fbpixel

Search icon
Search
5 enchanting κρεβατοκάμαρες διασημοτήτων που προσφέρουν το τέλειο deco-inspo
INTERIORS

5 enchanting κρεβατοκάμαρες διασημοτήτων που προσφέρουν το τέλειο deco-inspo

Ανανεώστε τους χώρους σας, αντλώντας έμπνευση από τους A-list stars


Οι διασημότητες, είναι ακριβώς σαν εμάς. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που επιθυμούμε όλοι είναι απλά ένα ωραίο, ζεστό κρεβάτι. Οπότε, τι καλύτερο από το να αντλήσουμε έμπνευση για το υπνοδωμάτιό μας, από τα προσωπικά «καταφύγια» των A-list stars; Από την υπερπολυτελή κρεβατοκάμαρα της Cara Delevingne μέχρι τον σκοτεινό, ανατρεπτικό και σχεδόν ψυχεδελικό χώρο της Miley Cyrus, όλα αυτά τα δωμάτια έχουν ένα κοινό. Είναι η απόδειξη ότι ένα προσεχτικά διακοσμημένο master bedroom είναι πραγματικά ένα όνειρο. Μάλιστα μην ξεχνάτε ότι είναι, ίσως, ο χώρος του σπιτιού που μαρτυρά περισσότερες λεπτομέρειες για τον εαυτό σας.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο luxurious κι εντυπωσιακά υπνοδωμάτια για να αντλήσετε έμπνευση για τη δική σας ανανέωση!

Anne Hathaway

4-IILJU.jpg

Το υπνοδωμάτιο της Anne Hathaway διαθέτει αρκετό ροζ χρώμα, ξύλο, λινά υφάσματα κι είναι τόσο άνετο, όσο θα περίμενε κανείς από το εμπνευσμένο από τις Άλπεις σπίτι της. Περιγράφοντας το, η Hathaway εξηγεί: «Ήταν ο ιδανικός συνδυασμός ρομαντισμού και elegant σχεδιασμού. Το ένστικτο μου, μού έλεγε ότι αυτό θα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος στη ζωή μου. Θα μπορούσα να με φανταστώ να μεγαλώνω την οικογένειά μου εδώ.» Οπότε, ο χώρος ξεχωρίζει για τη γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας, αλλά δεν χάνει από τη λειτουργικότητά του.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

2-hoDVN.jpg

Ένα από τα 10 υπνοδωμάτια στο νέο σπίτι της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, αυτό το δωμάτιο είναι όσο πιο λαμπερό και πολυτελές γίνεται. Με περίτεχνη wallpaper στους τοίχους και θέα στην ευρύχωρη ειδυλλιακή πίσω αυλή, δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από το hot ζευγάρι του Hollywood.

Cara Delevingne

3-QYVcb.jpg

Θα μπορούσε αυτό το δωμάτιο να είναι πιο πολύ "Cara"; Με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με καθρέφτη για κεφαλάρι και πλούσια σκούρα μοβ κλινοσκεπάσματα, «φωνάζει» την εκλεκτική προσωπικότητα της Delevingne. Η αισθητική του σπιτιού μοιάζει με Saint-Tropez meets Coney Island meets Cotswolds cottage meets Monte Carlo meets leather bar. Είναι ένα μεθυστικό, sexy δημιούργημα, σίγουρα, που ωστόσο εκφράζει την cool πλευρά του μοντέλου.

Miley Cyrus

1-O38qA.jpg

Η Miley Cyrus ανακάλυψε το κρεβάτι της από ανοξείδωτο χάλυβα και ορείχαλκο του 1980 σε μια από τις πολλές εξερευνήσεις της στο 1stDibs. «Η Miley ήθελε αυτό το δωμάτιο σκοτεινό και κυκλοθυμικό», λέει η Tish, μητέρα της Cyrus και σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων. «Πήγα με αυτό το χρώμα βαφής που πάντα αγαπώ: Blue Note [της Benjamin Moore]. Βάψαμε το ταβάνι, τους τοίχους, το τζάκι, τα ράφια της βιβλιοθήκης με αυτό. Τα κάναμε όλα». Μια εμβληματική εικόνα της Debbie Harry που φωτογραφήθηκε από τον συνιδρυτή των Blondie Chris Stein ξεχωρίζει στον τοίχο. (Fun fact: Η Harry διηγείται την ιστορία ότι το φόρεμα με print ζέβρας που φοράει στη συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν στην πραγματικότητα φτιαγμένο από μια μαξιλαροθήκη που είχε βρει ο σπιτονοικοκύρης της στα σκουπίδια. Ειρωνεία, λοιπόν, που αυτή η λήψη θα κρεμόταν πάνω από το κρεβάτι μιας άλλης rock star τέσσερις δεκαετίες αργότερα).

Elsa Hosk

5.jpg

Η κρεβατοκάμαρα της Elsa Hosk καταλήγει σε μια μαγική θέα μέσα στο ίδιο το διαμέρισμά της, που δημιούργησε εκείνη. «Χρησιμοποίησα την ίδια φιλοσοφία όπως όταν ντύνομαι», λέει το supermodel για τη διαδικασία διακόσμηση του loft της, η οποία περιλαμβάνει την ανάμειξη διαφορετικών υφών, σχεδίων και χρωμάτων. Στην κύρια κρεβατοκάμαρα, ένας vintage πολυέλαιος Murano κρέμεται πάνω από μια συρταριέρα Stillmade και μια καρέκλα Ochre.