fbpixel

Search icon
Search
Good Hair Days: Αυτές είναι οι top τάσεις στα μαλλιά το φετινό φθινόπωρο
MAGAZINE

Good Hair Days: Αυτές είναι οι top τάσεις στα μαλλιά το φετινό φθινόπωρο

Η νέα σεζόν απαιτεί αλλαγές!


Τα φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Από τα ανανεωμένα ξανθά και τις low-maintenance παλέτες μέχρι τις ψηλές αλογοουρές και τους στιλιζαρισμένους κότσους, συγκεντρώσαμε όσα κάνουν trending την καινούρια σεζόν.

THE COLORS

90178e707338535bacf990c34e9.jpg
Behance

Εμπνευσμένα από την πιο επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς, το streetstyle των διάσημων του Hollywood και τις χρυσές ανταύγειες του αγαπημένου ροφήματος των Ιταλών, τα χρώματα της καινούριας σεζόν είναι απολύτως ξεχωριστά. 

Barbie Blond: Mε αφορμή τα μαλλιά της Margot Robbie στην blockbuster ταινία της Warner Bros, το ξανθό γίνεται επίσημα το αγαπημένο χρώμα των colorists, οι οποίοι εμπνέονται από την αρχή νέα styling. Σε όλο τον κόσμο, η τάση του Barbiecore επικρατεί, επαναφέροντας το τέλειο ξανθό στη μόδα.

Batercream Blond: Πρόκειται για ένα γλυκό ξανθό, σε αποχρώσεις βουτύρου και καραμέλας, που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και το έχουν λατρέψει τελευταία οι περισσότερες celebrities. 

Εspresso Blond: Τα χρωματικά ξανοίγματα που δημιουργεί ο εσπρέσο όταν «κατεβαίνει» σε ένα ποτήρι με πάγο ανήκουν στις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής. Οι απαλές αποχρώσεις του καφέ συνδυασμένες με τους τόνους της κανέλας και τα ανάλαφρα σοκολατί σε ανοιχτές βάσεις χρώματος είναι ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει.

THE HAIRCUTS

half-wave-hair-040822-gettyimages-1340145829-sq.jpg

Tα μεσαία μήκη και οι φράντζες με ανοιχτές γωνίες στις άκρες επικρατούν. Οι καθαρές γραμμές στην περίμετρο του προσώπου είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν τώρα, για να απομακρύνουν τις ταλαιπωρημένες άκρες του καλοκαιριού. Ακόμη στις τάσεις εντοπίζονται: 

Side fringe: Πλαϊνές φράντζες για πιο νεανικό look, που κολακεύουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα με μεγάλο μέτωπο, χαρίζοντας εξαιρετική συμμετρία.

Medium wavy: Τα μαλλιά με μύτες και κίνηση στο μπροστά μέρος προτείνονται για λεπτά μαλλιά που χρειάζονται όγκο.

THE HAIRSTYLES

b35a6cb6de41b782cdd67250ec827314.jpg

Ωστόσο, επειδή αυτό το φθινόπωρο λατρεύουμε τα εύκολα κουρέματα και τα αβίαστα χρώματα, αυτό δε σημαίνει ότι θα παίξουμε με την ίδια ασφάλεια στα χτενίσματα. Εδώ, οι κανόνες αλλάζουν! Φέτος, λοιπόν, θα δούμε παντού: 

Wavy silk: Γυαλισμένα μαλλιά με ελαφριούς κυματισμούς. Ένα σαγηνευτικό στιλ. 

Barbie ponytail: Οι αλογοουρές τύπου Barbie και τα μισοπιασμένα μαλλιά ενδείκνυνται για ανεπιτήδευτες εμφανίσεις το απόγευμα και το βράδυ.

Balerina bun: Το πιάσιμο της μπαλαρίνας είναι πολύ in το φθινόπωρο, με διάφορες παραλλαγές στο τελείωμα του πιασίματος.

Προïόν του μήνα

image-1.jpg

Μετά το καλοκαίρι, εφαρμόστε οπωσδήποτε θεραπείες ενυδάτωσης και κεράτινης στα μαλλιά σας, για να επανέλθουν η υγεία και η λάμψη τους.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023