fbpixel

Search icon
Search
Τα hotel openings του Ιανουαρίου που περιμένουμε με ανυπομονησία
ESCAPE

Τα hotel openings του Ιανουαρίου που περιμένουμε με ανυπομονησία

Μοναδικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο


Υπάρχουν δύο τύποι χειμερινών travelers: εκείνοι που επιθυμούν μια ζεστή και ηλιόλουστη απόδραση και εκείνοι που πρέπει να κάνουν σκι. Τώρα που οι ψυχρότεροι μήνες είναι προ των πυλών, εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέξετε; Όπου κι αν στρέψετε την προσοχή σας, θα πρέπει να έχετε στο νου ότι η νέα χρονιά φέρνει και πολλά υποσχόμενα hotel openings, τα οποία ανυπομονούμε να δούμε. Από εξωτικές γωνιές του πλανήτη μέχρι μεγάλες πόλεις και δημοφιλείς περιοχές του εξωτερικού, παρακάτω θα γνωρίσετε τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αφίξεις! 

Ambiente, a Landscape Hotel - Sedona

1-kXOfG.jpg

Που βρίσκεται: Η θέα στο νέο ξενοδοχείο Ambiente Landscape Hotel θα εμπνεύσει ακόμη και τους μεγαλύτερους σκεπτικιστές. Στα σύνορα του Εθνικού Δάσους Coconino, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Sedona στην Αριζόνα των ΗΠΑ, η έρημος εκεί βρίσκεται στα καλύτερά της, με σχηματισμούς κόκκινων βράχων, άλση από πεύκα pinion και μια φυσική υδάτινη διαδρομή που εντυπωσιάζει.

Γιατί μας κάνει να ανυπομονούμε: Οι επισκέπτες διαμένουν σε μεμονωμένες «αίθριες» κατοικίες, στις οποίες χρησιμοποιούνται μεγάλα παράθυρα που διαθέτουν μοναδική θέα 180 μοιρών σε όλο το εξωτερικό περιβάλλον. Οι εσωτερικοί χώροι επιτυγχάνουν την ισορροπία μεταξύ ρουστίκ και εκλεπτυσμένου design που απαιτεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην έρημο, με ξύλινα φινιρίσματα, γήινους τόνους, πολυτελή ιταλικά λινά και luxurious μπανιέρες. Το ultimate must-see θα είναι η ιδιωτική βεράντα στην οροφή κάθε Atrium, η οποία διαθέτει τζάκι και έναν υπέροχο καναπέ για υπέροχη siesta ή παρατήρηση των αστεριών μέχρι αργά το βράδυ. Και ενώ υπάρχει ένα spa και άφθονος χώρος για χαλάρωση, το ξενοδοχείο προσφέρει άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 300 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας και ποδηλασίας, ενώ μπορεί επίσης να οργανώσει αναρρίχηση, ιππασία, βόλτα με αερόστατο και άλλες εκδρομές.

See more: www.ambientesedona.com


The Georgian - Santa Monica, California

107471473.jpg

Που βρίσκεται: Το The Georgian βρίσκεται ακριβώς στη λεωφόρο Ocean Avenue, απέναντι από τον Ειρηνικό. Περιμένετε μοναδική θέα στο νερό, αύρα από τον ωκεανό και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.

