fbpixel

Search icon
Search
New Year's Eve makeup: Οι γιορτινές ιδέες που θα μας χαρίσουν το ιδανικό glamorous look
MAKE UP

New Year's Eve makeup: Οι γιορτινές ιδέες που θα μας χαρίσουν το ιδανικό glamorous look

Αναβαθμίζουμε το μακιγιάζ μας με τις πιο fresh κινήσεις και είμαστε έτοιμες να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά


Οι πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου είναι εδώ και μας προσκαλούν να τις απολαύσουμε στο έπακρο μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμμαχός μας σε κάθε μας γιορτινή έξοδο αποτελεί και αυτή τη χρονιά το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε σε κάθε festive event, στο οποίο είμαστε προσκεκλημένοι. Με εύκολα βήματα, μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία προετοιμασίας του New Year's Eve makeup μας να λειτουργήσει ως η πιο διασκεδαστική στιγμή της ημέρας. Με συγκεκριμένες κινήσεις θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε το style μας, «κλέβοντας», έτσι, τις εντυπώσεις. Εμείς σας προτείνουμε τις κορυφαίες ιδέες, που θα χαρίσουν σε κάθε σας εορταστική εμφάνιση τον ιδανικό glamorous χαρακτήρα για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά. 

Let's take a look together! 

Fresh cheeks 

c2447de1a6840e0be652dc3716f6bf44.jpg

Φρεσκάδα, δροσιά και έντονη αίσθηση ρομαντισμού θα κυριαρχήσουν στους κανόνες των ρουζ για τη νέα χρονιά. Η εικόνα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, μας ενδιαφέρει να μην είναι επιτηδευμένη, γι΄αυτό, ειδικά για την περίπτωση των party looks, χρειαζόμαστε την fresh natural όψη, που μας χαρίζει ο αγαπημένος μας χειμωνιάτικος περίπατος. 

Glossy lips

2a022aa3cee33013d6dd0aa50fa0a604.jpg

Η λάμψη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στις βραδινές festive εμφανίσεις μας, στοιχείο που ανεβάζει τη διάθεσή μας, όπως επίσης και το level του αντίστοιχου concept, που έχουμε επιλέξει να υποστηρίξουμε. Το πολυτελές γυαλιστερό δέρμα με glossy χείλη αποτελεί μια επιλογή, την οποία δεν πρόκειται να μετανιώσουμε, καθώς πάντα μας ανταμείβει με τον πιο μοντέρνο και κομψό τρόπο. 

Red mood on

f8bde497a239ad2e656f1e900c254065.jpg

Μια αγαπημένη all-time-classic option, που εγγυάται τα πιο updated looks, ειδικά για τις ημέρες που διανύουμε. Το κόκκινο κραγιόν προσδίδει έναν μοναδικό αέρα αρχοντιάς, sexiness και δυναμισμού, κάνοντας την εμφάνισή μας να πρωταγωνιστεί σε κάθε festive event. 

Smoky liner

backstage-blonde-eyebrows-eyeliner-favimcom-694828.jpg
Εξασφαλίζει μια άκρως εντυπωσιακή και ελκυστική εμφάνιση, που καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα λεπτά. Το smokey look προσφέρει το μυστήριο που επιδιώκουμε να αποπνέουμε. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να πετύχουμε μια μακρά διάρκεια στο συγκεκριμένο μακιγιάζ, γι' αυτό είναι καλό να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα, που διακρίνονται για το matte τελείωμα.

Holographic eyeshadow

7544fec7252495aec28e59bf7dcd50de.jpg

Ένα παραμυθένιο και girly αποτέλεσμα, που δημιουργεί μια ιδιαίτερη μαγεία στο βλέμμα μας. Το γαλαξιακό μακιγιάζ αγαπά τις απαλές αποχρώσεις που ποικίλλουν μεταξύ πράσινου και μοβ ανάλογα με το σημείο από το οποίο προέρχεται το φως, δημιουργώντας μια μοναδική ιριδίζουσα εικόνα. Μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσουμε glitter, λαμπερά highlighters και περλέ κραγιόν για να ολοκληρώσουμε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο την δροσερή αυτή εικόνα, που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και στην eccentric εποχή του '80. Και αυτή τη χρονιά ξεχωρίζουμε για την ιδιαίτερη λάμψη μας, μια επιλογή που σίγουρα δεν θα μετανιώσουμε στιγμή.  

Enjoy your festive makeup!