fbpixel

Search icon
Search
Τα φθινοπωρινά looks που θυμίζουν την καλοκαιρινή άνεση
THE LOOK

Τα φθινοπωρινά looks που θυμίζουν την καλοκαιρινή άνεση

Σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας που ξεχωρίζουν για την ευελιξία και το στιλ τους


Πολλές γυναίκες αγαπάνε το καλοκαίρι για την ευελιξία που χαρίζει στα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αλλά και για την άνεση και την αέρινη διάθεσή τους. Παρόλα αυτά, η φετινή φθινοπωρινή σεζόν μας έχει ενθουσιάσει από το ξεκίνημά της. Νέες τάσεις, ικανές να αναβαθμίσουν την εικόνα μας αλλά και παλαιότερες με μοντέρνο αέρα και αίσθηση ανανέωσης είναι αυτά που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Από υπερμεγέθη σακάκια και σύγχρονα outwears μέχρι άνετα πλεκτά και πουλόβερ, υπάρχουν πολλά κομμάτια, με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε.

Sweaters

0-mrTXP.jpg

Αφήστε τα πουλόβερ να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή σας εμφάνιση. Μπορείτε να το επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με το τζιν παντελόνι σας, μία φούστα ακόμα και πάνω από ένα φόρεμα. Προτιμήστε το για να χαρίσετε ένταση και στιλ στην εικόνα σας. Σας προτείνουμε να το διαχειριστείτε ως το βασικό κομμάτι του συνόλου σας και όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά.

Suits

how-to-wear-a-trouser-suit-2020-285880-1583163866889-image700x0c.jpg

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε με την επιλογή ενός «δυναμικού» κοστουμιού. Είτε αποφασίσετε να ταιριάξετε το σακάκι με το παντελόνι είτε να κάνετε ένα mix and match σε υφές, χρώματα και μοτίβα το αποτέλεσμα μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει. Για πιο ασφαλείς εμφανίσεις, προσθέστε ένα λευκό top μέσα από το blazer και για casual αίσθηση αθλητικά παπούτσια ή flat mules και loafers.

Denim on denim

485170d201fbcb073cea68984b7deab2.jpg

Ήταν ένας συνδυασμός που για πολλά χρόνια θεωρούνταν απαγορευτικός από τους ειδικούς. Οι εποχές αλλάζουν όμως κι εξελίσσονται κι έχει φτάσει η στιγμή το street style να του δώσει την αξία που του άξιζε. Το denim on denim είναι μία must εμφάνιση που πρέπει να δοκιμάσετε εάν ανήκετε στους λάτρεις της μόδας και του στιλ. «Παίξτε» με τους τόνους του τζιν και σκεφτείτε out of the box για μοντέρνους συνδυασμούς.

Monochrome

2mseqwgq-1581350050.jpeg

Ψάχνετε το χρώμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήστε την πιο όμορφη μονοχρωμία; Χωρίς δεύτερη σκέψη σας απαντάμε ότι είναι το μαύρο. Εκτός του ότι είναι τρομερά κολακευτικό, ξεπερνά τον χρόνο και όλες τις τάσεις. Plus, το σύνολο θα ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Προσοχή στις υφές για να μη χάσει καθόλου από τη λάμψη του.

Casual style

aa3d5d9d9c5ffd98eb69e9eaeb1b191f.jpg

Βλέπουμε όλο και περισσότερο τα κορίτσια του Instagram να επιλέγουν άνετα σύνολα βασισμένα σε φόρμες για όλες τις ώρες της ημέρας. Θεωρούνται ευέλικτα κι εύχρηστα κομμάτια, διότι μπορείτε να παίξετε με τον «χαρακτήρα» τους. Διατηρήστε την άκρως αθλητική διάθεσή τους, συνδυάζοντάς τα με sneakers και sport outwears. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πραγματικά να τους δώσετε ένα πιο glam ύφος αν τα ταιριάξετε με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα κι έντονα αξεσουάρ.

Jumpsuit

741aece69ab0df017f158af4fa9002b8.jpg

Μπορεί να μην είναι η πιο συχνή σας επιλογή αλλά θα τη λατρέψετε μόλις την εντάξετε στα καθημερινά σας σύνολα. Η ολόσωμη φόρμα είναι εύκολη και μπορεί να σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε πολλές στιγμές που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις, διαλέξτε τη δερμάτινη εκδοχή της και φορέστε την κάτω από ένα iconic παλτό.