fbpixel

Search icon
Search
Τα best steps για να διοργανώσετε ένα αξέχαστο winter gathering
PEOPLE & MOMENTS

Τα best steps για να διοργανώσετε ένα αξέχαστο winter gathering

Όλα τα must-haves που θα σας κάνουν να το πετύχετε


O χειμώνας έχει καταφθάσει και τι καλύτερο για να τον υποδεχτούμε από το να διοργανώσουμε κάτι το ξεχωριστό με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα! Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός party, προκειμένου να γιορτάσετε τον ερχομό του χειμώνα; Το «κλειδί» για να το πετύχετε είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα από την αρχή και να είστε προσεκτικοί με όλες τις λεπτομέρειες. Παρακάτω, σας δείχνουμε την όλη διαδικασία step by step, καθώς και τα must-haves που θα χρειαστείτε.

The Perfect Look

Image source: Harper's Bazaar UK

Ξεκινήστε από το outfit, το οποίο πρέπει να συνδυάζει άνεση, κομψότητα και, σίγουρα, ζεστασιά. Μια floral φούστα κι ένα cozy sweater είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε, καθώς αποτελούν κομμάτια που θα λειτουργήσουν ως βάση ολόκληρου του look σας. Σε ό,τι αφορά στα παπούτσια, προτιμήστε αρβυλάκια για μια πιο rock πινελιά και για extra πρακτικότητα και χαρίστε λάμψη στην εικόνα σας με διακριτικά κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.


Sweater, Massimo Dutti
Skirt, Zadig & Voltaire
Boots, Dr. Martens
Earrings, Sophie Buhai, Mytheresa

The Beauty Touches

Φυσική και λαμπερή: αυτός είναι ο μαγικός συνδυασμός για μια τέτοια ημέρα και για να το πετύχετε, μια BB ή CC crème είναι ό,τι χρειάζεστε, καλύπτοντας όσο πρέπει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Από εκεί κι έπειτα, ένα κόκκινο κραγιόν ή μια σκιά σε γήινη απόχρωση και μια mascara για έντονο βλέμμα θα σας χαρίσει το απαραίτητο glow up. Μην παραλείψετε να ψεκαστείτε με το αγαπημένο σας άρωμα, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.


CC Crème, Erborain, Sephora
Mascara, Bobbie Brown
Lipstick, Dior Beauty, attica The Department Store
Perfume, "Smoking Hot", Kilian Paris, Attica

The Art de la Table

Image source: Dior Maison

Σειρά έχει το table setting! Φέρτε τον χειμώνα στο τραπέζι σας με πινελιές που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, δημιουργώντας το πιο κομψό art de la table. Επιλέξτε πορσελάνινα σερβίτσια και κρυστάλλινα ποτήρια. Από το τραπέζι δε γίνεται να απουσιάζουν τα φρέσκα άνθη σε κάποιο βάζο. Δημιουργήστε τη δική σας αγαπημένη σύνθεση και αφήστε τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών να πρωταγωνιστήσουν στο τελικό αποτέλεσμα.


Plates, Christofle
Glass, Like Villeroy & Boch, Parousiasi
Vase, Venini, Mytheresa
Flowers, Jardin Plus

The Wine List

Last but not least, μην ξεχάσετε να μεριμνήσετε για τα κρασιά που θα πάρουν θέση στο τραπέζι και θα απογειώσουν το κέφι σας. Φροντίστε να έχετε ποικιλία ώστε να καλύψετε όλα τα γούστα, αλλά και οι επιλογές σας να ταιριάζουν με το φαγητό. Το κόκκινο κρασί πηγαίνει καλύτερα με κόκκινο κρέας και σκούρες σάλτσες, το λευκό με λευκό κρέας, λευκές σάλτσες, ψάρια και θαλασσινά, ενώ το ροζέ με πιο απαλές γεύσεις, όπως αυτή των ψαριών, του κοτόπουλου, της πίτσα, καθώς και με ασιατική κουζίνα.


Red wine, Ράμνιστα 2019, Kir-Yianni
White wine, Monograph, Ασύρτικο, Gaia Wines
Rosé wine, Μεταφυάδες, Ασύρτικο Merlot 2022, Lidl Ελλάς
Rosé wine, Dianthos 2022, Boutari

Cheers!