fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Καθαριστικά προσώπου: To απόλυτο beauty guide για τα 12 καλύτερα της αγοράς

Η βάση της skincare ρουτίνας όπως δεν την έχετε ξανανιώσει


Καθαριστικά προσώπου: To απόλυτο beauty guide για τα 12 καλύτερα της αγοράς

Η εύρεση του σωστού, καθημερινού, καθαριστικού προσώπου μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε. Για τους αρχάριους είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως αναζητάτε ένα προϊόν που να μη φράζει τους πόρους ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί την ισορροπία pH. Φυσικά, για εσάς που έχετε πιο ευαίσθητο τύπο δέρματος, η απαίτηση για πιο "φιλικά" συστατικά είναι δεδομένη. Αναζητάτε την αλόη και το αγγούρι και επενδύετε σε πιο γαλακτώδεις συνθέσεις. Για το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή τα συστατικά απολέπισης είναι σημαντικά και μπορεί να περιλαμβάνουν σαλικυλικό οξύ, γλυκολικό οξύ ή άλφα υδροξυ οξέα.

skii-facial-treatment-essence-review.jpg

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται κάπως δύσκολα αλλά ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές είναι βέβαιο πως θα βρείτε μια που να σας ταιριάζει υπέροχα!

The products

Face Cleansing Gel, Tzimas Cosmetics: Καθαρίζει τέλεια απομακρύνοντας από το πρόσωπο το μακιγιάζ, τη σκόνη και τους ρύπους, χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα. Διατηρεί άθικτη την υδρολιπιδική μεμβράνη του δέρματος. Χαρίζει λάμψη και απαλή, δροσερή αίσθηση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες.

Lait Micellaire, Lierac: Διπλός καθαρισμός στην επιφάνεια και στο βάθος. Ένα απαλό γαλάκτωμα με μικύλλια εμπνευσμένο από την αισθητική τεχνική του ιοντικού καθαρισμού, ιδανικό για όλους τους τύπους της επιδερμίδας, που παρέχει διπλό καθαρισμό: - στην επιφάνεια: απομακρύνει τους εξωτερικούς ρύπους και τις ακαθαρσίες και διαλύει το μακιγιάζ - στο βάθος: αφαιρεί το πλεόνασμα του ιδρώτα και του σμήγματος και συμβάλλει στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων. 

Nudeskin Gentle Hydra-Gel Cleanser, Nudestix: Ένα διάφανο τζελ καθαρισμού προσώπου με βάση το νερό. Χάρη στα φυσικά συστατικά του, αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει σε βάθος στην επιδερμίδα και απομακρύνει απαλά τους ρύπους χωρίς σκληρές επιφανειοδραστικές ουσίες και χημικά.
Εμπλουτισμένο με φυτικά δραστικά συστατικά, κατάλληλα ακόμα για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και περιοχές του προσώπου, όπως τα μάτια, αυτό το προϊόν καθαρισμού προσώπου καταπολεμά την ερυθρότητα, τους ερεθισμούς, τις ατέλειες και την ξηρότητα.

Gentle Gel Facial Cleanser: Geranium Leaf, Bergamot, Rosebud, Grown Alchemist: Ήπιο καθαριστικό, αφαιρεί απαλά τους ρύπους από την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Απλώστε στις παλάμες σας και κάντε μασάζ στο πρόσωπο. Αφαιρέστε χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό. Ιδανικό για ξηρή, ευαίσθητη ή μεικτή επιδερμίδα που χρειάζονται απαλό καθαρισμό.

Foam Cleanser, La Prairie: Αφρός καθαρισμού που ενεργοποιείται με το νερό. Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα ανανεωμένη και τονωμένη. Φυσικά εκχυλίσματα είναι το βασικό συστατικό της καθαριστικής και καταπραϋντικής δράσης της αφρώδους σύνθεσης και αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και απαλή.

