fbpixel

Search icon
Search
Τα δύο all day long στέκια της Θεσσαλονίκης που αποτελούν «οάσεις» δροσιάς στην πόλη
MAGAZINE

Τα δύο all day long στέκια της Θεσσαλονίκης που αποτελούν «οάσεις» δροσιάς στην πόλη

Το Ανφαν Γκατέ in Guadeloupe και το Tzaki 'Ho Country Eating είναι οι ιδανικοί προορισμοί με τις πιο ονειρικές γεύσεις


Η Θεσσαλονίκη μας συστήνει και πάλι αγαπημένες γεύσεις μέσα από τα υπέροχα στέκια της. Πεζόδρομοι, πλατείες, αυλές, ταράτσες και κήποι φρεσκάρονται. Οι κουζίνες των γαστρομπάρ, των street food spots, που ανεβάζουν τα πρόσημα συνδυάζοντας γεύσεις και τεχνικές, αλλά και των fine εστιατορίων, ραφινάρονται και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με συνέπεια, αφοσίωση και ωραία διάθεση.

Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τον παλμό. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

Ανφαν Γκατέ in Guadeloupe

image0-2.jpg

Το ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe «σταθμεύει» για ακόμη μια σεζόν σε μια αυλή-όαση, διατηρώντας τον άκρως καλοκαιρινό χαρακτήρα.

Το ανανεωμένο μενού

Υπογράφει ο Πρόδρομος Ασημάκης, που συστήνει μία creole κουζίνα, μ’ επιλογές κυρίως πιάτων, αλλά και siders.

Cocktails & Wine

Τα κοκτέιλ εδώ φλερτάρουν έντονα με το ρούμι και μιξάρονται άρτια με το μενού, ενώ το καρέ των κρασιών συμπληρώνουν ετικέτες απ’ όλο τον κόσμο.

H Αίσθηση

Μια χαλαρή «απόδραση» μέσα στην πόλη.

Don't miss
image0.jpg

Δοκιμάστε τα shoestrings, τα halloumi sticks, τη σαλάτα «Γαλλική Πολυνησία», το planet bbq και το carribean pork belly!

Info: Αγίου Δημητρίου 159Α, Τελλόγλειο Ίδρυμα τηλ. 2310 247307, 6932 902034, www.anfangate.gr, Facebook: enfantgate2017, Instagram: @anfangate_in_guadeloupe

Tzaki 'Ho Country Eating

20210427-115028.jpg

Το Tzaki 'Ho μας υποδέχεται μ’ ένα ραφιναρισμένο μενού, σ’ ένα περιβάλλον χαλαρό, που αγαπάει τη φιλοξενία και το καλό φαγητό.

H ανανεωμένη κουζίνα

Με νέα ομάδα στην κουζίνα του, όπου ο Πρόδρομος Ασημάκης και η μπριγάδα του δημιουργούν ένα μενού ταπεινό και μεγαλειώδες ταυτόχρονα. Πρωταγωνιστούν πιάτα που βασίζονται σε πρώτες ύλες τοπικών παραγωγών και προέρχονται από ελληνικές μονάδες παραγωγής κρέατος.

Σταθερές αξίες

Η σαλάτα «Γλάστρα», το καρπάτσιο, το ταρτάρ και τα «βραχάκια» τηγανητής πατάτας παραμένουν ανεπανάληπτα.

Don't miss
img-20200620-130306-303.jpg

Από τον νέο κατάλογο αξίζει να δοκιμάσετε το ριζότο τριλογίας μανιταριών.

Ιnfo: Δράγου Αποστόλου 2, Χορτιάτης, τηλ. 2310 349266, www.tzakiho.gr, Facebook: tzakiho, Instagram: @tzakiho

Κεντρική Φωτογραφία: Αριστερά: Ανφαν Γκατέ in Guadeloupe, Δεξιά: Tzaki 'Ho Country Eating