fbpixel

Search icon
Search
Τα fall/winter κομμάτια που δεν αποχωρίζονται ποτέ οι Λονδρέζες
STYLE PEOPLE

Τα fall/winter κομμάτια που δεν αποχωρίζονται ποτέ οι Λονδρέζες

Αντλήστε έμπνευση από τα fashion girls


Όταν αναφερόμαστε στα fashion girls, η προσοχή μας τις περισσότερες φορές στρέφεται στις Γαλλίδες. Η κομψότητα και η επιμελώς ατημέλητη εικόνας τους, τις κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας. Παρόλα αυτά υπάρχουν κι άλλα it girls, τα οποία μας απασχολούν με το στιλ τους. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι Αγγλίδες. Ο μουντός καιρός και οι χαμηλές θερμοκρασίες τις μετατρέπουν στην ιδανική πηγή έμπνευσης για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο. Stylish πανωφόρια, υπέροχα πουλόβερ αλλά και εντυπωσιακές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι μερικά από τα στοιχεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα φθινοπωρινά κομμάτια που δεν αποχωρίζονται τα London girls!

Shearling Outerwear

london-autumn-fashion-trends-282188-1666173777527-main500x0c.jpg
Image source: @theindiaedit

Τα κορίτσια της Βρετανίας γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν άνετες, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι λοιπόν, περίεργο που οι περισσότερες επιλέγουν τα shearling coats ως τα βασικά πανωφόρια, για τις day-to-night εμφανίσεις τους. Μαλακό και ζεστό, θα σας συνοδεύσει όλες τις ημέρες, και κυρίως εκείνες που οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές. Μάλιστα, η cozy αίσθητή του θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν έχετε αποχωριστεί το πάπλωμά σας. Θα το συναντήσετε σε διάφορες αποχρώσεις, από λευκούς και μπεζ μέχρι καφέ και μαύρους τόνους. 

Block-Stripe Knits

311884515-524629135699889-5915995398754605545-n.jpg
Image source: @monikh

Τα κλασικά ασπρόμαυρα πουλόβερ βρίσκονται στο επίκεντρο για ακόμα μια φορά, αλλά στην εξίσωση έρχονται να προστεθούν και εκείνα τα σχέδια που θα χαρίσουν μία πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση στην εικόνα σας. Τα jumpers με τις έντονες ρίγες σε φωτεινά χρώματα, όπως το ροζ, μετατρέπονται σε must προσθήκη της Fall/Winter 2022 collection μας. Τα συναντάμε όλο και περισσότερο στο feed μας στο Instagram και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τα αναδείξετε. Αρκεί να τα συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας κι ένα ζευγάρι μαύρες μπότες ή μποτάκια

Check Miniskirts

london-autumn-fashion-trends-282188-1666175565858-main500x0c.jpg
Image source: @lucywilliams02

Χάρη στην preppy τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες του φθινοπώρου, οι mini φούστες που έχουν αντλήσει έμπνευση από τις κολεγιακές στολές, αποτελούν ένα από τα πιο hot κομμάτια της περιόδου που διανύουμε. Από την άλλη το καρό είναι το απόλυτο μοτίβο της fall season, οπότε δεν υπάρχει κάτι πιο πετυχημένο από το να συνδυάσετε τα δύο αυτά στοιχεία. Όσον αφορά τις αποχρώσεις της φούστας, σας προτείνουμε να κινηθείτε σε γήινες, όπως το μπεζ και το καφέ για μεγαλύτερη ευελιξία. Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε το ίδιο σακάκι και να το μετατρέψετε σε suit skirt. 

Jumper Dresses

london-autumn-fashion-trends-282188-1567115973821-image500x0c-1.jpg
Image source: @_jessicaskye

Τα London girls λατρεύουν τα midi φορέματα και παράλληλα λατρεύουν και τα πουλόβερ. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να αποχωριστούν τα midi jumper dresses. Θα τα φορέσετε από τα πρωινά office looks σας μέχρι τις βραδινές εξόδους με φίλους. Μπορείτε να τα επιλέξετε σε εντυπωσιακές αποχρώσεις, όπως είναι το λαδί, το καμηλό και το μπορντό, ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες, μη διστάσετε να προτιμήσετε bold colours, όπως το ροζ ή το κίτρινο. Συνδυάστε τα με chelsea ή knee high boots, αλλά και με ψηλοτάκουνα strappy sandals για πιο polished looks. 

Leather pants

311325884-479624527444695-5415994776996081775-n.jpg

Τα δερμάτινα παντελόνια αποτελούν βασικό στοιχείο της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας που αγαπάει τη μόδα. Ο ρόλος τους είναι διπλό, καθώς εκτός από στιλ προσφέρουν την απαραίτητη θερμότητα στο σώμα μας. Τα ψηλόμεσα σχέδια με πιο φαρδύ τελείωμα, θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας και θα χαρίσουν έξτρα πόντους. Ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε πολλές εμφανίσεις.