fbpixel

Search icon
Search
Τα δικά μου μυστικά για το πιο λαμπερό bridal make up
MAGAZINE

Τα δικά μου μυστικά για το πιο λαμπερό bridal make up

Πώς να πετύχετε το απόλυτο γαμήλιο μακιγιάζ


Στη μεγάλη μέρα τους, όλες οι γυναίκες επιζητούν να εκπέμπουν νεανική ενέργεια, φυσική χάρη και φινέτσα. Οι περισσότερες γνωρίζουν ήδη τι τους ταιριάζει κι είναι έτοιμες να εξελίξουν αυτό που ήδη εφαρμόζουν. Παντού και πάντοτε, στόχος είναι το bridal make-up να απογειώνει την ομορφιά, ακολουθώντας το στιλ της κάθε νύφης.

THE BRIDAL MAKE UP

shutterstock-1845239554.jpg

• Εννοείται πως το ύφος του μακιγιάζ σας έχει να κάνει με την εποχή και τον χώρο. Αλλιώς θα βαφτείτε αν ο γάμος σας λάβει χώρα καλοκαίρι σε νησί και αλλιώς χειμώνα στην πόλη.

• Αν έχετε φακίδες, μην επιλέξετε να τις καλύψετε, γιατί είναι εξαιρετικά χαριτωμένες, όπως και δε χρειάζεται να «φορτώσετε» με πολλά προϊόντα ένα λαμπερό, υγιές δέρμα. Για φρέσκο girly look, βάλτε ρουζ ακριβώς εκεί που φουσκώνουν τα μάγουλά σας. Χαμογελάστε και απλώστε το με κυκλικές κινήσεις. Ιδανικές αποχρώσεις είναι οι παλ ροζ και οι ροδακινί.

• Το φωτογραφικό φλας μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο, γι’ αυτό προσέξτε το concealer σας να είναι στον ίδιο τόνο με το υπόλοιπο πρόσωπο ή -το πολύ- ένα κλικ πιο φωτεινό.

THE BEAUTY DETAILS

• Αντί για το πολυσυζητημένο contouring, επιλέξτε το blending. Δεν πρέπει να καταλαβαίνει κανείς πώς έχει γίνει το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Πρέπει να μην υπάρχουν γωνίες και αυστηρές γραμμές.

• Αποφύγετε το ενδεχόμενο να καταστρέψετε το νυφικό σας, χρησιμοποιώντας ένα κακό self-tan ή κάνοντας air brushing. Ζητήστε από τον make-up artist σας να δώσει χρώμα στα σημεία που φαίνονται με δικά του προϊόντα.

shutterstock-123382228.jpg

THE MAGNIFICENT EYES

• Εάν σας αρέσει να φοράτε eyeliner στην καθημερινότητά σας, μην επιλέξετε ένα smokey eye για τη μέρα του γάμου σας, αλλά ακολουθήστε το μακιγιάζ στα μάτια που εμπιστεύεστε κάθε μέρα.

• Προσέξτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, γιατί μπορεί να σας κάνουν να μοιάζετε με show girls! Κρατήστε το στιλ σας κομψό και ταυτόχρονα glamorous, χρησιμοποιώντας μόνο αδιάβροχη μάσκαρα.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023