fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο hot openings ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2023
ESCAPE

Τα πιο hot openings ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2023

Οι πολυαναμενόμενες αφίξεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας


Με τις τελευταίες ημέρες του έτους να πλησιάζουν, εμείς ρίχνουμε μια ματιά στα πιο cool νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πύλες τους το 2023. Από ένα παριζιάνικο παλάτι μέχρι ένα κομψό σκωτσέζικο αρχοντικό, καθώς και ένα elegant chalet στις Άλπεις, αυτοί είναι οι προορισμοί, τους οποίους ανυπομονούμε να επισκεφτούμε. 

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βουτήξετε τα πόδια σας στα ιαματικά νερά του Gastein, να κάνετε σκι σε γραφικές γαλλικές κοιλάδες, να γευματίσετε δίπλα σε μία λίμνη στην Ολλανδία, να σερφάρετε στα κύματα μιας τροπικής παραλίας του Μεξικού ή να βρείτε το εσωτερικό σας Ζεν στο πρώτο ενεργειακά ξενοδοχείο του κόσμου; Δεν νομίζουμε! Γι' αυτό κι εμείς σας συστήνουμε όλες τις καινούριες διευθύνσεις για να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά! 

Discover them!

M Lodge, Saint-Martin-de-Belleville, Γαλλία

317821991-674295560801722-7354806711751014302-n.jpg

Ρωτήστε πέντε διαφορετικούς σκιέρ ποιος είναι ο αγαπημένος τους αλπικός προορισμός και θα στοιχηματίσουμε ότι θα πάρετε πέντε σταθερές ψήφους για το Les Trois Valées. Μετά από μια μέρα τρέχοντας στις πίστες του, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να χαλαρώσετε σε ένα άνετο, κομψό chalet, όπως το M Lodge που έκανε εγκαίνια αυτόν τον μήνα. Βρίσκεται στην ήσυχη πόλη Saint-Martin-De-Belleville και διαθέτει 25 δωμάτια με τοίχους από ξύλο, κεφαλάρια από faux γούνα, πέτρινα δάπεδα κι εντυπωσιακά παράθυρα, που προσφέρουν μοναδική θέα στο βουνό. Στο νέο ξενοδοχείο θα βρείτε επίσης, έργα τέχνης της ντόπιας καλλιτέχνιδας και γκαλερίστριας Amélie du Chalard που μπορείτε να αποκτήσετε, γκαρνταρόμπα κι εγκαταστάσεις φωτισμού Milky Way. Στον κάτω όροφο, ένα κομψό spa περιλαμβάνει ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσες θεραπειών, σάουνα και πισίνα! Το πιο θεαματικό σημείο, ωστόσο, είναι το dining room του, με οροφές από καθρέφτη, μαρμάρινους τοίχους, αλλά και την προσφορά εκλεκτών γαστρονομικών και οινολογικών προτάσεων!

Info: mlodge.fr, 555 Rue Georges Cumin, 73440. 


Locke στην East Side Gallery, Βερολίνο, Γερμανία

306245-locke-berlin.jpg

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μάιο του 2023 έχει ξεκινήσει κι επίσημα, όταν ο αγαπημένος μας όμιλος aparthotel θα «αναστατώσει» τον ξενοδοχειακό χάρτη του Βερολίνου με τα εγκαίνια του Locke at East Side Gallery. Ο νέος προορισμός βρίσκεται στη ζωντανή συνοικία Friedrichshain, και τα 176 διαμερίσματα, οι κομψοί χώροι, το εκλεπτυσμένο μπαρ και το εστιατόριό του, θα προσφέρουν τη θρυλική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών της Locke, καθώς και άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τον ιστό της δροσερής πρωτεύουσας. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι δωματίων για να διαλέξετε, από στούντιο μέχρι σουίτες με θέα στο ποτάμι. Είστε για μια σύντομη διαμονή; Επιλέξτε ένα στούντιο, όπου τοίχοι από βουρτσισμένο σκυρόδεμα, ψάθινα παραβάν, βελούδα σε αποχρώσεις κοσμήματος και αποξηραμένα φυτά θα σας υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο!

Info: Αναμένεται να ανοίξει την Άνοιξη του 2023, Mühlenstrasse 61-63. 


