fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Τα κατάλληλα κουρέματα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Κρατήστε κάθε στιγμή το πιο λαμπερό αποτέλεσμα


Τα κατάλληλα κουρέματα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Έχετε ξηρές και φθαρμένες άκρες; Έφτασε η στιγμή να απαλλαγείτε από αυτές κρατώντας παράλληλα το πιο υπέροχο αποτέλεσμα. Το συχνό βάψιμο, η έκθεση στις ακραίες θερμοκρασίες και το καθημερινό styling σας οδηγήσούν σε φθαρμένα μαλλιά και το μόνο βέβαιο είναι πως θέλετε να τους πείτε "αντίο". Τι καλύτερο λοιπόν από το να τα καταφέρετε ανανεώνοντας παράλληλα και το hair look σας. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε όλα όσα θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας κρατήσουν in style με τον πιο στρατηγικό τρόπο. 

Φυσικά, τα σωστά προϊόντα πάντα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας σε όλα τα #HairHacks που ακολουθούν!

Pixie

pixie-hairstyle.jpg

Αγαπάτε φυσικά τα καλά pixie cuts. Με ένα pixie αποκτάτε ένα στυλ low συντήρησης που μπορεί να γοητεύσει στη στιγμή. Μάλιστα, το πόσο ευέλικτα μπορούν να γίνουν σας κάνει να πειραματίζεστε για να διατηρήσετε τελικά το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η ιδιαιτερότητα του pixie cut βρίσκεται στο μπροστινό μέρος που είναι πιο μακρύ. Οι παραλλαγές του κουρέματος είναι αμέτρητες, από super κοντό μέχρι πιο μακρύ, με αφέλειες ή χωρίς, με ξυρισμένα πλαϊνά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάνει statement και προσθέτει έξτρα πόντους στο στυλ.

Textured Bob

textured-bob.jpg

Μερικές φορές τα κατεστραμμένα μαλλιά έχουν τελείως διαφορετική υφή και για αυτό το μόνο που θέλετε είναι να απαλλαγείτε από αυτήν. Με το textured bob είναι πιο εύκολο και κομψό από ποτέ γιατί οι λεπτές, κατεστραμμένες άκρες γίνονται παρελθόν και η έμφαση πληρότητας δίνεται στη βάση του κεφαλιού σας. Αυτό το look γίνεται ακόμη καλύτερο αν χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα εργαλεία styling όπως μια φυσούνα που θα δώσει ακόμη περισσότερο όγκο και στυλ.

 72 hours

72 hours

All in One Leave-in Conditioner, Moroccanoil, Sephora

BUY ME
 Shine on

Shine on

Huile Prodigieuse Multi Purpose Dry Oil Face Body Hair, Nuxe, Vita4you

BUY ME
  Restructures hair

Restructures hair

Resistance Force Architecte Bain, Kerastase, Sephora

BUY ME

Angled Lob

lob.jpg

Τα bob haircuts που πολλές celebrities επιλέγουν ξανά και ξανά αποπνέουν απόλυτη κομψότητα και είναι ταυτόχρονα είναι άκρως μοδάτα. Η διαφορά του με το textured bob είναι πως το μήκος φτάνει μέχρι τον ώμο ή και λίγο παρακάτω ενώ παράλληλα το μπροστά μέρος είναι πιο μακρύ από τις πίσω άκρες. Δημιουργεί ένα υπέροχο σχήμα είτε τα έχετε μπούκλες, είτε ίσια και κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ογκώδη και πυκνά.

Shag

shag.jpg

Θέλετε να απομακρύνεται τα κατεστραμμένα άκρα ενώ παράλληλα επιθυμείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας μακριά; Τότε μια παραλλαγή του lob αλλά σε πιο μακρύ μήκος είναι το shag. Ατημέλητο και ακανόνιστο συνεχίζει να δίνει μια 70s λάμψη ακόμη και σήμερα αφού αποτελεί απόλυτο trend. Οι αφέλειες μοιάζουν σαν να πέφτουν στο πρόσωπο και φυσικά  το επιμελώς ατημέλητο look είναι πιο εύκολο από ποτέ. Αν έχετε εκρηκιτκό ταμπεραμέντο τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Micro fringe and Bob

micro-fringe-and-bob.jpg

Η μικρή φράντζα είναι ένα style που λίγες γυναίκες τολμούν γιατί μοιάζει σαν κάτι που θα επέλεγαν οι teenagers. Παρόλα αυτά με τις τάσεις να αλλάζουν αστραπιαία και με τα μαλλιά σας να έχουν άμεση ανάγκη από ένα κούρεμα, είναι βέβαιο πως αυτή η επιλογή είναι ιδανική. Πρόκειται για αφέλειες πολύ κοντές, που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε τις κατεστραμμένες άκρες από το μπροστινό τμήμα. Φυσικά, ο retro χαρακτήρας τους μπορεί να συνδυαστεί και με ένα καρέ κούρεμα για maximum αποτέλεσμα.

 Feeling nourished

Feeling nourished

Scalp Relief Conditioner, Nioxin, Hondos Center

BUY ME
 Pro-keratin complex

Pro-keratin complex

Dercos Kera-Solutions Resurfacing Shampoo, Vichy, Vita4you

BUY ME
 Moisturise dry hair

Moisturise dry hair

Enrich Conditioner, Wella Professionals, Hondos Center

BUY ME
 Leave-in treatment

Leave-in treatment

Hairdresser'S Oil Primer, Bumble and Bumble, Hondos Center

BUY ME
 Sustainable fennel

Sustainable fennel

Repairing Shampoo With Fennel, Molton Brown, Attica

BUY ME
  Professional composition

Professional composition

Serie Expert Prolonger, L' Oreal Professionnel, Attica

BUY ME