fbpixel

Search icon
Search
Τα 2023 home trends για τα οποία οι designers είναι ενθουσιασμένοι
INTERIORS

Τα 2023 home trends για τα οποία οι designers είναι ενθουσιασμένοι

Εξασφαλίστε την πιο ενημερωμένη διακόσμηση για το σπίτι


Ακολουθώντας τις τάσεις διακόσμησης διασφαλίζετε ότι το σπίτι σας παραμένει up-to-date. Από περιέργεια για το τι προβλέπεται στον ορίζοντα για το 2023, το My Domaine ζήτησε από κορυφαίους σχεδιαστές να μοιραστούν τις προβλέψεις τους για τα πιο cool home trends. Τα καλά νέα είναι ότι το να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να είναι μια διαδικασία περίπλοκη ή too expensive. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν απολογισμό του περιβάλλοντός τους. Παρακάτω, σας συστήνουμε τις προτάσεις των experts και τις τάσεις, στις οποίες θα ορκίζονται τη χρονιά που έρχεται! 

Moody color

1-I2i8P.jpg

To design θα γίνει πιο τολμηρό και πρωτοποριακό το 2023- στα πάντα: από τα ντουλάπια μέχρι τις ταπετσαρίες και τα έπιπλα. Τα σκούρα χρώματα έχουν τη φήμη ότι κάνουν έναν χώρο να φαίνεται μικρός, ωστόσο, όταν είναι σωστά ισορροπημένα και χρησιμοποιούνται με τον κατάλληλο φωτισμό, μπορούν να προσφέρουν μια αίσθηση «ζεστασιάς» και βάθος που οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις δεν μπορούν πάντα να επιτύχουν. Ένα μπάνιο, για παράδειγμα, αποτελεί το τέλειο περιβάλλον για να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία με σκούρα όψη. Για πιο elegant εμφάνιση, βάψτε τα τελειώματα σε μια αντίστοιχη σκούρα απόχρωση.

Βιοφιλικός σχεδιασμός

2-8sahg.jpg

Από τη νέα χρονιά είναι γεγονός ότι θα αναδεικνύουμε περισσότερα οργανικά υλικά όπως φυτά, υφαντά και πήλινα σκεύη στη διακόσμηση, αναγνωρίζοντας την έμφυτη έλξη μας προς τη φύση, τον καθαρό αέρα και τα πιο ζωντανά πράγματα. Έχουμε μάθει να εκτιμούμε την ύπαιθρο... Έχουμε επίσης, εκτιμήσει εκ νέου την ομορφιά, το χρώμα και τη ζωή της φύσης. Δεν χρειάζεται να ξεφύγετε από το budget σας για να πετύχετε το συγκεκριμένο trend, απλά προσθέστε φυτά, ψάθινα καλάθια και κεραμικά στο interior σας. Αυτή η τάση απαιτεί λίγη παραπάνω προσοχή και φροντίδα, αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικό meditation στους χώρους σας!

Vintage κομμάτια και αντίκες 

3-iiUEk.jpg

Τα κομμάτια πολιτιστικής κληρονομιάς του παρελθόντος θα είναι τάση το 2023, προερχόμενα από τους grand-millenials. Ενσωμάτωστε αντίκες και vintage patterns στη διακόσμησή σας, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν μια ποιητική, μαξιμαλιστική αίσθηση, ενώ παράλληλα καλλιεργούν μια γοητεία που άλλες τάσεις σχεδιασμού μερικές φορές να στερούνται. Επιπλέον, τα vintage αντικείμενα εκφράζουν αυθεντικότητα και έντονο χαρακτήρα σε ένα σπίτι. Περισσότερο από ποτέ, πλέον, οι άνθρωποι θέλουν να εντάξουν το DNA τους στον χώρο τους και η προσθήκη μιας vintage επιλογής είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το πετύχουν!

Home bars 

4-dljJz.jpg

Οι άνθρωποι επιθυμούν να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ποιοτικής ψυχαγωγίας στην οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ύπαρξη ενός home bar είναι ένας προσωπικός και διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιωθεί αυτή η εμπειρία. Μπορεί να γίνει τόσο εύκολα, με μια απλή τοποθέτηση ενός ντουλαπιού και ενός ραφιού ή, αν έχετε το χώρο, με τη δημιουργία ενός ξεχωριστού μπαρ με fashionable σκαμπό!

Curved décor

5-2QtmN.jpg

Το 2023 θα δούμε πολύ περισσότερα έπιπλα και διακοσμητικά με καμπυλόγραμμη εμφάνιση, είτε πρόκειται για μεγάλους καναπέδες, coffee tables και πολυθρόνες σε ενδιαφέροντα σχήματα, είτε ακόμα και για μικρότερα κομμάτια διακόσμησης - όπως γλυπτά και άλλα αντικείμενα. Πρόκειται για έπιπλα που ξεπερνούν τη λειτουργία και στρέφονται προς την κατηγορία των έργων τέχνης.