fbpixel

Search icon
Search
Τα best hotels στην Κίμωλο
TRAVEL

Τα best hotels στην Κίμωλο

Επιλογές για όλα τα γούστα


Η Κίμωλος φημίζεται για τα υπέροχα και super updated ξενοδοχεία που διαθέτει. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Σε μικρή απόσταση από τη δημοφιλή παραλία Ψάθη αλλά και από τις παραλίες Ρέμα και Ελέφαντας, θα συναντήσετε το Psathaki Stylish Accommodation , το οποίο θα σας χαρίσει μία ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής. Ευρύχωρα, all inclusive δωμάτια με μία υπέροχη θέα στη θάλασσα θα μετατραπούν στο απόλυτο to stay, ακόμα και για του πιο απαιτητικούς.

299848346-603852294650101-256821820825063007-n.jpg
Psathaki Stylish Accomodation

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να βιώσετε το παραδοσιακό στοιχείο στο έπακρο τότε το βραβευμένο Windmill Kimolos είναι αυτό που αναζητάτε. Πρόκειται για έναν από τους λίγου παραδοσιακούς ανεμόμυλους από το 1852 στην Ελλάδα που ανακαινίστηκε και πλέον είναι ένα ξενοδοχείο με 5 διαφορετικά δωμάτια. Εκτός από την αυθεντικότητα που αποπνέει, η πανοραμική θέα, ο σχεδιασμός και η ζεστή φιλοξενία αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας και της μοναδικότητάς του. Θα το συναντήσετε ανάμεσα στο λιμάνι και το Χωρίο, σε μία τοποθεσία που θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ξέγνοιαστες και ειδυλλιακές διακοπές. 

0000902-the-windmill-kimolos.jpeg
Windmill Kimolos

Για όλους τους επισκέπτες που θέλουν να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία like a local δεν γίνεται να μην στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο Elephant Beach House. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο κατάλυμα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και βρίσκεται στο πιο εντυπωσιακό μέρος του νησιού, στη Γούπα. Είναι μία αυθεντική Κιμωλίτικη κατοικία, η οποία έχει χτιστεί σε μία αποθήκη (σύρμα), η οποία παλαιότερα χρησιμοποιούνταν από τους ψαράδες για την προστασία της βάρκας τους. Βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα και σας χαρίζει μία ιδιαίτερη ιδιωτικότητα. Μάλιστα, είναι το πρώτο σύρμα που έχει μετατραπεί σε μία εξαιρετική κατοικία, φιλική προς το περιβάλλον.

0007024-the-elephant-beach-house.jpeg
Elephant Beach House

Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία, μπορείτε να επισκεφθείτε και το Kimolos Cave Residence, το οποίο απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι. Θα σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία, καθώς διαθέτει εξαιρετική διακόσμηση με χαμηλό φωτισμό, παρέχει ζεστασιά και έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμησή του συνδυάζουν την κυκλαδίτικη παράδοση με minimal μοντέρνες γραμμές, επιτυγχάνοντας την απόλυτη ισορροπία. Η θέα από το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι θα σας καταπλήξει. Πρόκειται για ένα πρώην σύρμα, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στον οικισμό «Άγιος Νικόλαος», ένα ήσυχο παραθαλάσσιο λιμάνι, ιδανικό για όποιον θέλει να απολαύσει τον πολιτισμό της Κιμώλου με ηρεμία και ησυχία. 

air11.jpg
Kimolos Cave Residence


Book your room now!