fbpixel

Search icon
Search
Τα εκπτωτικά κομμάτια για να δημιουργήσετε την απόλυτη capsule collection
THE LOOK

Τα εκπτωτικά κομμάτια για να δημιουργήσετε την απόλυτη capsule collection

Κάντε ένα γρήγορο και εύκολο update στη συλλογή σας


Όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα επιθυμούν να έχουν μία πλήρως ενημερωμένη συλλογή, η οποία θα αποτελείται από κλασικά κομμάτια που θα μπορούν να επιλέγουν για πολλά χρόνια ακόμα αλλά και να συνδυάσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να επενδύσετε σε all time classic items, τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτήν την capsule collection. Οι τάσεις "παίζουν" πάντοτε σημαντικό ρόλο σ' αυτήν τη διαδικασία. Ούτως ή άλλως τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε ότι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη διαχρονικότητα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα κομμάτια, στα οποία αξίζει να επενδύσετε έτσι ώστε να δημιουργήστε την πιο ολοκληρωμένη συλλογή!

1. Coat 

e35492afaf1be75904206db8d9f532b5.jpg
Style du monde

Τα παλτό αποτελούν, αδιαμφησβήτητα, ένα από τα must-haves του χειμώνα. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς χαρίζουν την απαραίτητη "ζεστασιά" αλλά και μία chic αισθητική στην εικόνα μας. Μπορεί εδώ και μερικούς μήνες οι statement εκδοχές να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά τα κλασικά σχέδια σε ίσια γραμμή και σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το μπεζ και το καμηλό θα είναι πάντοτε in fashion και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας αυτά τα coat designs σας ταιριάζουν υπέροχα. Από τα office looks μ' ένα κοστούμι μέχρι τις βραδινές εξόδους μ' ένα εντυπωσιακό φόρεμα, θα σας βγάλουν πολλές φορές "ασπροπρόσωπη". Η περίοδος που διανύουμε είναι η κατάλληλη για να επενδύσετε σ' ένα τέτοιο key-item. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε το. 

Classic Coat

Wool beaver cloth coat, MaxMara 

BUY HERE 


Classic Coat

2. Designer bag

265347698-232211959046442-8975263222558848256-n.jpg
Image source: @despi_naka

Οι fashion lovers γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική που έχει μία designer bag στην εικόνα τους. Όλες μας θα θέλαμε να έχουμε μία πλήρως ενημερωμένη bag collection, με τα πιο διάσημα και διαχρονικά σχέδια. Οι ημέρες των εκπτώσεων είναι οι ιδανικές για να αποκτήσετε το αγαπημένο design. Πριν προχωρήσετε στην αγορά της, μπορείτε να κάνετε μία έρευνα για την καλύτερη εύρεση τιμών, για το σχέδιο στο οποίο θα επενδύσετε και τη διαχρονικότητά του. Οι classic tones, όπως το μαύρο, το λευκό και το μπεζ θεωρούνται σίγουρα must και χαρίζουν μεγαλύτερη ευελιξία. Αν τώρα ξεκινάτε να δημιουργείτε τη συλλογή σας, εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε στα πιο κλασικά κομμάτια διάσημων σχεδιαστών και να αφήσετε τα πιο εκκεντρικά για αργότερα. 

Designer bag

Hourglass XS leather crossbody bag, Balenciaga, Mytheresa.com

BUY HERE 

Designer bag

3. White Shirt

271448411-214082850928486-1400837849690084916-n.jpg
Image source: @carodaur

Το λευκό πουκάμισο αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας συλλογής. Όσες δεκαετίες κι αν περάσουν δε θα σταματήσει ποτέ να θεωρείται in fashion. Μπορεί να σταθεί με όλα τα items που έχει στη γκαρνταρόμπα σας και να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις, day to night. Μόνο ένα δεν αρκεί γι' αυτό καλό θα ήταν να επενδύετε σε καινούρια σχέδια με την πρώτη ευκαιρία, για ευελιξία και ποικιλία. Αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις και σας αρέσουν οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, οι διαφάνειες και τα puff sleeves ή τα bib collars θα σας χαρίσουν έξτρα πόντους. 

White Shirt

Cotton Shirt, Polo Ralph Laurent, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE 

White Shirt

4. Black Boots 

7d3255f5ed79d264c5bad602aad1ae33.jpeg
Image source: @thefashionspot

Ένα ζευγάρι από μαύρα μποτάκια είναι αυτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη γκαρνταρόμπα της τόσο τις χειμερινές όσο και τις ανοιξιάτικες ημέρες. Πρακτικά και ευέλικτα, μπορούν να σας συνοδεύσουν σε κάθε σας εμφάνιση από την πιο casual μέχρι την πιο formal. Είτε επιλέξετε να τα συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας, είτε μ' ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι, θα "απογειώσουν" το στιλ σας. Οι δερμάτινες εκδοχές θα προσθέσουν δυναμική και διαχρονικότητα στη συλλογή σας. 

Black Boots

Chelsea Boots, NAK Shoes 

BUY HERE 

Black Boots

5. Denim Pants 

271633618-678633596464628-5892329825230587502-n.jpg
Image source: @modedamour

Φυσικά και τα denim pants δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν την κατηγορία. Μαζί με το λευκό πουκάμισο, είναι αν όχι το πιο διαχρονικό, από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει έστω ένα τζιν παντελόνι στη συλλογή της. Οι απανταχού fashionistas και οι διάσημοι οίκοι μόδας μας έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, ότι το τζιν μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις περιστάσεις, day to night. Η κλασική blue jean απόχρωση σε ίδια γραμμή θα είναι πάντοτε η εκδοχή που λατρεύουμε περισσότερο απ' όλες. Από την άλλη πλευρά, οι φετινές τάσεις έχουν ανάγκη από dark blue jeans. Όποια κι αν επιλέξετε, μην ξεχνάτε ότι ένα καλό, ποιοτικά τζιν παντελόνι θα βρίσκετε στη ντουλάπα σας για πολλά χρόνια. 

Denim

Wide leg jeans, Marella 

BUY HERE 


Denim

6. Blazer

c144f3a10e003b0f7678e3b36a434205.jpeg
Image source: @whowhatwear

Είτε είστε λάτρεις του tailroed style είτε του casual τα σακάκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι των γυναικείων συνόλων. Μέσα στις δεκαετίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλές εκδοχές, παραμένοντας πάντοτε όλες fashionable και επιστρέφοντας κάθε σεζόν πιο ανανεεωμένες από ποτέ. Οι μαύρες και οι γκρι αποχρώσεις, τα καρό μοτίβα και οι πιο φαρδιές γραμμές, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και είναι ιδανικές για την capsule collection σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και επενδύστε σ' ένα super wow design που δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε!

Blazer

Double-breasted checked blazer, Balmain, Luisaworld.com

BUY HERE 

Blazer