fbpixel

Search icon
Search
Tα 5+1 hot μποτάκια για να δημιουργήσετε τις πιο ακαταμάχητες day to night εμφανίσεις
STYLING TIPS

Tα 5+1 hot μποτάκια για να δημιουργήσετε τις πιο ακαταμάχητες day to night εμφανίσεις

Αυτά είναι τα shoe designs που θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε σε κάθε look σας


Η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούνται καινούριες συνθήκες για να πειραματιστούμε και να πάμε το στιλ μας ένα βήμα παρακάτω. Εκτός από τα βασικά κομμάτια ενός συνόλου εξίσου σημαντική θέση έχουν τα παπούτσια. Ένα σωστό ζευγάρι υποδημάτων μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό, καθημερινό look. Καθώς αναζητάμε συνεχώς την άνεση και την ευελιξία, το στιλ στα winter shoes που επιλέγουν οι γυναίκες πιο συχνά και για πλήθος περιστάσεων είναι τα μποτάκια. Τα δερμάτινα boots είναι η ιδανική λύση για τα πρωινά στο γραφείο ή για ένα after work drink. Τα ροκ αρβυλάκια και τα ankle boots με τα χαμηλά τετράγωνα τακούνια είναι το σχέδιο που δε θα μπορούμε να αποχωριστούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Για να είστε πάντοτε ενημερωμένες και να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα και ανατρεπτικά σύνολα, εμείς μαζί με την Adam’s shoes, την εταιρία που βρίσκεται κοντά μας εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας ατελείωτες προτάσεις, σας παρουσιάζουμε τα πιο hot σχέδια στα μποτάκια για τη φετινή σεζόν.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε το αγαπημένο σας κι ετοιμαστείτε για τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις!

Chunky boots

adams-2.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν με πολύ έντονη δυναμική και την περίοδο που διανύουμε είναι τα μποτάκια με «χοντρή» σόλα. Συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μπορούμε να τα επιλέξουμε για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Φαίνονται υπέροχα με το καθημερινό μας τζιν παντελόνι κι ένα πουλόβερ, αλλά μπορούν να χαρίσουν και μία πιο casual chic αισθητική και σ΄ ένα πιο formal item όπως ένα φόρεμα. Αποτελεί το απαραίτητο σχέδιο για κάθε συλλογή υποδημάτων κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως στιλ. Αν δεν έχετε ήδη τουλάχιστον ένα ζευγάρι στην κατοχή σας ήρθε η στιγμή να το αποκτήσετε.

High heels boots

adams-3.jpg

Στην ίδια casual φιλοσοφία με την προηγούμενη κατηγορία βρίσκονται και τα μποτάκια με λίγους πόντους στο τακούνι. Είναι ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν άνετα, αλλά παράλληλα να κάνουν τη σιλουέτα τους να δείχνει λίγο πιο ψηλή. Μπορείτε να τα ταιριάξετε πολύ εύκολα και με φούστες, διότι το επιπλέον ύψος που χαρίζουν μακραίνουν τα πόδια μας. Αν είστε λάτρεις της rock αισθητικής κινηθείτε στα σχέδια με τα κορδόνια. Μη διστάσετε να τα επιλέξετε και για τις πρωινές σας εμφανίσεις στο γραφείο.

Statement ankle boots

adams-4.jpg

Για τις γυναίκες που επιθυμούν να μαγνητίζουν τα βλέμματα με την επιλογή των υποδημάτων τους, τότε ένα ζευγάρι από statement ankle boots θεωρείται must. Εμείς λατρεύουμε τα μποτάκια με έντονη τριγωνική μύτη, καθώς όχι μόνο επιμηκύνουν τη σιλουέτα μας, αλλά αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εικόνα. Για περισσότερο στιλ, επενδύστε σε παπούτσια που συνδυάζουν δύο διαφορετικά υφάσματα και κάνουν αμέσως τη διαφορά. Είναι η τέλεια επιλογή για τις βραδινές σας εξόδους με φίλους.

High heels leather boots

adams-5.jpg

Μπορεί ένα ζευγάρι γόβες να είναι το πιο θηλυκό και διαχρονικό ζευγάρι υποδημάτων, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε μία classy πινελιά στα σύνολά σας με την προσθήκη ενός δερμάτινου, high heels boots. Το χοντρό τακούνι σας δίνει τη πρακτικότητα που επιθυμείτε καθ’ όλη τη διάρκεια τη ημέρας, ενώ το δέρμα απογειώνει κατευθείαν την εμφάνισή σας, διότι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα stylish leather look head to toe. Συνδυάστε το μ’ ένα δερμάτινο φόρεμα και χρυσά κοσμήματα και μόλις έχετε δημιουργήσει ένα από τα αγαπημένα σύνολα των fashionistas.

High heels chunky boots

adams-1.jpg

Αναζητάτε τους πιο μοντέρνους και updated συνδυασμούς για να δημιουργήσετε το απόλυτο cool look; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Ξεκινήστε να «χτίζετε» το σύνολό σας από τα παπούτσια. Η πιο «σωστή» κίνηση είναι να προτιμήσετε ένα ζευγάρι από ψηλοτάκουνα ankle boots με ιδιαίτερη κι εκκεντρική σόλα. Και μόνο αυτό σας έχει χαρίσει extra bonus. Φορέστε το καθημερινό σας τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο ή t-shirt κι ένα it oversized blazer… et voilà! Αν νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από το συνηθισμένο μαύρο, κινηθείτε σε μπορντό, λευκές, αλλά και καφέ εκδοχές.

Athletic boots

adams-6.jpg

Το athleisure style έχει κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση στον χώρο της μόδας και δεν είναι λίγες οι fashion lovers που το προτιμούν. Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς σ’ αυτήν την κατηγορία των γυναικών, τότε θα λατρέψετε αυτό το σχέδιο και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Τα μποτάκια, που το μήκος τους φθάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και η υφή τους μοιάζει με τις ζεστές και άνετες κάλτσες μας, θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε μία πλήρως ενημερωμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας και τα τρία συστατικά της επιτυχίας ενός κομματιού, δηλαδή άνεση, πρακτικότητα και στιλ. Επενδύστε στα athletic boots και ταιριάξτε τα με φούστες, φορέματα, loose pants αλλά και it Bermuda shorts.

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: adamsshoes.gr

Instagram: @adamsshoes.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα: 210 9024435, Θεσσαλονίκη: 2310 682222