fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Τα φούξια κραγιόν που θα κάνουν πιο παιχνιδιάρικα τα καλοκαιρινά looks σας

9 fuchsia lipsticks που θα σας ξετρελάνουν


Τα φούξια κραγιόν που θα κάνουν πιο παιχνιδιάρικα τα καλοκαιρινά looks σας

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα κι ένταση στα χείλη, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα και να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις σε όποιον summer προορισμό κι αν βρεθείτε ή ακόμη και στις βραδιές σας στην πόλη. Το παιχνιδιάρικο κι εκκεντρικό φούξια είναι η ιδανική απόχρωση με την οποία μπορείτε να «ντύσετε» τα χείλη σας, για να αποκτήσετε juicy lips στο λεπτό. Είναι δεδομένο πως δε θα μπορέσετε να του αντισταθείτε αφήνοντας στην άκρη όλα τα nudes και κόκκινα που διαλέγατε μέχρι τώρα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα 12 πιο hot right now fuchsia κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ, αφού εκτός του ότι ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, προσδίδουν στα χείλη έξτρα όγκο. Τι άλλο θέλετε, λοιπόν; Keep reading!

min-min-ma-7-tom-pecheux-makeup-bag-revision-tips-homepage-1280x720.jpg

The fuchsia lipsticks

Lacquerink Lipshine, Shiseido: Το LacquerInk LipShine στην απόχρωση 302 Plexi Pink είναι το ιδανικό φούξια που ζητάτε. Μία καινοτόμα φόρμουλα που χαρίζει έντονο χρώμα τέλειας κάλυψης, λάμψη που διαρκεί όλη μέρα, ενώ δεν αφήνει τα χείλη ξηρά ή κολλώδη.

Boys & Girls Lipstick, Tom Ford Beauty: Η νέα συλλογή Boys & Girls με Lip Colors περιλαμβάνει ονόματα εμπνευσμένα από ανθρώπους από τη ζωή του Tom Ford. H συλλογή εκτείνεται από κρεμώδεις, ματ και μεταλλικές έως λαμπερές υφές που χαρίζουν εξαιρετικά πλούσιο αποτέλεσμα, και μπορούν να τοποθετηθούν σε στρώσεις ή και μόνες τους, για να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα και διάθεση. Διαλέξτε το Lip Color στην απόχρωση Anoushka (Ultra-Rich) για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Everlasting Liquid Lipstick, KVD Vegan Beauty: Υγρό ματ κραγιόν με χρωστικές μεγάλης διάρκειας που δεν τρέχει. Τα Everlasting Liquid Lipsticks είναι η λατρεμένη συλλογή της KVD Vegan Beauty. Με τι μακιγιάζ ταιριάζει; Κρεμώδης σύνθεση που γλιστρά τέλεια πάνω στα χείλη, για ματ αποτέλεσμα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Με μεγάλη διάρκεια και αποχρώσεις υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές, η σύνθεση αυτή περιέχει φυσικά ενυδατικά στοιχεία, καθώς και παράγωγα βιταμίνης Ε και ηλιόσπορου. Πώς χρησιμοποιείται; Σαν βερνίκι: απλώστε μία στρώση, αφήστε τα χείλη σας να στεγνώσουν για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να τα πιέζετε μεταξύ τους και στη συνέχεια απλώστε μια δεύτερη στρώση για να πετύχετε έντονο αποτέλεσμα. Λατρεύουμε την απόχρωση Plath!

Rouge Pur Couture Lipstick 82 Rouge Provocation, YSL: Το κραγιόν Rouge Pur Couture διατίθεται σε μια σειρά μοναδικών αποχρώσεων, εμπνευσμένες από τις εμβληματικές οικογένειες αποχρώσεων YSL Beauty: το κόκκινο, το φούξια (απόχρωση Rouge Provocation), το nude και το πορτοκαλί. Η χρυσή συσκευασία αποκαλύπτει μια πλούσια σε χρωστικές υφή, που ενυδατώνει και προστατεύει, χαρίζοντας εξαιρετική άνεση στα χείλη σας, κάνοντάς τα πιο εκπληκτικά από ποτέ.

Crushed Lip Color, Bobbi Brown: Συνδυάστε τελείωμα κραγιόν με υφή balm με το Crushed Lip Color της Bobbi Brown στην απόχρωση Punch για ένα άνετο μακιγιάζ. Με νέα σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά.

 Plexi Pink

Plexi Pink

Lacquerink Lipshine, Shiseido

Buy me
 A for Anoushka

A for Anoushka

Boys & Girls Lipstick, Tom Ford Beauty

Buy me
 Plath

Plath

Everlasting Liquid Lipstick, KVD Vegan Beauty

Buy me
 Rouge Provocation

Rouge Provocation

Rouge Pur Couture Lipstick 82 Rouge Provocation, YSL

Buy me
 Punch

Punch

Crushed Lip Color, Bobbi Brown

Buy me
 Nine Lives

Nine Lives

Love Me Lipstick, MAC

Buy me
 Romantic

Romantic

Superstay Matte Ink Liquid Lipstick, Maybelline New York

Buy me
 Undefeated

Undefeated

Stunna Lip Paint, Fenty Beauty by Rihanna

Buy me
 Indian Pink

Indian Pink

Cream Lip Stain Mat, Sephora Collection

Buy me

Love Me Lipstick, MAC: Μια σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο argan που χαρίζει έντονο χρώμα κι ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Η Nine Lives είναι ασυζητητί η τέλεια φούξια απόχρωση!

Superstay Matte Ink Liquid Lipstick, Maybelline New York: Είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των κραγιόν της εταιρίας και πραγματικά θα σας ξετρελάνουν. Αφενός οι αποχρώσεις τους είναι 10 και θα τις θέλετε όλες. Αφετέρου, η super ανθεκτική και απόλυτα ματ υφή τους μένει αναλλοίωτη στα χείλη για τουλάχιστον 16 ώρες. Πείτε «ναι» στον τόνο Romantic και πετύχετε τις πιο... ρομαντικές εμφανίσεις!

Stunna Lip Paint, Fenty Beauty by Rihanna: Κομψό αλλά ταυτόχρονα τολμηρό, το Stunna Lip Paint προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα, χάρη στο απλικατέρ υψηλής ακρίβειας που διαθέτει, το οποίο ντύνει τα χείλη σας με ματ, έντονο χρώμα. Μένει σταθερό για 12 ώρες και είναι τόσο άνετο που, αν δεν δεχόσασταν συνεχώς κομπλιμέντα, θα ξεχνούσατε ότι το φοράτε. Επιπλέον, δεν αλλοιώνεται και διατηρεί τη σαγηνευτική απαλότητά του. Προτιμήστε την απόχρωση Undefeated που είναι ένα σούπερ ζωηρό φούξια!

Cream Lip Stain Mat, Sephora Collection: Ένα ματ αποτέλεσμα κι έντονο χρώμα που παραμένει ανέπαφο όλη την ημέρα. Η υφή του, κρεμώδης στην εφαρμογή, μετατρέπεται σε ένα ελαφρύ βελούδινο πέπλο και αφήνει χρώμα μεγάλης διάρκειας στα χείλη. Περιέχει έλαιο αβοκάντο και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση χωρίς συμβιβασμό. Εμείς αγαπάμε την απόχρωση Indian Pink, εσείς;