fbpixel

Search icon
Search
Τα σχέδια σε τσάντες που θα κάνουν κάθε σύνολό σας να μοιάζει σαν να βγήκε από σελίδες περιοδικού
THE LOOK

Τα σχέδια σε τσάντες που θα κάνουν κάθε σύνολό σας να μοιάζει σαν να βγήκε από σελίδες περιοδικού

Oι design bags που δεν αποχωρίζονται τα fashion girls


Τον τελευταίο καιρό, θα το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, ότι πολλές φορές συζητάμε και δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στα αξεσουάρ παρά στα βασικά κομμάτια ενός συνόλου. Σ΄αυτήν την κατηγορία, οι τσάντες και τα σχέδια που κυριαρχούν «κλέβουν» πολύ συχνά την προσοχή μας. Τα κορίτσια του street style αλλά και οι γνωστοί σχεδιαστές δε σταματάνε να μας μαγεύουν με τις καινούριες τους δημιουργίες και μας κάνουν να θέλουμε να τις αποκτήσουμε όλες. Ποια όμως είναι εκείνα τα bag designs που δε πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας εάν θέλουμε να ακολουθούμε τους στιλιστικούς κανόνες και τις τάσεις κατά «γράμμα»;

Από τις μικροσκοπικές τσάντες, οι οποίες εδραιώθηκαν χάρη στον Γάλλο σχεδιαστή Jacquemus μέχρι τα έντονα χρώματα που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε ανεξαρτήτως εποχής, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε όλες τις it bags που θα πρέπει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας για να γίνετε μια αυθεντική fashionista!

Micro bags

tiny.jpg

Αυτές οι μικροσκοπικές τσάντες οφείλουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δημοφιλία τους στον αγαπημένο πλέον Jacquemus. Ας μη γελιόμαστε, δεν είναι καθόλου πρακτικές αλλά είναι φανταστικές. Το στιλ που χαρίζουν δεν μπορεί να συγκριθεί. Εδώ λοιπόν και μερικές σεζόν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των fashionable εμφανίσεων. Μάλιστα είδαμε πολλές φορές τις fashion lovers να τις επιλέγουν σε συνδυασμό με ακόμα μία, μεγαλύτερη τσάντα! Αν αναζητάτε άνεση και πρακτικότητα ακολουθήστε αυτήν την τακτική. 

Top handle

top-handle.jpg

Αυτή η κατηγορία πρόκειται να σημάνει την επιστροφή ενός παλιού και κλασικού σχεδίου, που όλες οι γυναίκες έχουν αγαπήσει. Οι μικρές, άκρως classy bags με τη διαχρονική λαβή και σε πλήθος χρωμάτων και παραλλαγών, έχουν κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback. Οι ιδιαίτερες προσθήκες τους, όπως τα vintage κουμπώματά τους θα κάνουν τη διαφορά. Επιλέξτε την από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάντε την τον πρωταγωνιστή της εμφάνισής σας. Να είστε σίγουρες ότι η μόνη λέξη που θα μπορεί να χαρακτηρίσει την εικόνα σας θα είναι το chic.

Chain bags

chain-1.jpg

Η εμμονή με τις αλυσίδες θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα. Βρίσκονται παντού, από βασικά κομμάτια μέχρι αξεσουάρ και κοσμήματα. Στην οικογένεια των τσαντών, οι chain bags έχουν ξεχωρίσει κιόλας από την άνοιξη. Η φρενίτιδα που έχει δημιουργηθεί μ’ αυτό το σχέδιο οφείλεται για ακόμα μια φορά στον ιταλικό οίκο Bottega Veneta και έπειτα με τη σειρά τους ακολούθησαν και άλλα διάσημα brands με τον οίκο Chanel να επιστρέφει το σχέδιο Chanel 19 σε ανανεωμένα χρώματα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και σαν κόσμημα, μάλιστα, αναβαθμίζοντας με φανταστικό τρόπο τα σύνολά σας.

Bold colours

colour.jpg
Image source: @fashionista

Οι έντονες αποχρώσεις θα μας χαρίζουν πάντοτε την παιχνιδιάρικη διάθεση που έχουμε ανάγκη ανεξαρτήτως εποχής. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του fashion month, οι κίτρινες τσάντες ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Βρείτε τον τόνο που αγαπάτε και κάντε τη διαφορά με την επιλογή μίας bold colour bag. Θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να δημιουργήσετε πετυχημένα colour blocking looks.

Pouches

pouches.jpg
Image source: @modedamour

Εκτός από το στιλ, η αίσθηση που προσφέρουν τα pouches είναι μοναδική. Η μαλακή υφή τους σας κάνει να νιώθετε σαν να μην έχετε αποχωριστεί ποτέ το αγαπημένο σας πάπλωμα. Εμείς λατρεύουμε τις pillow bags του fashion house Maison Margiela. Θα τις συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων και μεγεθών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι το ιδανικό σχέδιο για να πετύχετε πλήρως stylish κι ενημερωμένα looks.

Φωτογραφίες: @streetstylestars, @stylemilkshake