fbpixel

Search icon
Search
Τα key-items για τις πιο fashionable βραδινές εξόδους
TRENDS & CATWALKS

Τα key-items για τις πιο fashionable βραδινές εξόδους

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακαλύψαμε τα key night-out items της σεζόν


Το καλοκαίρι έχει καταφτάσει και ήρθε η ώρα να οργανώσουμε τα go-to summer outfits μας. Με τη μέρα να τελειώνει αργότερα και τις εξόδους να πληθαίνουν, δε χάνουμε χρόνο και ανακαλύπτουμε τις επιλογές που θα μας συνοδεύσουν, τιμώντας τις πιο αυθόρμητες και fun στιγμές. Στο επίκεντρο της SS23 γκαρνταρόμπας θέτουμε ως προτεραιότητα το αβίαστο στιλ, την ευελιξία αλλά και την υψηλή αισθητική. Η αναζήτηση όλων των παραπάνω με οδήγησε στο πιο οργανωμένο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Cosmos, το οποίο μας συστήνει στις πιο επίκαιρες τάσεις για τα p.m. outings μας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε fashion brands.

Ανακαλύψτε παρακάτω όλα τα looks που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και κατέκτησαν πρωταγωνιστική θέση στο summer wardrobe μας!

«Red dress to impress» at A.L.E.

image00016-RCTON.jpeg

Ένα φόρεμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνουμε chic & put together, χωρίς προσπάθεια. Σε έρευνα για το ιδανικό summer dress για τις επερχόμενες city night outs - έφτασα στο A.L.E.. Κατευθείαν μου τράβηξε την προσοχή ένα έντονο κόκκινο φόρεμα, με butterfly μανίκια και bohemian overall διάθεση. Φέτος, τα χρώματα του sunset έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες αλλά και στο street style. Το συνδύασα με χρυσά strappy heels, το μόνο που λείπει; Πιο πολλά χρυσά "hints", όπως διακριτικά κοσμήματα κι ένα μακιγιάζ με golden τόνους.

«Jewellery to make a statement», at bejewel by Thalia Exarchou

thalia-exarchou.jpeg

Ένα statement κόσμημα μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε ένα ολόκληρο σύνολο, απλώς υπάρχει μια λεπτή γραμμή που το διαχωρίζει από το υπερβολικό κάποιες φορές. Προσωπικά, βρήκα αυτό ακριβώς που έψαχνα στο bejewel by Thalia Exarchou. Ένα σετ diamante earrings που φαίνεται φανταστικό στην κίνηση και ταιριάζει μοναδικά με τις περισσότερες βραδινές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«The always classic black & white», at ZINI Boutique

zini.jpeg

Επόμενη στάση, το ZINI Boutique - διότι αναζητούσα κλασικές επιλογές που ξεφεύγουν από τα δεδομένα και θα με συνοδεύσουν σε events κι εξόδους ανεξάρτητα από το dress code. Λαμβάνοντας υπόψη πως ένα καλοκαιρινό σετ είναι απόλυτα must διότι μας λύνει τα χέρια, επέλεξα ένα λευκό με περίτεχνες λεπτομέρειες. Οδεύοντας προς το καλοκαίρι, επίσης, με τις κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως τους γάμους και τις βαφτίσεις να πληθαίνουν, ένα πιο formalwear φόρεμα δεν έπρεπε να λείπει από τη shopping list. Η λατρεία μου για το 'little black dress' με ώθησε στο συγκεκριμένο mini dress που θα ταιριάξει άψογα με τα πάντα από ψηλοτάκουνα σανδάλια, μέχρι mules.

«All about the maxi» at Calvin Klein Jeans

image00003-Ncx9b.jpeg

Για να μην ξεφύγω από την όλη effortless και ευέλικτη διάθεση της θερμότερης εποχής του χρόνου, αποφάσισα να κατευθυνθώ προς το Calvin Klein Jeans, αναζητώντας signature items που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένα maxi φόρεμα ενδείκνυται για boho chic εμφανίσεις στην πόλη και το συγκεκριμένο sheer orange κέρδισε μια θέση στη δική μου καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα! 

