fbpixel

Search icon
Search
Τα εγκαίνια του νέου concept store Funky Buddha στη Θεσσαλονίκη γρήγορα έγιναν talk of the town
PEOPLE & MOMENTS

Τα εγκαίνια του νέου concept store Funky Buddha στη Θεσσαλονίκη γρήγορα έγιναν talk of the town

Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το «παρών» μετατρέποντας το opening σε ένα αξέχαστο party


Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη την καλοκαιρινή περίοδο, παρά με τη χαρά και την ανανέωση που προσφέρει ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων; Η καρδιά της πόλης γέμισε με μουσικές, χρώματα και μοναδικές παρουσίες που παρευρέθηκαν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 επί της οδού Αγίας Σοφίας 32 γιορτάζοντας το μεγάλο opening του νέου concept store Funky Buddha

funky7.jpg
Αγάπη Μπρουκς

Tο ξεχωριστό opening party του γνωστού fashion brand μετατράπηκε γρήγορα στο απόλυτο talk-of-the-town event της πόλης και οι Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Retail Manager Funky Buddha και Χαρά Τσουρεκα, Marketing Director Funky Buddha ήταν εκεί για να υποδεχτούν πλήθος κόσμου κι εκλεκτών προσκεκλημένων που έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τις νέες συλλογές Funky Buddha.

Καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, μάλιστα, το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει shopping με ένα εορταστικό -20%, ενώ οι 50 πρώτοι που μπήκαν στο κατάστημα από τη στιγμή έναρξης του event έλαβαν μοναδικά δώρα. 

Η ιδιαίτερη φιλοσοφία της εταιρίας που έχει αγαπηθεί εδώ και χρόνια από τον κόσμο βρίσκεται σε μία διαρκή διαδικασία ανανέωσης κι εξωστρέφειας, και η παρουσία της Funky Buddha στην Βόρεια Ελλάδα είναι η πιο τρανή απόδειξη. Σ' έναν χώρο με εντυπωσιακή industrial αισθητική και μοντέρνο design από μεταλλικά στοιχεία και Led walls της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, οι τελευταίες τάσεις του retail technology πρωταγωνιστούν! Το πρωτοπόρο που έχει κάνει η Funky Buddha είναι ότι το κατάστημα έχει διαμορφωθεί ειδικά ώστε να προβάλλονται η αντρική και η γυναικεία συλλογή με ιδανικό τρόπο για τον επισκέπτη, αναπτύσσοντας τις θεματικές τους ενότητες και εκπέμποντας τις επιρροές τους.

funky25.jpg
Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα

Κατά τη διάρκεια του υπέροχου opening party είδαμε τη Χριστίνα Μπόμπα, ambassador της γυναικείας συλλογής Funky Buddha, και τον Σάκη Τανιμανίδη, που ήταν επίσης παρών, σε δύο ρόλους ανατρεπτικούς: η Χριστίνα Μπόμπα έγινε για λίγο... πωλήτρια, βοηθώντας τους πελάτες με στιλιστικές συμβουλές να επιλέξουν το αγαπημένο τους Funky Buddha σύνολο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ανέλαβε τη θέση του ταμία μοιράζοντας έξτρα δώρα και εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα και την επικοινωνία του!

funky4.jpg
Δημήτρης Κυρσανίδης

Στα πολυσυζητημένα εγκαίνια ήταν επίσης παρών και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Parkour, Δημήτρης Κυρσανίδης, καθώς και ο YouTuber και ιδρυτής της MPAM FC, Madney, ως λάτρεις της Funky Buddha, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους αμέτρητους fans τους. Παράλληλα, local Influencers όπως η Πόπη Γαλέτσα, η Μαριάννα Δάσσιου, η Δήμητρα Καβαλάρη και ο Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν ανάμεσα στους special guests.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery και βρείτε τη συλλογή σε όλα τα Funky Buddha stores & online

Info: Αγίας Σοφίας 32, Θεσσαλονίκη, Instagram: @funkybuddha_, Facebook: Funky Buddha 

Κεντρική φωτογραφία: αριστερά: Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα