fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα αντηλιακά και self tanners που φέρνουν το καλοκαίρι
EDITORS' CHOICE

Τα καλύτερα αντηλιακά και self tanners που φέρνουν το καλοκαίρι

Ακολουθήστε τους δικούς μας beauty κανόνες


Μπορεί να είδατε τον τίτλο αυτού του άρθρου και να σας φάνηκε αρκετά νωρίς εποχιακά αλλά η αλήθεια είναι ότι το αντηλιακό είναι ένα must προϊόν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έχοντας αναφέρει πολλές φορές τα προβλήματα του ήλιου και δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι απαραίτητο να προστατεύετε το δέρμα σας συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα όσα χρειάζεστε για μια τέλεια επιδερμίδα, σε βάθος χρόνου. Και έτσι, εφόσον η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική -για το δέρμα σας τώρα και στο μέλλον- είναι σημαντικό να έχετε φόρμουλες με μεταξένια, λεία υφή και φινιρίσματα που τονώνουν τη λάμψη και σας μετατρέπουν σε πραγματική beauty guru. Επιπλέον, εάν θέλετε ένα μαύρισμα χωρίς βλάβες από τον ήλιο, υπάρχουν τα self tanners που θα σας χαρίσουν την απόλυτη λάμψη.

The sunscreens!
659049-swatch.jpg

Solar The Protective Face And Body Oil SPF 15, Dior, Sephora BUY HERE

Το λάδι αντηλιακής προστασίας εφαρμόζεται σαν σπρέι στο σώμα και στα μαλλιά για σατινέ αποτέλεσμα. Εξαιρετικά πρακτικό, εφαρμόζεται εύκολα και ομοιόμορφα. Προστατευμένο από τις ακτίνες UVA/UVB και τους επιθετικούς εξωγενείς παράγοντες.

619143-swatch.jpg

Mini Sun Drops SPF 50, Dr. Barbara Sturm, Sephora BUY HERE

Αυτός ο αντηλιακός ορός με δείκτη προστασίας SPF 50 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν skincare παρέχει πραγματική προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB. Ένα ενεργό σύμπλεγμα από εκχύλισμα Κασσίας, Βιταμίνης Ε και Β-γλυκάνης προστατεύει την επιδερμίδα από οξειδωτικές βλάβες, ενώ η Αντράκλα, ένα αντιγηραντικό ισχυρό συστατικό, βοηθά στην καταπράυνση της επιδερμίδας και μειώνει τα ορατά σημάδια ερεθισμού.

vichy-ideal-soleil-3-in-1-anti-dark-spots-tinted-care-spf50-50ml.jpg

Ideal Soleil Anti-Dark Spots SPF50+, Vichy, Hondos Center BUY HERE

Χαρίζει ομοιομορφία άμεσα χάρη στις μεταλλικές χρωστικές. Διορθώνει τις κηλίδες μέρα με την μέρα χάρη στην σύνθεσή της η οποία είναι εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol, ένα ενεργό συστατικό κατά των κηλίδων και προστατεύει από την UVB/UVA ακτινοβολία.

antiliaki-me-blastokyttara-spf50-55g.jpg

Αντηλιακή με Βλαστοκύτταρα SPF50, Tzimas Cosmetics BUY HERE

Αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας με απαλή υφή, εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση. Προσφέρει ματ όψη χωρίς αίσθηση λιπαρότητας. Θωρακίζει το δέρμα από την υπεριώδη και την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ συμβάλλει και στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος.


616100-swatch.jpg

ShadeDrops SPF 30 Mineral Milk Sunscreen, Summer Fridays, Sephora BUY HERE

Αυτό το ανάλαφρο μεταλλικό αντηλιακό γλιστρά πάνω από στο δέρμα σαν ορός για να το προστατεύσει από τις ακτίνες UVA/UVB. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη βελτίωση της όψης του δέρματος, η φιλική φόρμουλα για το περιβάλλον (υφάλους) αφήνει το δέρμα απαλό, με φυσικό τελείωμα.

7611773063340-0-1651243452082.jpg

Cellular swiss UV protection veil SPF50, La Prairie, Hondos Center BUY HERE

Ένα προϊόν για εξαιρετική προστασία. Προστατεύει από τις ακτίνες UVB και UVA που μπορεί να προκαλέσουν σκούρες κηλίδες ή αποχρωματισμό της επιδερμίδας. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.


    657779-swatch.jpg

    Sunscreen SPF 30 PA+++ With Hyaluronic Acid + Niacinamide, Supergoop!, Sephora BUY HERE

    Ένα ενυδατικό primer συγκράτησης του μέικ απ με SPF 30 ευρέος φάσματος και ιδιότητες ενίσχυση της λάμψης που αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φωτεινή χαρίζοντάς της λάμψη στη στιγμή. Το προϊόν έχει κατακτήσει το βραβείο Allure Best of Beauty.

    10-439XS.jpg

    Bee Sun Safe Αντηλιακό Spray Ελαφριάς Υφής SPF50, Apivita, Attica BUY HERE

    Αντηλιακό σπρέι σώματος με ελαφριά υφή που χαρίζει απολαυστική εφαρμογή χάρη στην μοναδική υφή του που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και το δροσερό καλοκαιρινό του άρωμα. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων καθώς είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, ανθεκτικό στην άμμο και τον ιδρώτα.

    3508240006495-mainpng.webp

    BB Λεπτόρευστη Κρέμα Προστασίας SPF50+, Lierac SEE MORE

    Η ΒΒ αντηλιακή προστασία ολικής αντιγήρανσης που τονώνει την επιδερμίδα και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης. Λεπτόρρευστη κρέμα προστασίας με χρώμα και με τεχνολογία Global Protect Energy που προσφέρει αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία). Περιέχει επίσης προ-ταυρίνη που μετατρέπει τις ελεύθερες ρίζες σε ροή ενέργειας για τη επιδερμίδα.

    The self-tanners!
    527531-swatch.jpg

    Self Tan Drops, Tan Luxe, Sephora BUY HERE

    Το επαναστατικό σύστημα σταγονόμετρου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μαύρισμα σας στις ανάγκες σας.  Οι ενισχυτικές ιδιότητες του ελαίου από σπόρους βατόμουρου, της βιταμίνης Ε και της αλόης αφήνουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ενισχυμένη, καταπολεμώντας την ξηρότητα.

    107855.jpg

    Sun 365 Instant Self Tanning Gel Cream, Lancaster, Hondos Center BUY HERE

    Μία κρέμα self-tan για το πρόσωπο, με μεταξένια υφή τζελ, που προσφέρει άμεση λάμψη και άψογο χρυσαφένιο μαύρισμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Διακριτικό χρώμα για εύχρηστη και ομοιόμορφη εφαρμογή. Η μοναδική σύνθεσή του λειαίνει, ενυδατώνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα σας.

    547926-swatch.jpg

    Self-Tan Face Mist, Isle of Paradise, Sephora BUY HERE

    Αποτελώντας ένα ισχυρό μείγμα περιποίησης, αυτό το mist προσώπου συνδυάζει έλαια λεμονιού, δεντρολίβανου και φασκόμηλου αφυπνίζοντας τις αισθήσεις σας, ενώ το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη ενυδατώνουν, συσφίγγουν και σφραγίζουν την υγρασία όλη μέρα.