Γιατί μας κάνει να ανυπομονούμε: Το Georgian ήταν μία από τις πρώτες πολυκατοικίες που χτίστηκαν στην Ocean Avenue της Santa Monica το 1933 και γρήγορα έγινε το αγαπημένο του Hollywood, προσελκύοντας τακτικούς πελάτες από τον Charlie Chaplin μέχρι τη Marilyn Monroe. Η τελευταία επαναλειτουργία του έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο και ακούγεται πολλά υποσχόμενη. Η εταιρεία σχεδιασμού Fettle με έδρα το Λονδίνο και το L.A. βρίσκεται πίσω από την αναβίωσή του, χαρακτηρίζοντάς την ως «ιστορικά εμπνευσμένη αποκατάσταση και όχι επανασχεδιασμό», η οποία φέρνει τις Art Deco ρίζες του ξενοδοχείου στο σήμερα με πλήρως custom-made έπιπλα, σπάνια φινιρίσματα από ιταλικό μάρμαρο και μια ιδιόρρυθμη χρωματική παλέτα. Αλλά δεν είναι μόνο η παραλία που θα προσελκύσει τους επισκέπτες στο νέο Georgian: το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης μια επιμελημένη γκαλερί τέχνης, μια βιβλιοθήκη μόνο για τους θαμώνες, κι έναν στόλο δωρεάν ποδηλάτων για να εξερευνήσετε τη Santa Monica!

See more: www.georgianhotel.com


A-Frame Club - Winter Park, Colorado

ba64c2bc923f0c2818083f81b4565cff-kyliefitts-wunderwerkz-1008winterparkdr-08.jpg

Που βρίσκεται: Το A-Frame Club βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Winter Park στο Colorado, σε ένα κομμάτι γης που συνορεύει με τον ποταμό Fraser, και προσφέρει μια ήσυχη ορεινή απόδραση, η οποία απέχει λιγότερο από 90 λεπτά από το Denver.

Γιατί μας κάνει να ανυπομονούμε: Το νέο A-Frame Club, το οποίο ανοίγει τον Ιανουάριο, εγκαίρως για την περίοδο αιχμής του σκι, είναι ένας διαφορετικός τύπος ξενοδοχείου στο βουνό: οικείο με φιλόξενο σχεδιασμό και ανεπιτήδευτο. Καθεμιά από τις 31 ομώνυμες καμπίνες A-Frame ενσωματώνει τη νοσταλγία του σκι με σύγχρονες ανέσεις, όπως πανέμορφο ξύλο κέδρου και σημύδας, μεγάλες μπανιέρες, τζάκια Malm και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Στο κεντρικό "Saloon", θα απολαύσετε μια εμπνευσμένη από τις γαλλικές Άλπεις εμπειρία après-ski. 

See more: www.playwinterpark.com


Sofitel Legend Casco Viejo - Panama City

330530979.jpg

Που βρίσκεται: Το Casco Viejo της Πόλης του Παναμά, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είναι μια από εκείνες τις σπάνιες γειτονιές που έχει καταφέρει να διατηρήσει μια άψογη αίσθηση της ιστορίας. Σε κάθε γωνιά μπορεί να συναντήσετε έναν πειρατή, έναν παγκόσμιο ηγέτη ή τον ίδιο τον James Bond - και το νέο Sofitel Legend Casco Viejo βρίσκεται στο κέντρο της δράσης, σε μια προνομιακή θέση με θέα στον κόλπο του Παναμά.

Γιατί μας κάνει να ανυπομονούμε: Τα Sofitel Legends δεν ανοίγουν οπουδήποτε. Το brand έλκεται μόνο από τα πιο εμβληματικά αρχιτεκτονικά κτίρια σε «πλούσιους» πολιτιστικά προορισμούς: το Old Cataract στο Ασουάν της Αιγύπτου, το Metropole στο Ανόι του Βιετνάμ, το The Grand στο Άμστερνταμ. Τώρα, η Βόρεια Αμερική αποκτά το πρώτο της Sofitel Legend, που ανοίγει αυτόν τον χειμώνα σε μια από τις καλύτερα διατηρημένες ιστορικές γειτονιές της ηπείρου. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, μόλις λίγα βήματα από το Teatro Nacional και το La Catedral del Oro, και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Το ξενοδοχείο υπόσχεται να διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός Sofitel, όπως ευρύχωρη πισίνα, πολυτελές spa, εκλεκτή γαλλική κουζίνα και επίπεδο υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στην άψογη τοποθεσία του.

See more: www.sofitel-legend-panama.com