Purifying Gel, Apivita: Το Cleansing Gel καθαρισμού με κίτρο και πρόπολη καθαρίζει σε βάθος και εξισορροπεί τη λιπαρότητα του προσώπου, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια, καθαρή και ματ. Ακόμη, προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση με το εκχύλισμα πρόπολης ενώ παράλληλα ααζωογονεί με το φρέσκο φρουτώδες άρωμα του με αρωματικές νότες βοτάνων

 All skin types

All skin types

Face Cleansing Gel, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Double treatment

Double treatment

Lait Micellaire, Lierac

SEE MORE
 Lotion effect

Lotion effect

Nudeskin Gentle Hydra-Gel Cleanser, Nudestix, Sephora

BUY ME
 Gentle touch

Gentle touch

Gentle Gel Facial Cleanser: Geranium Leaf, Bergamot, Rosebud, Grown Alchemist, Hondos Center

BUY ME
 Luxury feeling

Luxury feeling

Foam Cleanser, La Prairie, Attica

BUY ME
 Propolis power

Propolis power

Purifying Gel, Apivita, Attica

BUY ME

Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask, Estee Lauder: Απαλύνει καθώς καθαρίζει. Κρέμα που δεν αφροποιείται. Κάντε ένα δώρο στην επιδερμίδα σας με αυτή την εξαιρετικά πλούσια κρέμα καθαρισμού που απαλύνει καθώς καθαρίζει απαλά. Η πολλαπλής δράσης κρεμώδη σύνθεση που δεν αφροποιείται, περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα χωρίς να την στεγνώνει, αφήνοντας την απαλή, λεία, ελαστική με αίσθηση άνεσης. Απαλά απομακρύνει τους ρύπους για υγιή, δροσερή και λαμπερή όψη.

Centella Cleansing Gel, Erborian: Το τζελ καθημερινού ήπιου καθαρισμού καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, και χαρίζει την αίσθηση απόλυτα καθαρής και καταπραϋμένης επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με το κορυφαίο συστατικό της Ασιατικής Σεντέλας που είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητές του, συμβάλλει στον καθαρισμό και την αφαίρεση των ρύπων, χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος.  Χάρη στην πλούσια υφή του, προσφέρει απαλό καθαρισμό και συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Deep Cleansing Foam, Shiseido: Χρησιμοποιείτε το πρωί-βράδυ μετά την καθημερινή σας περιποίηση. Ο αφρός καθαρισμού για κάθε τύπο δέρματος και ανησυχία θα σας προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.

Soy Face Cleanser Limited Edition, Fresh: Ένα εξαιρετικά απαλό τζελ καθαρισμού προσώπου, που εξαλείφει άμεσα τους καθημερινούς ρύπους και το μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένης της μάσκαρας. Αυτό το προϊόν καθαρισμού, το οποίο περιέχει πρωτεΐνες σόγιας, ροδόνερο και εκχυλίσματα αγγουριού, καταπραΰνει την επιδερμίδα και συγκρατεί την ενυδάτωσή της, για φωτεινό χρώμα και πρόσωπο που λάμπει από υγεία. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο κάθε ρουτίνας ομορφιάς, ανεξάρτητα από τον τύπο επιδερμίδας.

Ac-Norm Active Foam Plus, Frezyderm: Ενεργός αφρός καθαρισμού και περιποίησης κατάλληλος για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Σε πρακτική μορφή έτοιμου αφρού, που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Αφαιρεί αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά την ανάπτυξη του P.Acnes, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος (με ΑΗΑ) και αναστέλλει την ανάπτυξη φλεγμονών και μικροβίων. Ενυδατώνει και μειώνει τη δερματική δυσανεξία, χάρη στον παράγοντα Deepsan που περιέχει, για άνεση και ευεξία της επιδερμίδας.

Purete Thermale Fresh Cleansing Gel, Vichy:  Η φόρμουλα παραγωγής του gel καθαρισμού Pureté Thermale είναι εμπλουτισμένη με Moringa που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τους καθημερινούς ρύπους και Amilite που προκαλεί πλούσιο, κρεμώδη, ανθεκτικό και συμπαγή αφρό, καθώς και αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Επιδερμίδα καθαρή, δροσερή, με υγιή όψη.

 No foam

No foam

Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME
 Gel cleanser

Gel cleanser

Centella Cleansing Gel, Erborian, Sephora

BUY ME
 Mousse touch

Mousse touch

Deep Cleansing Foam, Shiseido, Attica

BUY ME
 Soft touch

Soft touch

Soy Face Cleanser Limited Edition, Fresh, Sephora

BUY ME
 For acne

For acne

Ac-Norm Active Foam Plus, Frezyderm, Hondos Center

BUY ME
 Daily dirt

Daily dirt

Purete Thermale Fresh Cleansing Gel, Vichy, Hondos Center

BUY ME