fbpixel

Search icon
Search
Τα fashionable shorts που σας ταιριάζουν ανάλογα με τη σιλουέτα σας
THE LOOK

Τα fashionable shorts που σας ταιριάζουν ανάλογα με τη σιλουέτα σας

Απογειώστε το απόλυτο summer item


Τα shorts αποτελούν ένα από τα βασικά key item του καλοκαιριού. Κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών ημερών του χρόνου έχουμε την ανάγκη από άνετα και ανάλαφρα κομμάτια, τα οποία θα συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την πρακτικότητα με το στιλ. Σ’ αυτήν λοιπόν την κατηγορία ανήκουν και τα shorts, τα οποία μπορούν να γίνουν ο καλύτερος «σύμμαχος» για καθημερινές και κομψές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και από city μέχρι beach looks. Τα σχέδια τους τόσο σε γραμμές όσο και σε υφάσματα ποικίλουν για να ικανοποιήσουν τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Όπως όμως σε όλα τα fashion items έτσι και σ’ αυτά, η εφαρμογή έχει έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ρόλους. Παρακάτω θα ανακαλύψετε το σχέδιο που σας ταιριάζει ανάλογα με τη σιλουέτα σας. Ετοιμαστείτε να απογειώσετε την εικόνα σας και να εντυπωσιάσετε!

0b1f69dd9629946258a1198f565960e2.jpeg

Με καμπύλες: Οι περισσότερες γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία των μεσογειακών σωματότυπων ή αλλιώς αυτών με καμπύλες. Η ιδανική επιλογή για όλες εσάς είναι οι χαλαρές γραμμές, όχι όμως πολύ φαρδιές, οι οποίες θα αγκαλιάσουν μοναδικά το σώμα σας χωρίς να σας προσθέσουν περαιτέρω όγκο. Εμείς σας προτείνουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα Bermuda shorts και να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό, το μπεζ ή οι τόνοι της άμμου που θα κάνουν και ιδιαίτερη αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα.

Petite girls: Όλες εσείς που ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία δε χρειάζεται ούτε να ανησυχείτε ούτε να προβληματίζεστε. Κάθε σώμα έχει τα δικά του δυνατά σημεία και υπάρχει τρόπος να τα αναδείξουμε. Επιλέξτε κοντά shorts, τα οποία θα τονίσουν τα πόδια σας και θα σας χαρίσουν μερικούς πόντους. Αν επιθυμείτε να φορέσετε ψηλοτάκουνα παπούτσια, προσέξτε το shorts σας να είναι μερικά εκατοστά πιο μακρύ για να έχετε περισσότερη αρμονία. Ανακαλύψτε το χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και είστε έτοιμες.

Skinny body: Ποιος είπε ότι οι πολύ αδύνατες γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εύρεση των κατάλληλων κομματιών που θα τις κολακεύουν; Σε περίπτωση που είστε μία από αυτές, το γνωρίζετε πολύ καλά. Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι τα ψηλόμεσα σορτσάκια, διότι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το σώμα σας έχει καμπύλες. Αξίζει να δοκιμάσετε και τα paper bag shorts για all day looks.

1fc0f1c72a0f6915764be1e980e089b2.jpeg
Image source: @elle

The athletic silhouette: Σε περίπτωση που η σιλουέτα σας είναι πιο αθλητική και γυμνασμένη, δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στα shorts με πιέτες. Προσθέτουν με διακριτικό τρόπο τον όγκο που χρειάζεστε και κάνουν τους γοφούς σας να φαίνονται πιο αδύνατοι. Για να αναδείξετε τα καλογυμνασμένα σας πόδια, μη διστάσετε να κινηθείτε σε mini εκδοχές.

Σώμα αχλάδι: Αν έχετε αρκετά στενή μέση και λίγο πιο φαρδιά περιφέρεια θα επενδύσετε σε Α γραμμές, οι οποίες θα αφήσουν τα πόδια σας να αναπνέουν και θα χαρίσουν κίνηση στην εικόνα σας. Το λίγο πιο φαρδύ τελείωμα θα δημιουργήσει ισορροπία στο σώμα σας.

Πολύ ψηλές: Οι βερμούδες είναι μονόδρομος για τις ψηλές γυναίκες. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του ύψους και γι’ αυτό σας ταιριάζουν καταπληκτικά. Βρείτε αυτή που σας αρέσει και επιλέξτε την από το πρωί μέχρι το βράδυ για όλες σας τις εμφανίσεις.

4d8b282751a773d325ce28ca2f7178f0.jpeg
Image source: @whowhatwear

Σώμα μήλο: Πρόκειται για γυναίκες που τις περισσότερες φορές έχουν πολύ όμορφα και αδύνατα πόδια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τα αναδείξετε. Πώς θα το πετύχετε; Τα denim shorts που αγκαλιάζουν τη μέση θα σας βοηθήσουν σ’ αυτήν τη διαδικασία. Plus, βρείτε ένα σχέδιο, το οποίο στο τελείωμα θα έχει μία λεπτομέρεια, όπως ένα σκίσιμο για να τραβήξετε τα βλέμματα σε εκείνο το σημείο