fbpixel

Search icon
Search
Tα καλύτερα αξεσουάρ της SS24 από τον one-stop fashion προορισμό της Θεσσαλονίκης
TRENDS & CATWALKS

Tα καλύτερα αξεσουάρ της SS24 από τον one-stop fashion προορισμό της Θεσσαλονίκης

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακαλύψαμε τα accessory essentials των πιο φωτεινών ημερών


Καμία γκαρνταρόμπα, όσο κομψή κι αν είναι, δεν είναι πλήρης χωρίς αξεσουάρ, καθώς, ως γνωστόν έχουν μεταμορφωτική δύναμη! Ως λάτρης των αξεσουάρ, έχω τα μάτια μου ανοιχτά για τις νέες τάσεις που θα υιοθετήσω το 2024. Ενώ οι μαύρα loafers, τα λευκά sneakers και μια απλή crossbody τσάντα με εξυπηρετούν καθημερινά, δεν μπορώ να μην ενδώσω σε μερικά από τα πιο τολμηρά σχέδια που έρχονται στην επιφάνεια κάθε σεζόν. 

Σίγουρα, όσον αφορά τις εμφανίσεις σας, η μεταβατική αυτή περίοδος πυροδοτεί τις πιο τολμηρές προσθήκες και τους πιο bold πειραματισμούς που θα κάνουν τη διαφορά. Στο επίκεντρο της SS24 συλλογής μας θέτουμε ως προτεραιότητα το αβίαστο στιλ, την ευελιξία αλλά και την υψηλή αισθητική. Η αναζήτηση όλων των παραπάνω με οδήγησε στο πιο οργανωμένο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Cosmos, που θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε bonus πόντους σε κάθε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό outfit - μέσω των πιο up-to-date accessories!

Ελάτε μαζί μου...

"The rose tinted sunglasses" at Optical Papadiamantopoulos

image00004.jpeg

Κανένα Spring/Summer look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου. Προς αναζήτηση των ιδανικών για φέτος κατευθύνθηκα προς τα Optical Papadiamantopoulos. Επέλεξα τα συγκεκριμένα από το brand Zeus + Dione. Επέλεξα έναν πιο rose-y σκελετό καθώς ενδείκνυται για φέτος και θα δώσει χρώμα στην εμφάνιση μου.

"The multi-layer necklace" at Anna Maria Mazaraki

image00006.jpeg

Τίποτα δεν ανανεώνει αυτόματα ένα look όσο ένα πολυεπίπεδο κολιέ. Όταν οι αλυσίδες και τα μενταγιόν γίνονται stacked, φέρνουν μια αβίαστη κομψότητα. Πρόκειται για το ιδανικό summer piece που συνδυάζεται άψογα με τα πιο απλά και μινιμαλιστικά look. Στην Anna Maria Mazaraki βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα - καθώς συνδυάζει χρώματα με το διαχρονικό χρυσό και φυσικά, το evil eye!

"The mixed & matched bangles" at Loisir

image00005.jpeg

Υπάρχει κάτι τόσο διαχρονικό σε ένα bangle βραχιόλι, ειδικά όταν φοριέται σε συνδυασμό με άλλα. Πρόκειται για το must-have spring summer accessory που θα αναβαθμίσει απόλυτα κάθε beach, casual ή night look. Στο Loisir ανακάλυψα αυτό το απόλυτα on trend assortment που μπορείτε να κάνετε και εσείς mix & match!

"The bold handbag" at Doca

image00002.jpeg

Η επερχόμενη σεζόν απαιτεί τα κλασικά, capsule accessory items αλλά και τα πιο edgy, όσον αφορά τα χρώματα και τα υλικά. Φέτος μας έχουν κερδίσει για ακόμα μια φορά τα γοητευτικά παστέλ. Επέλεξα, λοιπόν, μια πρακτική λιλά trunk bag από τα Doca. Σκοπεύω να τη φοράω είτε με το fun strap που θα αναβαθμίσει κάθε καθημερινό look, είτε χωρίς αυτό ως οversized clutch. 

"The rosette trend" at Kelly's Shop

image00001.jpeg

Το rosette trend κυριάρχησε στα catwalks αλλά και στο street style. Πλέον βλέπουμε τα υπερμεγέθη λουλούδια ραμμένα στα ρούχα αλλά και artfully τοποθετημένα σε παπούτσια, τσάντες και φυσικά, κολιέ τσόκερ. Ψάχνοντας ένα διακριτικό rose chocker, λοιπόν, που ταυτόχρονα φέρνει αυτό το wow factor στα outfits βρέθηκα στο Kelly's Shop και βρήκα ακριβώς αυτό που αναζητούσα.

"Embracing the kitten heel" at Envie Shoes

image00007.jpeg

Η μεγαλύτερη τάση για τακούνια της σεζόν είναι, αναμφίβολα, τα kitten heels. Πρόκειται για τις low-heeled επιλογές, γεγονός που τα καθιστά και πιο easy-to-walk. Η κομψή τάση των kitten heels κάνει ό,τι κι αν φοράτε να φαίνεται ανεπιτήδευτα κομψό - ακόμη και με τα φαρδιά σας τζιν. Στα Envie Shoes βρήκα το πιο κολακευτικό σχέδιο σε unique αποχρώσεις και patterns, όπως τα συγκεκριμένα denim αλλά και τα λεοπάρ, που είναι και το print της σεζόν. 

"The coquette trend" at Bijou Brigitte

image00003.jpeg

Οι φιόγκοι στα αξεσουάρ έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση για φέτος. Τους είδαμε φορεμένους στα μαλλιά αλλά και ως λεπτομέρειες σε ορισμένα clothing pieces. Ακολουθούν πιστά την τάση του coquette που επικεντρώνεται στη ρομαντική, παιχνιδιάρικη πτυχή της μόδας. Σε αναζήτηση για το κατάλληλο bow αξεσουάρ, έφτασα στο Bijou Brigitte και βρήκα αυτό το εντυπωσιακό - μα εξίσου διακριτικό λόγω του χρώματος του - bow hair accessory. Σκοπεύω να το φορέσω με ένα little black dress, black boots και ένα παλτό στις smart casual εξόδους!

"The 90's shoulder bag" at Replay

image00008.jpeg

Η δεκαετία του '90 ήταν υπεύθυνη για πολλές καθοριστικές στιγμές της μόδας, αλλά λίγες έχουν αντέξει τόσο όσο οι shoulder bags της συγκεκριμένης εποχής. Συνήθως έχουν ένα sharp σχήμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Την τέλεια 90's bag στο διαχρονικό μαύρο χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα βρήκα στο Replay. A must-have!

Happy shopping & styling!

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου