fbpixel

Search icon
Search
Tα πιο εύκολα χτενίσματα για να δοκιμάσετε απόψε το βράδυ
HAIR & NAILS

Tα πιο εύκολα χτενίσματα για να δοκιμάσετε απόψε το βράδυ

Τα hairstyles που θα σας χαρίσουν σαγηνευτικά looks


Τα social media και κυρίως το Instagram αποτελούν πηγή ατελείωτης έμπνευσης για να δημιουργήσετε απίστευτα και όχι απαραίτητα δύσκολα hairstyles. Οι τάσεις φυσικά παίζουν τεράστιο ρόλο στην προβολή τους και την αντιγραφή τους από πάμπολλες fashionistas και beauty maniacs. Από την επιστροφή του cool bedhead μαλλιού, δηλαδή εκείνου που έχετε μόλις σηκώνεστε από το κρεβάτι, ή των καλοκαιρινών και ατημέλητων πλεξίδων, μέχρι τα vintage hair pins που επιλέγουν όλες οι fashionistas και οι celebrities για να ολοκληρώσουν τα outfits τους, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα έχει πολλές προτάσεις να σας παρουσιάσει. Φορέστε το αγαπημένο σας fashion item, συνδυάστε το με κάποιο από τα top 5 χτενίσματα που εντοπίσαμε αυτήν την εβδομάδα και κάντε τα σύνολά σας σήμερα το βράδυ πιο μοδάτα και σαγηνευτικά από ποτέ!

Backwards

tory.jpg

Θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας χτένισμα αφού χρειάζεται μόλις μερικά λεπτά για να δημιουργηθεί! Ιδανικό για όσες από εσάς έχετε μακριά και φυσικά σγουρά μαλλιά με όγκο και θέλετε να πετύχετε τα πολυπόθητα beach waves. Αρκεί να εφαρμόσετε πάνω τους λίγο αφρό και στη συνέχεια να τα στεγνώσετε πολύ καλά. Έπειτα, κάντε τη χωρίστρα στο πλάι και πάρτε από την κάθε πλευρά από μια τούφα, πηγαίνοντάς τες τελικά προς τα πίσω και αφήνοντας τα υπόλοιπα κάτω.

C for curls

blake-lively-one-shoulder-ultra-curly.jpg

Μπορεί τα beach waves να είναι hot, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε μερικές επιμελώς ατημέλητες μπούκλες με τη βοήθεια του hairstylist σας ή ακόμη και μόνες σας εάν πιάνουν τα χέρια σας και διαθέτετε ένα καλό ψαλίδι μαλλιών. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Blake Lively, η οποία επέλεξε ένα αρκετά ελκυστικό χτένισμα, το οποίο περιλαμβάνει ακανόνιστα curly hair. Για μεγαλύτερη διάσταση και κίνηση στα μαλλιά, μεταφέρετέ τα όλα προς τη μία πλευρά και είστε έτοιμες!

On the other side

87583975-130617098342401-7776321755090374234-n-1.jpg

Image Source: @ashleybenson

Εάν έχετε κι εσείς ενδώσει σε ένα bob hairstyle αλλά δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε κάθε φορά η παραπάνω πρόταση είναι ιδανική για εσάς και θα σας δώσει έναν rock glam αέρα. Θα χρειαστείτε ένα spray για beach waves κι ένα ψαλίδι για να «σπάσετε» ελάχιστα τα μαλλιά σας ειδικά εάν είναι φυσικά ίσια. Προσθέστε λίγο hair gel ή λάκ και είστε έτοιμες να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Braids mania

braids2.jpg

Μπορεί να μην αποτελούν και το πιο εύκολο χτένισμα αλλά οι πλεξίδες θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό καλοκαίρι, αφού δίνουν άποψη ακόμη και στο πιο απλό summer outfit. Λίγη περισσότερη αγάπη και προσοχή αξίζει να δώσουμε στα crown braids που πλαισιώνουν το κεφάλι και στέκονται σαν... στέμμα. Σε αυτά μάλιστα έχετε τη δυνατότητανα προσθέσετε και μερικά hair clips με πέρλες και γκλίτερ για να χαρίσετε μια λαμπερή νότα στο hairstyle σας. Εάν μάλιστα δεν μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε από μια φίλη σας ή τον hairstylist σας να το φτιάξει. Από την άλλη, βέβαια, μπορείτε να αρκεστείτε και σε άλλα είδη πλεξίδων, όπως γαλλικές ή ψαροκόκαλο.

Beachy low ponytail

48afc1476fbc7414be2dea707674778c.jpg

Ιδανικό χτένισμα για τις μέρες που θα επισκεφθείτε κάποια παραλία ή πισίνα και μετά ξέρετε πως θα έχετε και συνέχεια στην έξοδό σας. Είτε έχετε ίσια είτε σγουρά μαλλιά, πιάστε τα χαμηλά σε μια αλογοουρά, ακριβώς στο ύψος του λαιμού σας και στερεώστε τα με ένα υπερμέγεθες scrunchy ή λαστιχάκι. Ωστόσο, για να μη φαίνεται, γυρίστε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι και σταθεροποιήστε τη με μια φουρκέτα ή κάποιο τσιμπιδάκι. Προαιρετικά, μπορείτε να τους χαρίσετε όγκο εφαρμόζοντας λακ ή κάποιο gel.

Κεντρική φωτογραφία: US Magazine