fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Tα ελληνικά e-shops που αναδεικνύουν τις απόλυτες τάσεις της άνοιξης

Στα Apeiro by Koutouka, Porta12.gr & Rightcrossathletics.com θα ανακαλύψετε εμπνευσμένες προτάσεις


Tα ελληνικά e-shops που αναδεικνύουν τις απόλυτες τάσεις της άνοιξης

Tα πιο updated & easy-to-use -και με επίκεντρο τον καταναλωτή- ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας, αξεσουάρ και interiors αναδεικνύονται ως οι απόλυτοι προορισμοί για κάθε καταναλωτική μας αδυναμία, επιβεβαιώνοντας ότι είναι υπέροχο να ψωνίζεις κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Ανακαλύψτε τρεις συναρπαστικούς online προορισμούς που μετατρέπουν το shopping σε μια ξεχωριστή εμπειρία! 

Apeiro by Koutouka

1-rWKus.jpg

Αναδεικνύοντας τους έλληνες δημιουργούς και τα made in Greece προϊόντα, το Apeiro by Koutouka στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει τηhandmade φιλοσοφία, ακολουθώντας τα trends της εποχής. Αναζητήστε μέσα από τα social media του brand μια ενδιαφέρουσα γκάμα απόfashion προτάσεις για ολοκληρωμένα outfits και ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει -με την καθοδήγηση και την άριστη εξυπηρέτηση τωνexperts του καταστήματος.

The product list

Κάθε style lover έχει την ευκαιρία να δει και να κάνει δικά της uniqueχειροποίητα κομμάτια -ρούχα και αξεσουάρ-, που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και κάθε περίσταση. Boho φορέματα και παντελόνες, oversized πουκάμισα, αλλά και επιλογές σε πιο θηλυκές γραμμές,Τ-shirts με logo για all day εμφανίσεις και ξεχωριστές τσάντες, είναι μερικές μόνο από τις δημιουργίες που αποτυπώνουν τη στιλιστική ταυτότητα αυτού του μοναδικού, για ατέλειωτο shopping, προορισμού.Tip Το κατάστημα έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, επίσης, σεβόμενο τις καθημερινές ανάγκες και το απαιτητικό πρόγραμμα κάθε σύγχρονης γυναίκας,διαθέτει door-to-door υπηρεσία εξυπηρέτησης.

Info: Τηλ. 2310 425840, 6934 880686, Instagram: @apeiro_by_koutouka, Facebook: Apeiro by Koutouka

porta12.gr

2-1ZuHw.jpg

Θέτοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας, o απόλυτος online fashion προορισμός, www.porta12.grδιαθέτει όλα όσα ψάχνετε για τη δημιουργία μιας stylish γκαρνταρόμπας.

The items

Επηρεασμένες από τη φίνα ιταλική αισθητική κι εξυπηρετώντας κάθε στιγμή της ημέρας, οι fashion forward προτάσεις του e-shop συνθέτουν chic casual looks, που συμβαδίζουν με τα hot trends της εποχής. Plus: Στο online κατάστημα θα βρείτε την αριθμημένη σειρά “p12 collection”, με την υπογραφή του brand.

Info: Τηλ. 2310 274249, Instagram: @porta12_, www.porta12.gr

rightcrossathletics.com

rightcross-1-tpUDE.jpg

Συνδυάζοντας αθλητισμό, well-being και μόδα, το inspiring brand Right Cross κατακτά την αθλητική fashionable κοινότητα, με το απόλυτο combo άνεσης και αισθητικής, θέτοντας στο επίκεντρο την αειφορία, μέσα από eco-friendly υλικά κατασκευής.

The must-haves

Απευθυνόμενο σ’ ένα δυναμικό κοινό, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, δίνοντας το κίνητρο του athletic lifestyle μέσα από τις πιο trendy στιλιστικές επιλογές.

Νέο showroom: Ιωαννίδου 2, Eμπορικό κέντρο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, τηλ. 2313 112696, Instagram: @rightcrossathletics, www.rightcrossathletics.com

1

Jumper

Apeiro by Koutouka SEE MORE

2

Sneakers

Rightcrossathletics.com BUY HERE

3

Denim Jacket

Porta12.gr BUY HERE

4

Dress

Apeiro by Koutouka SEE MORE

5

Bag

Apeiro by Koutouka SEE MORE

6

Dress

Porta12.gr BUY HERE

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021