fbpixel

Search icon
Search
Tα απαραίτητα skirt designs για τις ημέρες των διακοπών μας -και όχι μόνο
THE LOOK

Tα απαραίτητα skirt designs για τις ημέρες των διακοπών μας -και όχι μόνο

Σχέδια για όλες τις περιστάσεις & γούστα που θα λατρέψετε...


Η διαδικασία δημιουργίας της καλοκαιρινής μας κολεξιόν για την περίοδο των διακοπών είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να «ρίξουμε» μια δεύτερη ματιά στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και να αντιληφθούμε όλα εκείνα που μας λείπουν. Είναι πραγματικά μια ευκαιρία για να δώσουμε μία νότα φρεσκάδας και ανανέωσης στα σύνολά μας.

Οι φούστες για τη φετινή σεζόν είναι must σε όλα τα σχέδια και για όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό το γεγονός τις κάνει αυτόματα μια απαραίτητη προσθήκη στη βαλίτσα των διακοπών μας, για τις μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης που επρόκειτο να ακολουθήσουν. Ανάλογα με το μέρος το οποίο θα επισκεφθείτε αλλά και την περίσταση, στην οποία θέλετε να σας «συνοδεύσουν» θα επιλέξετε το αγαπημένο σας design, χρώμα και ύφασμα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα αγαπημένα σχέδια των fashionistas, τα οποία μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και σας προτείνουμε να προσθέσετε οπωσδήποτε στην to buy list των καλοκαιρινών σας εξορμήσεων!

Silk 

summer-skirt-4.jpg
Image source: @karodall
Και μόνο λόγω του υφάσματος δεν μπορεί να λείπει από την καθημερινότητά σας. Τα έντονα χρώματα, όπως το γαλάζιο, ταιριάζουν υπέροχα στο ελληνικό καλοκαίρι, διότι συνδυάζονται με τη θάλασσα και τον ουρανό. Είναι μία ιδανική λύση για τις βραδινές σας βόλτες σ’ ένα εστιατόριο ή σ’ ένα bar. Συνδυάστε την με τα άνετα flip flops για το απόλυτο summer outfit.

Linen

summer-skirt-5.jpg
Image source: @monikh

Συνεχίζοντας στην κατηγορία των καλοκαιρινών υφασμάτων, το λινό είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας. Μία linen maxi αέρινη φούστα δεν μπορεί να μη σας συντροφεύσει στα σοκάκια των νησιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε total linen looks με λευκό top ή oversized button up shirt αλλά και να τη συνδυάσετε με το ολόσωμο μαγιό σας για πιο casual εμφανίσεις. Ολοκληρώστε με flat σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στιλ.

Printed

summer-skirt-3.jpg
Image source: @emilisindlev

Μία floral midi skirt είναι ένας εύκολος τρόπος για να χαρίσουμε μία παιχνιδιάρικη διάθεση και φρεσκάδα στα καλοκαιρινά μας σύνολα. Αγαπημένη μας επιλογή, την οποία σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη είναι τα sets. Τα γνωστά σε όλους co-ords μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε stylish looks γρήγορα και χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνδυάστε τη «λουλουδάτη» φούστα σας μ΄ ένα αντίστοιχο cropped top κι ένα φουλάρι ως head piece στα salty hair σας.

Denim

summer-skirt-6.jpg
Image source: @mikutas

Λατρεύουμε να αντικαθιστούμε το denim short με την τζιν φούστα για τα all day long beach looks. Είτε τη φορέσετε απλά με το bikini σας είτε με μία τουνίκ ή πουκάμισο το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Προσθέστε πολλά κοσμήματα με καλοκαιρινή διάθεση όπως πέτρες ή κοχύλια κι ένα it ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Για τις απογευματινές σας βόλτες διαλέξτε ένα white knitted top.

Με κρόσσια

summer-skirt-7.jpg
Image source: @slipintostyle

Τα κρόσσια θεωρούνται ένα από τα πιο hot microtrends για την περίοδο που διανύουμε και μόλις ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τα επιλέξετε για τις εμφανίσεις σας. Για μία λίγο πιο επίσημη και βραδινή έξοδο μη διστάσετε να φορέσετε μία fringe mini skirt σε μαύρο χρώμα για πιο chic αίσθηση. Συνδυάστε την με ψηλοτάκουνα σανδάλια κι ένα βραδινό top με glam details.

Φούστα-Φουλάρι

summer-skirt-2.jpg
Image source: @blancamiro

Εάν θέλετε να είστε απόλυτα δημιουργικές και να κάνετε τη διαφορά, τότε πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να κυριαρχήσει. Μετατρέψτε λοιπόν το μεταξωτό σας φουλάρι ή το αέρινο και άκρως καλοκαιρινό παρεό σας στην πιο it και fashionable skirt που έχετε φορέσει ποτέ. Τα έντονα χρώματα και σχέδια που κυριαρχούν σ’ αυτά τα items θα μαγνητίσουν ακόμα περισσότερο τα βλέμματα. Φροντίστε τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σας να είναι απλά και «ήσυχα» για να μην κλέψουν καθόλου από τη λάμψη της DIY skirt σας.