fbpixel

Search icon
Search
Τα καινούρια coffee table books της Assouline που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας
ARTS & CULTURE

Τα καινούρια coffee table books της Assouline που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας

Μεταμορφώστε την κατοικία σας εύκολα με μοναδικές δημιουργίες


O εκδοτικός οίκος Assouline αποτελεί το ναό των πολυτελών coffee table books που αφορούν την τέχνη, τη μόδα, την αρχιτεκτονική, τη φωτογραφία, το lifestyle και τα ταξίδια. Πρόκειται για ξεχωριστές εκδόσεις, που αποτελούν ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους με μικρές, luxurious πινελιές και να κάνουν την κατοικία τους expensive looking εύκολα και γρήγορα! H Assouline πιστεύει πως τα βιβλία είναι βασικό κομμάτι τόσο του παρελθόντος, όσο και του παρόντος. Κάθε ένα από αυτά, αποτελεί πηγή έμπνευσης με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και για διαφορετικούς λόγους. Θέλετε να γνωρίσετε τα new entry της νέας συλλογής; Εμείς σας τα παρουσιάζουμε!

Εμπνευστείτε από αυτά κι αποκτήστε τα αμέσως!

Hamptons Private

3d-hamptons-front-cover-2048x.jpeg

Συνώνυμο της πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής. Απλά και μόνο από τον τίτλο, το μυαλό ταξιδεύει σε απέραντες αμμουδιές, καταγάλανα νερά και λαχταριστά cocktails by the beach. Κάθε σελίδα του, συμβολίζει την απόλυτη εμπειρία των Hamptons. Από τους εντυπωσιακούς αγώνες tennis στο Meadow Club, μέχρι τα exclusive parties και τη lounge μουσική στο Surfe Lodge. Το Hamptons Private έχει έναν boho-chic χαρακτήρα που θα μεταμορφώσει το χώρο σας asap.

Chinese Art: The Impossible Collection

chineseartclamshellinside-1-1024x1024.jpeg

Η Κίνα έχει εξελιχθεί σημαντικά μέσα στις τελευταίες δεκαετίες κι αποτελεί μία από τις μεγάλες δυνάμεις της σύγχρονης ιστορίας. Το Chinese Art: The Impossible Collection προβάλλει 100 έργα σύγχρονης τέχνης που παρουσιάζουν την κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική εξέλιξη ενός έθνους που είναι σε διαρκή άνοδο. Επιμελημένα προσεκτικά από τους Cheng και Dodelande, τα 100 έργα παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά. Ξεκινούν με παραδοσιακούς πίνακες ζωγραφικής από τα τέλη του 20ου αιώνα κι ακολουθούν μερικά από τα πιο πρωτοποριακά έργα της "νέας γενιάς" καλλιτεχνών της Κίνας.

Sheikh Zayed: An Eternal Legacy

szayedclamshellflatfront-2048x.jpeg

Το συγκεκριμένο δημιούργημα σηματοδοτεί την 50η επέτειο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο σεΐχης, Zayed bin Sultan Al Nahyan αποτελεί ουσιαστικά το τιμώμενο πρόσωπο, έχοντας αφήσει πίσω του μία τεράστια κληρονομία για τους άνδρες και τις γυναίκες που συνεχίζουν το έργο του, οδηγώντας τα ΗΑΕ σε ένα λαμπρό και προοδευτικό μέλλον. Σε αυτήν την προσθήκη στην Ultimate Collection της Assouline, φιγουράρουν μερικές από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του τόπου, ενώ κάθε έκδοση συνοδεύεται από μία signature canvas tote bag. Τι καλύτερο;

Formula 1: The Impossible Collection

formula1coverflat.jpeg

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που πιστεύουν πως η Formula 1 αφορά μόνο όσους αγαπούν τα αμάξια και μαζί και την ταχύτητα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Η λάμψη των Grand Prix, η χλιδή, το πάθος των “πιλότων” και τα glamorous εντυπωσιακά μονοθέσια θα σας μαγέψουν από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα ξεκινήσετε να ξεφυλλίζετε τις σελίδες αυτού του coffee table book. Συνοδεύεται από μία κατακόκκινη κι άκρως εντυπωσιακή, tote bag κι πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας!

Tuscany Marvel

tuscanycoverflatfront-1a.jpeg

Ένα ταξίδι στη μαγευτική Τοσκάνη που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις και παρασύρει το μυαλό. Εμπνευστείτε από την ιταλική χλιδή και γνωρίστε λεπτομερώς σπουδαίους οίκους όπως ο Ferragamo κι ο Gucci, που ήρθαν για να αφήσουν το δικό τους στίγμα στο χώρο της μόδας και το κατάφεραν! Το Tuscany Marvel σίγουρα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα αναγνώσματα της Assouline και θα φέρει τα summer vibes στο σπίτι σας από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το τοποθετήσετε στο καθιστικό ή σε όποιο άλλο μέρος της κατοικίας σας επιθυμείτε.

Jaeger-LeCoultre: Reverso

reverso-a2.jpeg

Τον Ιούνιο του 2021, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο best seller της Assouline. Ένα coffee table book αφιερωμένο στον iconic οίκο, Jaeger-LeCoultre, που παρουσιάζει την ιστορία των ρολογιών και το πώς εξελίχθηκε στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ενώ παράλληλα, μοιράζεται πτυχές της ζωής των ιδρυτών του brand που κανείς δεν είχε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Επικεντρώνεται στις εμβληματικές δημιουργίες που ξεχώρισαν στη διάρκεια των χρόνων και κάνει focus σε μοναδικά pieces που θα σας κλέψουν την καρδιά.