fbpixel

Search icon
Search
Tα hair accessories που θα κάνουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις να δείχνουν διαφορετικές
THE LOOK

Tα hair accessories που θα κάνουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις να δείχνουν διαφορετικές

Τα πιο ωραία αξεσουάρ για τα μαλλιά ώστε να ανανεωθείτε και να ακολουθήσετε τις τάσεις


Τα αξεσουάρ μαλλιών αποτελούν ένα μοναδικό κομμάτι για τη συλλογή σας. Έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας χωρίς να καταβάλετε την παραμικρή προσπάθεια. Πολλές φορές μάλιστα λειτουργούν και σαν κόσμημα. Η καλοκαιρινή περίοδος, λοιπόν, είναι ιδανική για να εντάξετε αυτά τα κομμάτια στα looks σας, αλλά και να «παίξετε» με τις διάφορες επιλογές που έχετε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει όλο και περισσότερα σχέδια να κυριαρχούν, από απλά τσιμπιδάκια μέχρι έντονα head pieces όπως μπαντάνες και φουλάρια. Μάλιστα έχουμε δει και πολλές τάσεις από το παρελθόν να αναβιώνουν στον κόσμο των hair accessories τους μήνες που διανύουμε.

Καθώς η απλότητα είναι ένα από τα βασικά συστατικά της καλοκαιρινής σεζόν, αυτές οι μικρές προσθήκες μπορούν να δώσουν μία νότα λάμψης στα all day summer looks. Παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μία λίστα από τις πιο συχνές και hot επιλογές των απανταχού fashion lovers. Ρίξτε μια ματιά, βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στο στιλ σας και αποκτήστε το αμέσως για να πετύχετε μοντέρνες και updated εμφανίσεις!

Summer seashells

hair-accessories-1.jpg
Image source: @jenniferbehr

Για να ταιριάζετε απόλυτα με την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε, μπορείτε να επιλέξετε κοκαλάκια με summer details, όπως σχέδια κοχυλιών. Φορέστε τα από τη μία πλευρά του κεφαλιού σας και συνδυάστε τα με το απόλυτο microtrend της σεζόν, τις πέρλες. Διαλέξτε ένα λευκό πουκάμισο μ’ ένα denim short και χρησιμοποιήστε αυτού του είδους τα αξεσουάρ σαν κόσμημα και για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας στο πι και φι.

Φουλάρια

hair-accessories-2.jpg
Image source: @stylegator

Το συγκεκριμένο accessory μπορείτε να το επιλέξετε για πολλές χρήσεις. Μία από αυτές είναι και ως item για τα μαλλιά. Διαλέξτε ένα scarf σε έντονα χρώματα και με όμορφα σχέδια και χρησιμοποιήστε το για να δέσετε το ponytail σας. Plus, έχετε τη δυνατότητα να το ταιριάξετε και σαν κορδέλα έτσι ώστε να μη σας ενοχλούν τα μαλλιά σας στις πρωινές βόλτες σας αλλά και να ανεμίζει με πολύ ωραίο τρόπο σε περίπτωση που έχει αέρα στο μέρος, όπου θα περάσετε τι διακοπές σας. Μη διστάσετε να το τολμήσετε και στα beach looks σας.

Μεγάλα κλάμερ

hair-accessories-3.jpg
Image source: @stylegator

Τα έντονα μεγάλα κλάμερ έρχονται από τη δεκαετία του 1990 και τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Μπορούν να ταιριάξουν σε όλα τα στιλ και να δώσουν μία μικρή πινελιά ανανέωσης και vintage αισθητικής στις εμφανίσεις σας. Επιλέξτε να τα εντάξετε στα σύνολά σας κυρίως στις πρωινές σας βόλτες, καθώς ανήκουν στα κομμάτια των πιο cool και casual outfits. Μπορείτε να τα συναντήσετε μάλιστα σε μονοχρωμίες έντονων αποχρώσεων, όπως το κόκκινο αλλά και σε animal print εκδοχές. Last but not least, προτιμήστε τα κοκάλινα από τα πλαστικά σχέδια.

Glam τσιμπιδάκια

hair-accessories-5.jpg
Image source: @oliviaandalice

Θέλετε να προσθέσετε λάμψη σ’ ένα απλό look χωρίς να αγγίξετε τα όρια της υπερβολής; Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο απλός και ο πιο εύκολος. Προσθέστε πολλά τσιμπιδάκια ακόμα και σε διαφορετικά σχέδια. Όσο πιο έντονο επιθυμείτε να είναι το αποτέλεσμα τόσο πιο πολλά items πρέπει να συνδυάσετε. Καθώς τα logos θεωρούνται must για τη φετινή σεζόν, μην παραλείψετε να τοποθετήσετε αξεσουάρ σ΄αυτό το στιλ. Πιάστε μία ψηλή κοτσίδα τα μαλλιά σας και πετύχετε το απόλυτο summer glam look.

Στέκες

hair-accessories-6.jpg
Image source: @heartzeena

Εάν επιθυμείτε να «επιστρέψετε» στα παιδικά σας ανέμελα χρόνια με μία μόνο κίνηση δεν έχετε παρά να επιλέξετε να φορέσετε μία στέκα. Εκτός από στιλ πραγματικά χαρίζει πρακτικότητα και άνεση. Μπορείτε να κάνετε matchy matchy με τα βασικά κομμάτια και τα αξεσουάρ σας, όπως να συνδυάσετε για παράδειγμα ένα ροζ φόρεμα με μία ροζ στέκα. Αυτό το item δίνει τέλος μία πιο παιχνιδιάρικη και fun αίσθηση στην εμφάνισή σας. Τι περιμένετε λοιπόν;

Κεντρική φωτογραφία: @taylor_taylor_london