fbpixel

Search icon
Search
Τα νέα beauty pop-ups στο Λονδίνο που πρέπει να επισκεφθείτε φέτος το χειμώνα
BEAUTY

Τα νέα beauty pop-ups στο Λονδίνο που πρέπει να επισκεφθείτε φέτος το χειμώνα

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς - σε περίπτωση που βρίσκεστε ή πρόκειται να επισκεφθείτε την Αγγλική πρωτεύουσα!


Το Λονδίνο έχει μεταμορφωθεί σε beauty destination αυτόν τον χειμώνα. Μια σειρά από προσωρινές αφίξεις σε όλη την πρωτεύουσα - από μεγάλες μέχρι πιο niche brands - σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν πλήρως στις αγαπημένες τους μάρκες ομορφιάς, με βίντεο με ιδέες, διαδραστικές οθόνες και θεατρικές παρουσιάσεις, που είναι οι πρώτες στο είδος τους, να προσθέτουν στην εμπειρία των 360 μοιρών. 

Παρακάτω, ανακαλύψτε τα καλύτερα pop-ups ομορφιάς της σεζόν που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο - όμως βιαστείτε, διότι δε θα παραμείνουν για πάντα!

Glossier. Realms of you.
Until 14 January 2024

glo-retail-youlondonpopup-henrybourne-01.webp

Το Gen-Z loved brand έχει ξαναπραγματοποίησει ένα extended pop-up στο Λονδίνο - με μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη φορά, όμως, έγινε με ένα beauty pop-up στην Regent Street που προσκαλεί τους πελάτες σε έναν αποδομημένο κόσμο του χαρακτηριστικού αρώματος τους - Glossier you. Πρόκειται για το δεύτερο pop-up της μάρκας με επίκεντρο το άρωμα - και είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι. Αντιθέτως, η εσωτερική δημιουργική ομάδα τα έδωσε όλα, σχεδιάζοντας μια καθηλωτική εμπειρία που εξετάζει το άρωμα μέσα από το φακό και των πέντε αισθήσεων.

Πίσω από την εντυπωσιακά φωτισμένη με κόκκινο χρώμα βιτρίνα, οι επισκέπτες οδηγούνται στο πρώτο "επίπεδο" - ένα δωμάτιο στο οποίο κυριαρχεί μια οθόνη που παίζει ένα βίντεο εμπνευσμένο από το ASMR, το οποίο εξερευνά τους τρόπους με τους οποίους ο ήχος και η εικόνα μας επηρεάζουν σωματικά. Στο επόμενο δωμάτιο - εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και τον David Lynch, με ατμοσφαιρικό φωτισμό και ξεχωριστούς θαλάμους - οι επισκέπτες συναντούν τις διαφορετικές προσωπικότητες του αρώματος, από παιχνιδιάρικες έως ρομαντικές. Μόλις τελειώσει η παράσταση, μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε από τα προϊόντα της οικογένειας αρωμάτων, προτού ακολουθήσουν έναν παραμορφωμένο, κόκκινο διάδρομο σε έναν τελικό χώρο όπου παραδίδονται οι παραγγελίες τους.

173 Regent Street, Soho, London W1B 4JQ

Pleasing x Selfridges
Until 9 December

pleasing-sefridges-061-scaled-1.webp

Οπαδοί του Harry Styles, αυτό είναι για εσάς. Η μάρκα ομορφιάς Pleasing του τραγουδιστή προσγειώθηκε στο The Corner Shop του Selfridges για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής αρωμάτων. Αν και η μάρκα είχε ένα pop-up ακριβώς έξω από την Carnaby Street πέρυσι, η επανάληψη του 2023 είναι η πρώτη παγκόσμια συνεργασία λιανικής πώλησης για την Pleasing, προσκαλώντας τους πελάτες να περιηγηθούν στη συλλογή σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το θέατρο.

400 Oxford Street, Westminster, London W1A 1AB

Jo Malone London at Battersea Power Station
Until 7 January 2024

jo-malone-london-at-battersea-power-station.webp

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Jo Malone London ηγείται των γιορτινών εκδηλώσεων στο Battersea Power Station με τη χορηγία της μάρκας ομορφιάς και lifestyle για το Glide, την εποχιακή εμπειρία πατινάζ στον πάγο. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα γύρω από το λαμπερό παγοδρόμιο, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα κλαδιά του οποίου είναι διακοσμημένα με λαμπερές νεραϊδοφωτογραφίες και τα κρεμ-μαύρα κουτιά με την υπογραφή της μάρκας.

Circus Road West, Nine Elms, Battersea, London SW11 8DD

Feature image source: Pleasing pop-up, courtesy of: Selfridges