fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Κεφάλαιο body lotions: Πώς να μυρίζετε και να αισθάνεστε πάντα υπέροχα

Η βάση της ρουτίνας περιποίησης όπως δεν την έχετε ξανανιώσει


Κεφάλαιο body lotions: Πώς να μυρίζετε και να αισθάνεστε πάντα υπέροχα

Η εφαρμογή body lotion είναι ένας από τους λίγους ανέξοδους τρόπους με τους οποίους όλες οι γυναίκες μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Η λοσιόν σώματος μπάνιου σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα για να αποτρέψει το στέγνωμα, μαλακώνει τους τραχείς αγκώνες και τις φτέρνες, μαζί με άλλες ξηρές περιοχές και φυσικά δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε στιγμή. Αν λοιπόν, τόσα χρόνια επιλέγετε το ίδιο προϊόν εμείς με τις νέες συνθέσεις που ανακαλύψαμε θα σας κάνουμε να το ξανασκεφτείτε. Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν -αυτή τη στιγμή- στην αγορά και σας τα αποκαλύπτουμε.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε και να μη σας θυμίσουμε ξανά τα απόλυτα οφέλη αυτού του υπέροχου προϊόντος στο οποίο, είμαστε σίγουρες, πως "ορκίζεστε" κάθε μέρα!
body-lotion-woman.webp

1. Ενυδατώστε ξανά το αποξηραμένο δέρμα

Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην πόλη, τόσο καλοκαίρι όσο και χειμώνα, επιβάλλεται να χρησιμοποιούν body lotion σε τακτική βάση, ίσως ακόμη και καθημερινά. Καθώς το δέρμα που σκίζεται ή στεγνώνει από τον άνεμο, το κρύο ή τη ζέστη μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο. Ανεξάρτητα από το είδος του κλίματος το δέρμα στεγνώνει,μερικές φορές ακόμη και από την εσωτερική θερμότητα. Η ποιοτική λοσιόν σώματος, που εφαρμόζετε μετά από κάθε ντους ή μπάνιο, μπορεί να βοηθήσει να σφραγίσει την υγρασία βαθιά στο δέρμα για να το κρατήσει ενυδατωμένο και ελαστικό. 

2. Αναπληρώστε επιπλέον ξηρά ή τραχιά σημεία στο δέρμα

Ακόμα κι αν ο κανονικός τύπος του δέρματός σας είναι λιπαρός ή φυσιολογικός, μπορεί να έχετε τραχιές περιοχές στο σώμα σας, όπως γύρω από τους αγκώνες ή τα γόνατα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις εφαρμογές body lotion μετά το μπάνιο ή την ώρα του ύπνου. Με τακτική χρήση, μια λοσιόν αναπλήρωσης μπορεί να απαλύνει το τραχύ δέρμα και να το κάνει τόσο λείο και μεταξένιο όσο το υπόλοιπο σώμα σας.

 Grape oil

Grape oil

Thé des Vignes Nourishing Body Lotion, Caudalie, Hondos Center

BUY ME
 Rich texture

Rich texture

Body Creme, Ouai, Sephora

BUY ME
 Apricot lovers

Apricot lovers

Body Lotion, Zoniou

BUY ME
 Botanical angel

Botanical angel

Ενισχυμένη Κρέμα Σώματος, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Rejuvenated with hydration

Rejuvenated with hydration

Bronze Goddess Creme De Soleil, Estee Lauder, Attica

BUY ME
 Pure perfume

Pure perfume

Idole la Power Creme, Lancome, Attica

BUY ME

3. Ομαλοί κάλοι

Εάν περπατάτε πολύ και στέκεστε πολλές ώρες όρθιοι μπορεί να έχετε αναπτύξει τραχείς κάλους που είναι οδυνηροί και αντιαισθητικοί. Μια υγρή body lotion μπορεί να κάνει αυτές τις περιοχές εύκαμπτες και να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα ευκολότερα από ό, τι αν το επιχειρήσατε χωρίς λοσιόν. Εάν οι κάλλοι σας φαίνονται αποχρωματισμένοι, πρησμένοι ή εμφανίζονται κόκκινες ραβδώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας αντί να προσπαθήσετε να τους αφαιρέσετε μόνοι σας. 

4. Νιώθετε και μυρίζετε υπέροχα

Οι άνθρωποι αγαπούν την αίσθηση της κρεμώδους λοσιόν στα κουρασμένα άκρα ή τον κορμό τους. Απολαύστε πέρα από αυτή την αίσθηση, και την υπέροχη μυρωδιά που μπορεί να σας βάλει σε mood χαλάρωσης, στη στιγμή. Υπάρχουν τόσοι τύποι body lotion για ενυδάτωση, οπότε επωφεληθείτε από τον πλούτο των αρωμάτων και των υφών για να βρείτε αυτή που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις ανάγκες σας.

best-smelling-body-lotions-1.jpg

5. Βοηθήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει

Ακόμα κι αν το δέρμα σας είναι σε εξαιρετική φόρμα και δεν χρειάζεται να ενυδατωθεί με λοσιόν, δοκιμάστε ένα μασάζ σώματος με αρωματική λοσιόν στα χέρια. Η αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σας που περιστρέφεται με σταθερές, σταθερές κινήσεις μασάζ μπορεί να απομακρύνει το άγχος, να μειώσει τον πόνο και να ενισχύσει τις ενδορφίνες για να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. 

6. Κάντε το δέρμα σας να λάμπει

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε κάποια body lotion που προσθέτει λάμψη στον τόνο του δέρματός σας. Οι glowing ιδιότητες είναι μερικές φορές ενσωματωμένες στις λοσιόν και κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

7. Αποφύγετε την ακμή

Μερικές φορές, οι λιπώδεις αδένες υπερπαράγουν σμήγμα λόγω ορμονικών ή διαιτητικών αλλαγών. Αυτό φράζει τους πόρους του δέρματος σας, γεγονός που οδηγεί σε breakouts ακμής. Ωστόσο, εάν διατηρείτε το δέρμα σας σωστά ενυδατωμένο, οι λιπώδεις αδένες σας θα παράγουν μόνο την απαραίτητη ποσότητα σμήγματος. Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά στη μείωση της ακμής. Μπορείτε, έτσι, να επιλέξετε μια λοσιόν εμπλουτισμένη με βιταμίνη C.

 Tangerine oil

Tangerine oil

Neon Amber Body Lotion, Molton Brown, Attica

BUY ME
 Luxury beauty

Luxury beauty

Prestige La Crème Mains de Rose, Dior, Hondos Center

BUY ME
 Divine product

Divine product

Le Baume Miracle, Ho Karan , Sephora

BUY ME
 Organic rosemary

Organic rosemary

The Ritual od Hammam Soul Uplifting Body Cream, Rituals, Sephora

BUY ME
 Natural source of vitamins

Natural source of vitamins

Pure Greek Olive Άγρια Ορχιδέα, Korres, Attica

BUY ME
 48 hours

48 hours

Body-Hydra+ Creme Θρεπτική Κρέμα Επαναπύκνωσης, Lierac, Hondos Center

BUY ME