fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Winter athleisure: Πώς να φορέσετε τα sneakers σας το χειμώνα

Το αγαπημένο (και πιο άνετο) shoe design αποτελεί σύμμαχο και τις ψυχρότερες μέρες του έτους


Winter athleisure: Πώς να φορέσετε τα sneakers σας το χειμώνα

Τα sneakers είναι ένα από τα κομμάτια της πιο sporty γκαρνταρόμπας που δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε - ανεξαρτήτως εποχής. Κι έτσι, ενώ πολλοί θα πουν ότι είναι ιδανικά για τις περιόδους με υψηλότερες θερμοκρασίες, τα κορίτσια της μόδας έχουν καταφέρει να τα εντάξουν στα σύνολά τους και τον χειμώνα. Μπορεί να μην είναι τόσο ζεστά όσο ένα ζευγάρι μπότες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μας συνοδεύσουν και κατά τη διάρκεια της winter season. Από τα office looks μέχρι τις απογευματινές βόλτες τα αθλητικά παπούτσια θα μας προσφέρουν άνεση και στιλ, όπου κι αν τα επιλέξουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα styling tips που αξίζει να ακολουθήσετε για να φορέσετε με τον πιο stylish τρόπο τα sneakers τον χειμώνα!

Jeans, t-shirt & heavy-duty coat

camille-charriere-4Q4Th.jpeg
Image source: @camillecharriere

Πρώτο στην επιλογή μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα τζιν παντελόνι. Άλλωστε τα sneakers βρίσκουν στα denim pants το άλλο τους μισό. Ιδανικός συνδυασμός για τις πρωινές βόλτες και για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Για να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του street style επιλέξτε ένα baggy denim παντελόνι, ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες και τα αθλητικά σας. Ένα sweater και ένα shearling ή puffer jacket θα ολοκληρώσουν υπέροχα το σύνολο. Για περισσότερο styling προσθέστε αξεσουάρ, όπως είναι το baseball hat, το οποίο θα σας χαρίσει και έξτρα θερμότητα τις ημέρες με αρκετό κρύο.

Tonal grey & fuzzy textures

snapinstaapp-263197108-3128569734135061-379764613621688339-n-1080.jpg
Image source: @modedamour

Μιλώντας για winter looks δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα fuzzy, πλεκτά κομμάτια και πιο συγκεκριμένα τα άνετα σετ. Για να χαρίσετε στην εικόνα σας άνεση και cozy αισθητική, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε ένα slouchy knit co-ord σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως παραδείγματος χάρη το γκρι. Ετοιμαστείτε να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος του χειμώνα. Ταιριάξτε με ένα teddy bear coat, όπως το χαρακτηριστικό της Max Mara και φυσικά τα sneakers σας. 

Sporty & chic

clairerose.jpeg
Image source: @clairerose

Το athleisure look είναι κάτι που κάνουν master οι A-listers στις off-duty εμφανίσεις τους - και ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους. Οι  αγαπημένες μας fashionistas του Instagram μας έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως μπορείτε να συνδυάσετε την πρακτικότητα των leggings & sneakers με πιο chic κομμάτια, όπως ένα κομψό πουλόβερ, ένα σακάκι ή ένα oversized παλτό. Για extra style points προσθέστε μάλλινες, slouchy κάλτσες που θα προσφέρουν και το ζεστό cosiness που αναζητάτε. 

Maxi dress

deborabrosa-OyY7x.jpg
Image source: @deborabrosa

Για ακόμα μία σεζόν, τα φορέματα αποτελούν key-items των εμφανίσεων μας, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. Δημιουργήστε μια minimal εμφάνιση με χαρακτήρα, επιλέγοντας ένα sweater dress μαζί με τα αθλητικά σας παπούτσια για day to night εμφανίσεις. Τα πλεκτά φορέματα μπορείτε να τα επιλέξετε ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη θερμότητα. Ένα shearling jacket και statement accessories, όπως κασκόλ αλλά και designer bags θα απογειώσουν το look.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα go-to sneakers για φέτος το χειμώνα

Feature image source: Creative Lab/Shutterstock, @anoukyve

1

Puma running shoes

Notos.gr BUY HERE

2

VEJA suede sneakers

Attica.gr BUY HERE

3

TOD'S 25k sneakers

Kalogirou BUY HERE

4

Slip-on trainers

Max Mara BUY HERE

5

Karl Lagerfeld leather sneakers

Intervista BUY HERE

6

Converse All Star platform

Tsakiris Mallas BUY HERE

7

Adidas Originals Gazelle indoor sneakers

LUISAVIAROMA BUY HERE