Broadwick Soho, Soho, Λονδίνο

272067-broadwick-soho-boudoir.jpg

Τα 57 ξεχωριστά σχεδιασμένα δωμάτια του Broadwick Soho αναμένεται να εγκαινιαστούν στα τέλη του 2023 και θα περιλαμβάνουν εννέα σουίτες και μια υπερπολυτελή σουίτα ρετιρέ. Αλλά είναι το εστιατόριο στη βεράντα, εμπνευσμένο από τη Σικελία, στο οποίο θα κατευθυνθούμε την ώρα του aperitivo. Παντρεύοντας τη γκρίζα αίγλη του Soho της δεκαετίας του '70 με τη χλιδή ενός εκκεντρικού βρετανικού αρχοντικού, το πρώτο εγχείρημα του Martin Brudnizki στο hotel design είναι όσο το δυνατόν πιο άρτιο, φέρνοντας έναν νέο, φρέσκο ρυθμό στην πάντα «ζεστή» αγκαλιά της πιο vibrant γωνιάς του Λονδίνου.

Info: Αναμένεται να ανοίξει τον Χειμώνα του 2023, 18-24 Broadwick St. 


Hotelito από την MUSA, Guerrero, Μεξικό

272299-hotelito-by-musa.jpg

Το Hotelito by MUSA - ένα καταφύγιο 13 υπνοδωματίων - βρίσκεται σε μια από τις πιο παρθένες παραλίες που έχουμε δει ποτέ: φανταστείτε ατελείωτες λευκές αμμουδιές πλαισιωμένες από φοίνικες που μοιάζουν να λικνίζονται στο αεράκι και μια δαιδαλώδη ζούγκλα στην οποία θα χανόμασταν ευχαρίστως. Με τη συνετή χρήση τροπικού ξύλου και ντόπιας πέτρας που εξασφαλίζει ότι το κτίριο ενσωματώνεται άψογα στο περιβάλλον τοπίο, δεν είναι να απορεί κανείς που αυτό το νεοφερμένο μεξικανικό ξενοδοχείο μπήκε στο δίκτυο Design Hotels. Κάθε ένα από τα αυτόνομα στούντιο που προσφέρει, έχει σχεδιαστεί σκόπιμα, έτσι ώστε να μπορείτε να δουλεύετε ή να ασχολείστε με κάποια τέχνη και να ζείτε ακριβώς επάνω. Υπάρχει επίσης, μια βιολογική πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα πάρκο για ποδήλατα και ένα beach club για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές.

Info: Αναμένεται να ανοίξει την Άνοιξη του 2023, La Casa Musa, Guerrero. 


Le Grand Mazarin, Παρίσι, Γαλλία

306263-vlx9723-v1.jpg

Πρώτα το Soho και μετά το Παρίσι; Ο Martin Brudnizki, δεν σταματάει με τίποτα. Το Hôtel Le Grand Mazarin, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις όχθες του Σηκουάνα, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μια σειρά από συναρπαστικά παρισινά openings - όπως τα Hôtel Dame des Arts και TOO Hôtel. Οι χειροποίητες ταπετσαρίες, τα vintage αμπαζούρ, τα εντυπωσιακά παραθυρόφυλλα και το εκθαμβωτικό decor μας προκαλούν το ενδιαφέρον αμέσως. Οι επισκέπτες θα βρουν αναφορές στη θρυλική λογοτεχνία και τη μουσική της γειτονιάς Le Marais που το περιβάλλει, σε 61 ξεχωριστά custom-made δωμάτια (συμπεριλαμβανομένων 11 σουιτών), σε ένα υπέροχο μπαρ-εστιατόριο. Εν τω μεταξύ, οι fancy κουρτίνες των κρεβατιών, τα κομοδίνα με flower prints και ο σαγηνευτικός φωτισμός μάς έχουν κάνει να σχεδιάζουμε την επόμενη εξόρμησή μας.

Info: Αναμένεται να ανοίξει την Άνοιξη του 2023, 17 Rue de la Verrerie. 


Bracken Hide, Isle of Skye, Σκωτία

nordicsaunasplungepoolcopy.jpg

Εντάξει, εντάξει, αυτό το ξενοδοχείο των Hebridean μπορεί να ακροβατεί στην πλευρά του glamping, αλλά η χαριτωμένη συλλογή του από bothies είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει τον χάρτη της διαμονής του νησιού. Με 45 ξύλινες καμπίνες, ένα μπαρ με μια μεγάλη συλλογή από ουίσκι, ένα εστιατόριο με γνώμονα το design, σκανδιναβική σάουνα και κινηματογράφο, υπόσχεται να αποτελέσει το απόλυτο υπαίθριο καταφύγιο. Μείνετε σε μία από τις καμπίνες στη φύση, εν μέρει για το κρεβάτι king size και την ενδοδαπέδια θέρμανση, αλλά κυρίως για την ατελείωτη θέα στο Loch Portree. Υπάρχει κανείς αρκετά θαρραλέος για μια βουτιά στην άγρια φύση;

Info: Αναμένεται να ανοίξει την Άνοιξη του 2023, Struan Rd, Portree, Isle of Skye.

Πηγή: Suitcase