fbpixel

Search icon
Search
Τα νέα coffee table books της Assouline για να κάνετε update στη συλλογή σας
ARTS & CULTURE

Τα νέα coffee table books της Assouline για να κάνετε update στη συλλογή σας

Τα brand new λανσαρίσματα του πολυτελούς εκδοτικού οίκου


Ο εκδοτικός οίκος Assouline αφήνει εδώ και χρόνια το δικό του στίγμα στην ιστορία των αναγνωσμάτων υψηλής αισθητικής, θέτοντας στο επίκεντρο τις τέχνες και τον πολιτισμό, μέσα από το sophisticated design, τις μοναδικές απεικονίσεις και την ξεχωριστή γραφή. Μάλιστα, συχνά ανανεώνει τη λίστα με τα νέα coffe table books που λανσάρει, κάνοντας τους art & deco lovers να θέλουν να τα αποκτήσουν, με σκοπό να χαρίσουν μια extra νότα πολυτέλειας στον χώρο τους, αλλά και για να «χαθούν» στις σελίδες τους. Το φθινόπωρο, άλλωστε, αποτελεί την ιδανική αφορμή για ανανέωση στο σπίτι αλλά και τη διάθεσή μας.

Ανακαλύψτε τις brand new κυκλοφορίες!

American vibes

The Carlyle by James Reginato

Εάν υπάρχει ένα ορόσημο που περικλείει το πνεύμα της Νέας Υόρκης με όλη του τη γοητεία, τότε αυτό είναι το The Carlyle Hotel. Ένα σπουδαίο αρχιτεκτονικό δημιούργημα στην Upper East Side, που άνοιξε τις πύλες του το 1930 κι έπειτα έγινε συνώνυμο της πολυτέλειας, του high class status και της ιδιαιτερότητας της φαντασμαγορικής πόλης όπου βρίσκεται. Οι σουίτες του έχουν στεγάσει προέδρους και πριγκίπισσες, δούκες και δούκισσες και τα μεγαλύτερα legends του Hollywood. Με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου από τον interior designer Tony Chi, αυτή η ολοκαίνουρια έκδοση της Assouline εξερευνά την ιστορία αυτού του κτίσματος και τη σημαντική παρουσία του στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Private parties, λαμπερές δεξιώσεις, «χρυσές» εποχές και πρόσωπα όπου διέμειναν ανά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια και κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.


Middle East charm

Dubai Wonder by Myrna Ayad

Ως μια πραγματική όαση, το Ντουμπάι είναι μια από τις σημαντικότερες μητροπόλεις της Μέσης Ανατολής. Με αρχές στις βιομηχανίες καταδύσεων, ψαρέματος κι εμπορίου, το Ντουμπάι ξεχωρίζει στον χάρτη και οι λόγοι είναι πολλοί. Το πιο πυκνοκατοικημένο από τα επτά εμιράτα που ενώθηκαν από τον ιδρυτή Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan το 1971, ένας θησαυρός από τους ιδιαίτερους, τους μεγαλύτερους και τους λαμπρότερους, τραβώντας το σχεδιαστικό ενδιαφέρον κορυφαίων ανθρώπων αρχιτεκτονικής, όπως οι Zaha Hadid, Foster + Partners και Santiago Calatrava. Αυτό το βιβλίο εστιάζει στον πολιτισμό και στο design αυτού του τόπου, που στο λεξικό βρίσκεται δίπλα στη λέξη «πολυτέλεια».


Back to the past

Portal of Glory: A Restoration by Barrié Foundation

Ένα αριστούργημα της ρομανικής περιόδου, η Πύλη της Δόξας του καθεδρικού ναού Santiago de Compostela στη Γαλικία, έχει γοητεύσει θρησκευτικούς προσκυνητές και λάτρεις της τέχνης. Αυτό το βιβλίο είναι ένας απολογισμός δώδεκα ετών εργασίας (2006–2018) με στόχο την ανάκτηση της λαμπρότητας αυτού του είδους τέχνης, μέσα από το θρυλικό πλέον The Preventive Conservation and Restoration Project -ένα φιλόδοξο έργο συντήρησης και αποκατάστασης. Μέσα από τις σελίδες του συγκεκριμένου coffee table book, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε το μακρινό παρελθόν, τότε που η αίγλη γινόταν ολοκάθαρη σε κάθε πτυχή της ζωής και σε μια περίοδο που όρισε όσα ακολούθησαν μετέπειτα.


Note it up

Newest luxe notebook collection

Η νεότερη συλλογή σημειωματάριων της Assouline, που αποτελείται από έντονα χρώματα κι εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, προσφέρει μια ξεχωριστή πινελιά στη γραφική ύλη. Αντανακλά το πάθος του οίκου για ατρόμητη περιέργεια και μια απεριόριστη φαντασία, ενώ κάθε εξώφυλλο σημειωματάριου παρουσιάζει επίσης δελεαστικούς τίτλους με σφραγίδα σε ασημένιο φύλλο, όπως: Scandals, Temptations, Obsessions, Inspirations, Provocations και Wild Thoughts. Διαθέτουν premium επένδυση χαρτιού, κόκκινη κορδέλα στο εσωτερικό τους και ένα μαλακό, σουέτ cover, ενώ κυκλοφορούν στα εξής χρώματα: κίτρινο, κόκκινο, navy blue, καφέ, μωβ και λεοπάρ. Μια προσθήκη στο γραφεία ή την τσάντα σας που σίγουρα δεν πρέπει να απουσιάζει.