fbpixel

Search icon
Search
Τα δύο πιο σημαντικά βήματα για απώλεια λίπους με ασφάλεια
HEALTH

Τα δύο πιο σημαντικά βήματα για απώλεια λίπους με ασφάλεια

H Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Αναστασία Μαμάτσιου, Msc, σας προτείνει δύο επιλογές που θα σας βοηθήσουν πάρετε τον έλεγχο της διατροφής, της υγείας και του σώματός σας


Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και άσκησης και αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, βελτιώνετε την υγεία σας, νιώθετε πιο χαρούμενοι, πετυχαίνετε απώλεια λίπους και βάρους και αλλάζετε την εικόνα του σώματός σας, κάτι που αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας. Δεν υπάρχει πιο ικανοποιητικό πράγμα από το να βλέπετε ότι η προσπάθειά σας έχει αποτέλεσμα και οι κόποι σας ανταμείβονται. Για αποτελεσματική καύση λίπους και απώλεια βάρους, τα παρακάτω δύο βήματα θα σας βοηθήσουν.

1ο βήμα: Χτίστε μια υγιεινή συμπεριφορά

Η υγιεινή συμπεριφορά συμβάλλει σημαντικά στην ευημερία και στο well-being. Εκτός από τη σωστή διατροφή και την τακτική άσκηση που πρέπει να σας απασχολούν όλο τον χρόνο, πρέπει να χτίσετε και σωστές συνήθειες. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό;

shutterstock-1937198422.jpg

Αρχικά βάζετε έναν στόχο και φτιάχνετε ένα πρόγραμμα με τις κινήσεις σας. Προσδιορίζετε τα ανθυγιεινά μοτίβα και τις αιτίες που σας οδηγούν σε αυτά και βρίσκετε τρόπους να κάνετε πιο υγιεινές και εύκολες επιλογές. Κάθε φορά που τρώτε, επιλέγετε τι θα βάλετε στο σώμα σας. Άρα, κάθε φορά που τρώτε υγιεινά κάνετε καλό στην υγεία σας. Αδιαμφισβήτητα, το φαγητό είναι μία διαδικασία απόλαυσης και θρέψης και δεν πρέπει να σας δημιουργεί άγχος και ενοχές. Μόλις μάθετε να τρεφόσαστε σωστά και να γευόσαστε την κάθε μπουκιά, θα αισθάνεστε όλο και πιο όμορφα, διότι το φαγητό είναι μια συναισθηματική εμπειρία που συνδέεται με το περιβάλλον μας.

Ζητήστε υποστήριξη από έναν διαιτολόγο, αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες, κοιμηθείτε καλά, παρακολουθήστε την πρόοδό σας, οραματιστείτε τον μέλλον σας και επιβραβεύστε τον εαυτό σας, όταν φτάσετε στον στόχο σας.

2ο βήμα: Δοκιμάστε μια ολική περιποίηση

Εκτός από τις νέες διατροφικές επιλογές σας, χρειάζεται να ανακαλύψετε νέους τρόπους που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, γι’ αυτό και στον νέο ανανεωμένο μας χώρο έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για την ολική περιποίηση του σώματος, μέσα και έξω. Με ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας Εστιασμένου Μαγνητικού Πεδίου Υψηλής Ισχύος –Τεχνολογία HIFEM– με την εφαρμογή του οποίου δημιουργούνται μέχρι 50.000 μυϊκές συσπάσεις, με αποτέλεσμα αύξηση μυϊκής μάζας 16% και ταυτόχρονη μείωση λίπους 19% ανά σημείο, και την ταυτόχρονη αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών, μπορείτε να καταφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Το μηχάνημα είναι ασφαλές, χωρίς παρενέργειες και με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Στοχεύει απευθείας στον λιπώδη ιστό με έντονη διαπερατότητα προσαρμόσιμη σε όλους τους σωματότυπους. Στοχευμένα και ανάλογα με τις ανάγκες σας ενδυναμώνεται το κάθε σημείο με ταυτόχρονη μείωση λίπους. Με το μηχάνημα μπορούμε να εστιάσουμε ταυτόχρονα σε δύο μυϊκές ομάδες κάθε φορά, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό και το μεταβολικό ρυθμό μειώνοντας αποτελεσματικά το γλυκογόνο του σώματος και εν συνεχεία το λίπος είτε πρόκειται για υποδόριο είτε για σπλαχνικό. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται το μυϊκό μας σύστημα με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση. Πρόκειται για την ιδανική θεραπεία σώματος για όσους θέλουν να χάσουν πόντους σε σημεία του σώματος, αφού προσφέρει σύσφιγξη, μείωση κυτταρίτιδας, απώλεια λίπους, ανόρθωση και σύσφιγξη γλουτών, γράμμωση σε κοιλιακούς, χέρια, μπράτσα και μηρούς, μυϊκή ενδυνάμωση και μείωση της κυτταρίτιδας.

mamatsiou.jpg

Ευχαριστούμε την Αναστασία Μαμάτσιου, Διατροφολόγο - Διαιτολόγο, Msc στην Κλινική Διατροφή, με ειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παιδική Παχυσαρκία, NCFED, για τις πληροφορίες.

Info: Ερμού 18Α, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2313 089389

amamatsiou@gmail.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023