fbpixel

Search icon
Search
Τα hairstyles που δεν χρειάζονται συχνά συντήρηση στο κομμωτήριο
HAIR & NAILS

Τα hairstyles που δεν χρειάζονται συχνά συντήρηση στο κομμωτήριο

Ανακαλύψτε τις προτάσεις που θα κάνουν το φθινόπωρο σας ευκολότερο


Η εξοικονόμηση χρόνου είναι πάντα το κλειδί για μια απόλυτα λειτουργική καθημερινότητα. Για αυτό το λόγο εσείς που αγαπάτε το να είστε παραγωγικοί αναζητάτε πάντα τα ιδανικά tips για γρήγορο μακιγιάζ, γρήγορο skincare και φυσικά επιλογές στα μαλλιά που δεν απαιτούν από εσάς πολύ προσπάθεια. Επειδή αυτό το τελευταίο μοιάζει να είναι και το πιο δύσκολο, ανακαλύψαμε για εσάς τα καλύτερα κουρέματα χαμηλής συντήρησης και σας προτείνουμε να πείτε το "ναι". Με τις παρακάτω προτάσεις θα μπορέσετε τις περισσότερες μέρες να έχετε μια υπέροχη εμφάνιση, χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερο χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη. Ναι, ακόμη και τις μέρες που δεν έχετε χρόνο να τα λούσετε.

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και τον τύπο των μαλλιών σας, βρείτε ένα στιλ που να σας ταιριάζει και απλώς ενδώστε σε αυτό. Άλλωστε, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Layered shoulder-length

Τα πολυεπίπεδα κουρέματα είναι εύκολα στο χτένισμα για όποιον έχει σπαστά μαλλιά. Η υφή από τα κύματα τονίζει το σχήμα των στρωμάτων και δημιουργεί έναν αβίαστο όγκο που συνεχίζει να φαίνεται όμορφος ακόμα και όταν τα μαλλιά μακραίνουν.

All one length

Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε υπερβολικά το κούρεμα σας, όταν απλώς θέλετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η υφή και η κίνηση των μαλλιών σας θα προσθέσουν όλη τη διάσταση που χρειάζεστε, γι' αυτό επιμείνετε σε ένα κούρεμα με ένα μήκος που είναι εύκολο στη διατήρηση και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Wolf cut

Το κούρεμα του "λύκου" είναι μια επανασχεδιασμένη διασταύρωση ανάμεσα στο shag και στο mullet. Λόγω της φύσης του, το layering κάνει μεγάλο μέρος του styling από μόνο του, αλλά με μια πρόσθετη κυματιστή υφή, το στυλ αποδεικνύεται σε πιο ακατάστατο, ζωντανό και απόλυτα cool, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Pixie Bob

Πολλοί celebrities επιλέγουν πιο κοντές, κομψές στρώσεις και ανάγλυφα σχήματα. Μάλιστα, πλέον δε συμβαίνει μόνο στις πασαρέλες και στο κόκκινο χαλί αλλά γίνεται και το απόλυτο street style κούρεμα που μπορεί να συνοδεύσει ακόμη και τις πιο ανατρεπτικές σας εμφανίσεις.

Shoulder length with side part

claytonhawkins-hair-face-skin.jpg
@claytonhawkins

Αφήστε τα φυσικά μαλλιά σας να μείνουν μέχρι τους ώμους και στη συνέχεια με το κούρεμα ευνοήστε το να τα κρατάτε από τη μια μεριά του κεφαλιού σας. Για να πετύχετε αυτή την εμφάνιση εύκολα, προσθέστε λίγη μους στα χέρια σας και στη συνέχεια στεγνώστε τα στον αέρα.

French Lob

@chloehelenmiles
@chloehelenmiles
Εάν το γαλλικό bob είναι πολύ κοντό για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα γαλλικό lob. Αυτό το μεσαίου μήκους κούρεμα είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε τετράγωνο και ορθογώνιο σχήμα προσώπου. 

Κεντρική φωτογραφία: @kaiagerber