencers. Όλα τα trending colours της σεζόν μπορούν να φορεθούν ως statement απόχρωση σε συνδυασμό με άλλα neutral χρώματα, ή να επιλεχθούν σε total, full looks που θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή.

Keep scrolling για να ανακαλύψετε τα ανοιξιάτικα χρώματα στα οποία θα επενδύσουμε φέτος που απονέουν ταυτόχρονα και τη διαχρονικότητα που χρειαζόμαστε για μια capsule γκαρνταρόμπα

1. Butter yellow

snapinstaapp-341795688-624929849488187-840753324399611242-n-1080.jpg
Image source: @bbcvl

Ένα χρώμα πρόκειται να πάρει το spotlight δεν είναι άλλο από το butter yellow. Ενώ το κίτρινο δεν είναι ένα χρώμα που πολλές από εμάς βρίσκουν εύκολο να φορέσουν, αυτή η πιο απαλή, πιο σιωπηλή και παστέλ εκδοχή του χρώματος το μεταμορφώνει εντελώς και το καθιστά απόλυτα κολακευτικό. 

Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να φορεθεί από άλλα παστέλ χρώματα, καθώς η στενή του ομοιότητα με μια υπόλευκη απόχρωση του επιτρέπει να θεωρείται ουδέτερο και επομένως ένα εύκολο κομμάτι να συνδυαστεί.

2. Olive green

lindatol.webp
Image source: @lindatol_

Σε μια ζεστή, γήινη απόχρωση, η τάση του olive green είναι μια από τις πιο εύκολες αποχρώσεις της νέας σεζόν για να αξιοποιήσετε, ανεξάρτητα από το στιλ σας. Συνδυάζεται μοναδικά με τα μαύρα και τα γκρι που κυριαρχούν σε μια μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο για φέτος έχουν τα απόλυτα on trend lingerie και sheer styles στη συγκεκριμένη απόχρωση, όπως είδαμε έντονα στον οίκο Gucci.

3. Ecru

a718b5e36ceddc4c052a3af2ca3d1391.jpg
Image source: @anoukyve

Οι θερμότεροι μήνες του έτους είναι συνώνυμοι με τις white αποχρώσεις. Λιγότερο έντονοι από τους καθαρούς λευκούς τόνους, θεωρήστε ότι είναι το πρώτο σας βήμα για τη μετάβαση της παλέτας σας από σκούρο σε ανοιχτό. Φορέστε το from head to toe για μια quiet luxury εμφάνιση που αποπνέει αυτοπεποίθηση.

4. Light blue

snapinstaapp-344342246-944803859897253-9095398699216994442-n-1080.jpg
Image source: @leasy_inparis

Αν και οι αποχρώσεις του μπλε λειτουργούν όλο το χρόνο, σίγουρα οι πιο απαλές φαίνονται πιο φρέσκες την άνοιξη. Στη θέση του κοβαλτίου και των εξαιρετικά φωτεινών hues, προτιμήστε το σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους για να αναδείξετε το στιλ σας είτε from head to toe, ή σε πινελιές για να φωτίσει ένα ντύσιμο.

5. Brown

brown.webp
Image source: @raquelmartinc

Το καφέ είναι αδιαμφισβήτητα το νέο neutral της σεζόν, αλλά και της χρονιάς. Είναι πιο απαλό από το μαύρο που σημαίνει ότι ταιριάζει με κάθε απόχρωση. Επιλέξτε το σε basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας ή σε αξεσουάρ όπως παπούτσια και τσάντες. Ταιριάζει με όλα τα παραπάνω go-to χρώματα και όχι μόνο. 

Feature image source: @thestylestalkercom