fbpixel

Search icon
Search
Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2023
INTERIORS

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2023

Η κατάλληλη αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς καταφθάνει με έναν φρέσκο αέρα


Φυσικό φως, απλότητα και ισορροπία είναι τα στοιχεία που αναζητούμε, πλέον, στην ατμόσφαιρα της κατοικίας μας. Οι τάσεις του εσωτερικού design αλλάζουν συνεχώς χαρακτήρα και έρχονται πιο κοντά στην προσωπική μας γείωση και πνευματική αρμονία. Η επιτακτική μας ανάγκη να ζήσουμε με έναν αυθεντικό και ήρεμο τρόπο ζωής, ταυτίζεται με τον κεντρικό μοχλό της σύγχρονης διακόσμησης. Ένα πρώτο στοιχείο, στο οποίο αντικατοπτρίζεται η συγκεκριμένη επιθυμία, αποτελεί η κύρια χρωματική παλέτα του χώρου μας. Η natural προσέγγιση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και κυμαίνεται από φωτεινά χρώματα, όπως η μέντα μέχρι "ζεστές" αποχρώσεις, με κυρίαρχες θερμές αποχρώσεις του κίτρινου. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται και από τα επικρατέστερα paint colour trends της επόμενης season. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες χρωματικές επιλογές που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023 και σας τις προτείνουμε για μια ολοκληρωμένη διαμόρφωση της κατοικίας σας. 

Blank Canvas: Η ησυχία που αναζητούμε

8d1c075bae523f3e7e8c86dbafd68e8f.jpg

Το λευκό χρώμα μειώνει τα επίπεδα άγχους και μας κάνει να αισθανόμαστε θετικά. Διευκολύνει στην διαδικασία της συγκέντρωσης και συμβάλλει ενεργά στην αίσθηση ηρεμίας. Μια timeless option για να κατακτήσουμε την απόλυτη ηρεμία. Μια ασφαλής, αλλά και luxurious απόχρωση, η οποία αγαπά την βαθιά χαλάρωση.

Mint green: Η ρομαντική ατμόσφαιρα 

6550add947c19eb85b04accd82f362c1.jpg

Η επένδυση που αξίζει η κάθε κουζίνα. Μια διακριτική και ρομαντική εικόνα "χτίζεται" από το μηδέν. Το αρχιτεκτονικό παρελθόν συναντά το παρόν και μαζί ετοιμάζουν ένα fresh αποτέλεσμα. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την συνολική εικόνα με μικρές, χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες θα αναβαθμίσουν αυτόματα το style. Ας το τολμήσουμε. 

Oceanic blue: Η φυσική πολυτέλεια

b6420e1574be761ce9c72524d8069106.jpg

Έχει εμπνευστεί από τους γοητευτικούς παφλασμούς και τα χρώματα της θάλασσας. Μας αφηγείται μια διαφορετική ιστορία, η οποία συνδυάζει την ησυχία με την άγρια ομορφιά της φύσης. Αυτή η ένωση "γεννά" μια ενδιαφέρουσα ισορροπία, την οποία μπορούμε να αγαπήσουμε από το πρώτο λεπτό. Η κατάλληλη απόχρωση, ειδικά για το μπάνιο, δημιουργώντας μια πολυτελή εικόνα.

Vining Ivy: H μοντέρνα εκδοχή της ηρεμίας

c30376f113b96085e0bac8eff60a50f7.jpg

"Παντρεύει" με έναν εξαιρετικό τρόπο το τολμηρό μπλε με την elegant απόχρωση του πράσινου. Δημιουργεί την ιδανική συνθήκη ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς η ένωσή τους αγγίζει την χαλάρωση στο ζενίθ της. Ειδικά σε χώρους, όπως η κουζίνα και το μπάνιο, θεωρείται ως η τέλεια επιλογή. 

Warm Yellow: O διαχρονικός δείκτης κομψότητας

87b5797f9cd99a0a4d58e20b804de5c6.jpg

Ένα βαθύ εκλεπτυσμένο χρώμα, το οποίο συνεχίζει να αποπνέει στη διάρκεια των χρόνων έναν chic αέρα. Αυτή η πλευρά του κίτρινου προσδίδει φιλικότητα, ζεστασιά και έντονα cozy vibes στην ταυτότητα του χώρου μας. Μια επιλογή, η οποία διακρίνεται για την ευελιξία της, καθώς ταιριάζει από ένα παλιό σπίτι, με maximal διακοσμητικά στοιχεία μέχρι ένα minimal μοντέρνο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. 

Keep it easy!