fbpixel

Search icon
Search
Tα μαγιό που δεν περιμένατε να σας κάνουν να ξεχωρίσετε φέτος στην παραλία
THE LOOK

Tα μαγιό που δεν περιμένατε να σας κάνουν να ξεχωρίσετε φέτος στην παραλία

4 σχέδια που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά και θα θέλετε να αποκτήσετε εδώ και τώρα


Ο κόσμος των μαγιό δε θα «ησυχάσει» ποτέ. Με τους ταχύτατους ρυθμούς που «τρέχουν» τα swimwear trends, έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι φρέσκες και μοντέρνες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι την αρχή του φθινοπώρου. Τα πιο σημαντικά items της summer season ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να κάνουν το come out στα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο αλλά και σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο, στο οποίο έχετε αποφασίσει να περάσετε την εβδομάδα των διακοπών σας.

Σίγουρα με τις σύντομες εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου σε κάποια κοντινή παραλία θα έχετε αντιληφθεί ποιες τάσεις είναι hot και προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες. Έφτασε η ώρα να κάνετε τη διαφορά κι εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε όλα αυτά που χρειάζεται να ξέρετε. Για όλες εσάς που επιθυμείτε να κεντρίζετε το ενδιαφέρον με τη μοναδικότητα θέλουμε να μοιραστούμε ένα μυστικό.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα 4 πιο ανατρεπτικά και stylish swimwear designs, πραγματικά της τελευταίας στιγμής. Ξεχωρίστε το αγαπημένο σας, επενδύστε σ’ αυτό, προσθέστε το στη βαλίτσα των διακοπών σας και μαγνητίστε τα βλέμματα με μία κίνηση mat για τα beach looks. Enjoy!

Lurex

lurex.jpg
Image source: @carodaur

BUY HERE: Stretch-Lurex swimsuit, OSÉREE, Net-A-Porter 

Πιθανότατα να έχετε παρατηρήσει αυτό το ύφασμα σε μπλούζες ή φορέματα για την καλοκαιρινή περίοδο -και όχι μόνο. Τον τελευταίο καιρό αυτό το glam fabric έχει κάνει έντονη την παρουσία του και στα μαγιό τόσο στα ολόσωμα όσο και στα bikinis. Είναι ο πιο απλός και ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε λάμψη στα beach looks σας. Η ελαστικότητά του αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα σας ανεξαρτήτως της σιλουέτας σας και οι ακτίνες του ήλιου το κάνουν να λάμπει ακόμα περισσότερο, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Επιλέξτε ένα ολόσωμο σχέδιο και χρησιμοποιήστε το ως bodysuit για stylish νυχτερινές εξόδους κάτω από το φως του φεγγαριού.

Textured

strie.jpg
Image source: @camilacoelho

BUY HERE: One piece swimwear, ZARA 

Περιμένετε να δείτε πολλές υφές πλεκτών, υφασμάτινων και jacquard υφασμάτων το φετινό καλοκαίρι. Θα μας πείτε τώρα ότι όλα αυτά είναι γνωστά και θα έχετε και δίκιο. Γι' αυτό λοιπόν σ’ αυτήν την κατηγορία, εμείς προσθέτουμε ένα από τα πιο hot microtrends στα μαγιό. Το ανάγλυφο ύφασμα είναι must. Αυτή η μικρή και διακριτική λεπτομέρεια που λίγοι μπορεί να αντιληφθούν, στην πραγματικότητα θα κάνει τη διαφορά. Θα το συναντήσετε σε ρίγες ή και γεωμετρικά σχήματα, όπως ρόμβοι ανάλογα με το σχέδιο που επιθυμείτε. Μη χάνετε χρόνο και προσθέστε το design που σας αρέσει στην swimwear συλλογή σας.

Floss

floss.jpg
Image source: @camilacoelho

BUY HERE: Floss bikini "Joanna", SOLANO, Notos 

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στα strappy sandals, είμαστε σίγουρες ότι θα ξετρελαθείτε μ’ αυτό το last minute trend. Τα κορδόνια, λοιπόν, δεν είναι μόνο για τα σανδάλια σας. Διαλέξτε ένα bikini με έντονα και μακριά κορδόνια, τα οποία είτε θα κρέμονται και θα κυματίζουν με τον αέρα είτε θα αγκαλιάζουν υπέροχα τη σιλουέτα σας. Ο συνδυασμός με μπούστο τριγωνάκι είναι φανταστικός. Φυσικά και μπορείτε να το επιλέξετε και για τα ολόσωμα μαγιό εάν είστε τολμηροί και σας αρέσει να βάζετε τον πήχη πιο ψηλά. Εμείς πάντως θα προτιμήσουμε το floss bikini.

Brown

brown.jpg
Image source: @weworewhat

BUY HERE: Siouxsie one piece, Paolita 

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο των χρωμάτων γι' αυτήν τη σεζόν είναι οι αποχρώσεις του καφέ ή αλλιώς της σοκολάτας. Μία ουδέτερη χρωματική παλέτα έχει πάντα μία πολυτελή αίσθηση, αλλά οι συγκεκριμένοι τόνοι προσφέρουν περισσότερο «βάθος» και elegant αισθητική. Είναι πιο «μαλακό» από το μαύρο, αλλά εξίσου κλασικό και διαχρονικό. Υπήρχαν πολλά χρόνια που οι fashion lovers δίσταζαν να διαλέξουν αυτό το χρώμα, αλλά πλέον το κάνουν all the way. Το μυστικό για ένα πετυχημένο και υπέροχο αποτέλεσμα είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας για να μη χάνει καθόλου από το στιλ του. Μόλις το καταφέρετε θα καταλάβετε τη διαφορά!