fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Tα packing hacks ανάλογα με το είδος των διακοπών που θα επιλέξουμε

Summer is a State of Mind...


Tα packing hacks ανάλογα με το είδος των διακοπών που θα επιλέξουμε

Ίσως τελικά αυτά που χρειαζόμαστε για τις εμφανίσεις μας στον προορισμό των διακοπών μας να είναι λίγα και καλά. Για αρχή, διαλέξτε δύο μαγιό (ένα μπικίνι κι ένα ολόσωμο), ένα παρεό, όπως κι ένα ιδιαίτερο maxi καφτάνι. Για να κάνετε, όμως, τη διαφορά, δώστε έμφαση στα αξεσουάρ. Η ψάθινη τσάντα είναι για μια ακόμη φορά ένα από τα hot items της σεζόν. Τα clogs, από την άλλη, και τα τσόκαρα είναι αυτά που θα προσθέσουν πινελιές μόδας στα looks σας. Γενικά, μην ξεχνάτε πως το μυστικό για τα καλοκαιρινά outfits λέει πως αυτά πρέπει να είναι ελαφριά, πρακτικά κι ευέλικτα ως items, για να μπορούν να φορεθούν με πάνω από έναν τρόπους. Όλα αυτά τα μικρά tips μπορούν να λειτουργήσουν ως ο κορμός γύρω από τον οποίο θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την καλοκαιρινή βαλίτσα σας. Ανάλογα, όμως, με το μέρος που θα επισκεφτείτε και το είδος των διακοπών που θα κάνετε, σας παραθέτω και μερικά ακόμη packing hacks!

THE MOTTO

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Diane Von Fürstenberg είχε πει: «Όταν θα καταλάβεις τη βαλίτσα σου, καταλαβαίνεις και τη ζωή». Έχοντας αυτό, λοιπόν, στο μυαλό σας, ετοιμάστε τις αποσκευές σας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τον προορισμό που επιλέξατε, δημιουργώντας αναμνήσεις με άνεση και... στιλ.

sani-beach-palm-isle-promenade.jpg

BEACHING IT

Διακοπές σε νησί ή σε σπίτι μπροστά στη θάλασσα; Εστιάστε στα κομμάτια που θα είναι multitask. Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να πάρετε μαζί σας ένα δροσερό slip dress που θα μπορείτε να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας, σε μια βόλτα ή για φαγητό στη Χώρα, ενώ σίγουρα οι σαγιονάρες κι ένα ζευγάρι flat σανδάλια θα είναι τα μόνα παπούτσια που θα χρειαστείτε. Αντηλιακό, πολλά μαγιό και παρεό, και είστε έτοιμες!

LET’S SAIL

Είστε από τους ανθρώπους που προτιμούν διακοπές με σκάφος; Όταν ετοιμάζετε, λοιπόν, τη βαλίτσα σας, κινηθείτε με άξονα έναν χρωματικό συνδυασμό, προσθέτοντας μερικές πινελιές ενός τρίτου, πιο έντονου χρώματος, που συνδυάζεται ιδανικά. Το μπλε με άσπρο και επιπλέον ένα flashy πορτοκαλί αναδεικνύεται ως μια ασφαλής και άκρως κομψή λύση. Φροντίστε να δημιουργήσετε σύνολα που μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, ενώ προνοήστε να πάρετε μια θήκη καλλυντικών που θα μπορεί να φορεθεί κι ως βραδινό clutch για τις βόλτες σας στα νησιά.

sani-06-apart-pools-2848.jpg

ROAD TRIP

Αν φέτος το καλοκαίρι έχετε σχεδιάσει να κάνετε road trip, τότε ξεκινήστε εξοικονομώντας χώρο με επιλογές που ακολουθούν τον κανόνα του layering. Να έχετε στον νου σας ότι θα χρειαστείτε σίγουρα ένα loose denim και sneakers. Επίσης, ένα dry shampoo θα σας «λύσει» τα χέρια!

peek-cloppenburg-sets-spring-summer-2022-campaign-in-milos-greece-photo-andreas-ortner.jpg

GLAMPING

Η νέα τάση που κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans. Νο1 συμβουλή: προετοιμαστείτε για τον καιρό και για παν ενδεχόμενο, έχοντας μαζί σας ένα λεπτό αντιανεμικό αδιάβροχο. Τα άνετα παπούτσια (sneakers και τύπου Birkenstock) θα σας διευκολύνουν τις μέρες της εξερεύνησης, ενώ με το κατάλληλο styling μπορούν να φορεθούν ακόμη και σ’ ένα casual dinner. Τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο είναι φυσικά στα must-haves.

Όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος φέτος το καλοκαίρι, φροντίστε να το απολαύσετε! Γιατί το παν είναι οι αναμνήσεις!

1

Bucket hat

Kenzo, Intervista

2

Μεταξωτό φόρεμα

Pantheon Dress, Kose Resort

3

Τσάντα με δέρμα και ψάθα

Callista, Attica - The Department Store

4

Δερμάτινο slide

by Far, Kalogirou

5

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου

Max Mara, Max Mara Boutique

6

Ρολόι

Seamaster Aqua Terra της Omega, Gofas Jewelry

7

Πορσελάνινο πιάτο

Pip Studio, Hondos Center Apollonia Politia

8

Serum προσώπου

The Concentrate της La Mer, Hondos Center

9

Πολυθρόνα

Gallotti & Radice, Moda Bagno Concept Store

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022