Κι ενώ ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν το μηδέν, οι νέες αφίξεις της πόλης δε μας επιτρέπουν να καθίσουμε σπίτι και θέλουμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε τα καινούρια μέρη που ανοίγουν. H αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη προσφέρει συνεχώς νέες αφορμές για μια μοναδική σειρά
εμπειριών που αξίζει να δοκιμάσετε. Νέοι χώροι, με υψηλές γαστρονομικές
προδιαγραφές και μοναδική αισθητική σε ό,τι αφορά στο interior design,
σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε σε κομβικά σημεία της πόλης.
Όλα τους διαφορετικά μεταξύ τους, έχοντας όμως ως κοινό παρανομαστή της εξαιρετική ποιότητα, την unique αισθητική και την πρωτοτυπία, τα νόστιμα πιάτα, τα γευστικά ποτά και φυσικά το μεράκι των ανθρώπων που τους δίνουν ζωή! Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας new entries και σας τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα, οπότε μη χάσετε ευκαιρία να τα επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε κι εσείς όλα εκείνα που μας έχουν εντυπωσιάσει.
The Hub House
Θα συνεχίσετε και θα ανακαλύψετε το εστιατόριό του, που θα σας σερβίρει εξαιρετικά πιάτα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το burger του, αφού όσοι το έχουν προτιμήσει έχουν ξετρελαθεί! Από την άλλη αν έχετε όρεξη για late night διασκέδαση, ανεβείτε λίγα σκαλιά και μεταφερθείτε στο Lighthouse, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε αρκετά live του συγκροτήματος My Excuse, βραδιές πιάνου και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Επισκεφτείτε το με την πρώτη ευκαιρία!
Le Cercle De Salonique
Τέλος, μην παραλείψετε να ενημερωθείτε από τα social media του μπαρ, για τις υπέροχες live βραδιές που θα σας χαλαρώσουν και θα σας διασκεδάσουν στο έπακρο!
Δέκα Τραπέζια
Στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 4, τα Δέκα Τραπέζια, περιμένουν όλους εσάς να δοκιμάσετε το νέο εγχείρημα του Μάνου Παπουτσάκη και του Γιάννη Παπαδογιαννάκη, που μετά το επιτυχημένο Χαρούπι μάς συστήνουν μία διαφορετική εκδοχή του παλαιού μεζεδοπωλείου. Αυτή η φρέσκια γαστρονομική άφιξη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην casual dining σκηνή της πόλης. Μετρά μόλις κάποιες εβδομάδες παρουσίες και ήδη έχει ξεχωρίσει! Ο λιτός μινιμαλιστικός του χώρος που αποτελείται από κυριολεκτικά δέκα τραπέζια εντυπωσιάζει, ενώ η διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας είναι αυτή που θα σας εκπλήξει.
Όμως, εκτός από την ικανότητα του σεφ, στη δημιουργία πιάτων τόσο διαφορετικών, συμβάλλουν και οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται. Οι υπέροχες συνταγές, τα καλά υλικά, το κρασί και το τσίπουρο από την υπέροχη Κρήτη κι ένα μοναδικό περιβάλλον, συνδυάζονται και δημιουργούν το νέο στέκι της πόλης. Αν είστε ένας αυθεντικός foodie πρέπει να επισκεφτείτε άμεσα αυτό το καινούριο εστιατόριο της πόλης και να χαρίσετε στον ουρανίσκο σας «εκρήξεις» νοστιμιάς!
Καλή απόλαυση!