«Sparkly heels» at ZARA

image00020-5mVao.jpeg

Ένα ζευγάρι κομψά και άνετα high heels είναι σύμμαχος των καλοκαιρινών εξόδων αφού κάνουν elevate τις εμφανίσεις μας (κυριολεκτικά και μεταφορικά)! Αυτό το vinyl & sparkly pair από τα ZARA μου κέντρισε το ενδιαφέρον κατευθείαν, αφού το φαντάστηκα φορεμένο με οποιοδήποτε καλοκαιρινό, βραδινό outfit. Από βερμούδα shorts και tank top, μέχρι ένα maxi dress είναι η απαστράπτουσα πινελιά που έψαχνα. 

«Pastel purse» at BIJOU BRIGITTE

image00022-qQIL0.jpeg

Βασικό αξεσουάρ των καλοκαιρινών εμφανίσεων δεν είναι άλλο από μια πρακτική και fashionable τσάντα. O ρόλος της διπλός, καθώς προσθέτει στιλ και παράλληλα πρακτικότητα καθώς μας επιτρέπει να κουβαλάμε παντού τα summer essentials. Αναζητώντας ανανέωση στη συλλογή μου, επισκέφθηκα το BIJOU BRIGITTE και επέλεξα ένα pastel structured σχέδιο με χρυσές λεπτομέρειες. Love it!

«Out and about lingerie-style» at Hunkemoller

image00023-oAlhM.jpeg

Η τάση του lingerie clothing συνεχίζει να είναι απόλυτα in και αποφάσισα να την υιοθετήσω επιλέγοντας ένα corset top στο κατάστημα Hunkemoller. Πρόκειται για ένα διαχρονικό it piece που επιλέγουν επανειλημμένα τα fashion girls. Χαρίστε του μια πιο cool essence, συνδυάζοντας το με loose denim ή work trouser και ένα σακάκι ή πουκαμίσα.

«More lingerie inspo», at Kanellopoulos Fashion

image00001-D1ELv.jpeg

Με διάθεση να διευρύνω το '90s, lingerie-look στιλ μου, έκανα μια στάση και στο κατάστημα Kanellopoulos Fashion που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων - από casual μέχρι formalwear. Με στόχο να βρω κάτι το ενδιάμεσο, επέλεξα το συγκεκριμένο τιρκουάζ lingerie-look σατέν φόρεμα. Συνδυάζεται άψογα με heels ή flats - και τολμήστε να το παντρέψετε και με τα αγαπημένα σας σαμπό για ένα πιο toned down απογευματινό look. 

«Bronzed glow» at Fresh Line

freshline.jpeg

Στόχος του καλοκαιριού είναι να πετύχουμε αυτή τη bronze λάμψη χωρίς τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Γι' αυτό και φέτος, επέλεξα (και δεν σκοπεύω να αποχωριστώ) το νέο Caribben Coconut Shimmering Oil από τη Fresh Line. Με άρωμα καρύδας που είναι άκρως καλοκαιρινό, μας φέρνει στο μυαλό σκηνικά χαλάρωσης στην παραλία - και ας βρισκόμαστε στο γραφείο. Δώστε έμφαση στα πόδια αλλά και στα collar bones κατά την εφαρμογή του. 

«New phone, who is this?» at ΓΕΡΜΑΝΟΣ

germanos.jpeg

Επιθυμώ να είμαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές στιγμές που θα θέλω να απαθανατίσω με ένα απλό κλικ. Η πρώτη μου στάση, λοιπόν, ήταν ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έχει όλα τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας και gadgets. Ως ένας προορισμός που χαρακτηρίζεται για την ποικιλία του, είδα όλες τις πιθανές επιλογές και κατάλαβα πως αυτό που ταιριάζει και πληρεί περισσότερο στις ανάγκες μου είναι ένα αξιόπιστο smartphone, που μπορεί να αντικαταστήσει τα πάντα - από το laptop, tablet και τη φωτογραφική μας μηχανή!

Happy shopping time everyone!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr