fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Τα 12 foundations που δε θα αποχωρίζεστε όλο το φθινόπωρο -και όχι μόνο!

Τα προϊόντα βάσης που θα σας χαρίσουν αλαβάστρινο πρόσωπο


Τα 12 foundations που δε θα αποχωρίζεστε όλο το φθινόπωρο -και όχι μόνο!

Με μια γρήγορη ματιά στα red carpet looks των celebrities, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε οι περισσότερες από εσάς εκεί έξω είναι πώς οι αγαπημένες σας διασημότητες έχουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Όσο και να νομίζετε πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως μπορείτε κι εσείς να πετύχετε το ιδανικό flawless skin αρκεί να ξέρετε πώς θα εφαρμόσετε σωστά το foundation. Βρείτε την ιδανική για εσάς απόχρωση και δημιουργήστε την τέλεια βάση που θα σας χαρίσει την επιδερμίδα των ονείρων σας. Και φυσικά, συμβουλευτείτε τον παρακάτω οδηγό με τα καλύτερα foundations που θα βρείτε στην αγορά.

zara-larsson-5-sephora-best-selling-foundation-homepage-1280x720.jpg


The foundations

Skin Long-wear fluid powder foundation, Bobbi Brown: Η πρώτη βάση Bobbi Brown που ξεκινάει ως foundation σε υγρή μορφή και ολοκληρώνεται σε πούδρα. Η σύνθεσή του είναι ανθεκτική στον ιδρώτα, δε μεταφέρεται στα ρούχα και δε δημιουργεί ακμή, ενώ ρυθμίζει τη λιπαρότητα και το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα, διατηρώντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα προστατευμένη από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένο με ένα σύμπλεγμα Power Protein που βοηθά την επιδερμίδα να φαίνεται υγιής.

Double-wear Stay in place makeup, Estee Lauder: Το Double Wear σάς εξασφαλίζει αψεγάδιαστο, φυσικό, ματ αποτέλεσμα με 24ωρη διάρκεια. Και όλα αυτά ενώ έχει τόσο ελαφριά υφή και τόσο άνετη αίσθηση που δεν το αισθάνεστε καν πάνω στην επιδερμίδα σας. Προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη και απόλυτα ομοιόμορφο τόνο, ενώ το χρώμα του δεν οξειδώνεται. 

Synchro Skin Glow Liquid Foundation Rose, Shiseido: Το νέο Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα σας από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα αποκτά λάμψη μεγάλης διάρκειας. Απλώστε το makeup μετά την περιποίηση, από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. 

 Με φινίρισμα πούδρας

Με φινίρισμα πούδρας

Skin Long-wear fluid powder foundation, Bobbi Brown

Buy me
 24ωρη διάρκεια

24ωρη διάρκεια

Double-wear Stay in place makeup, Estee Lauder

Buy me
 Λάμψη μεγάλης διάρκειας

Λάμψη μεγάλης διάρκειας

Synchro Skin Glow Liquid Foundation Rose, Shiseido

Buy me
 Must-try

Must-try

Touche Éclat Le Teint SPF 22, YSL

Buy me
 Πλήρης κάλυψη

Πλήρης κάλυψη

Infaillible 24h Foundation, L' Oreal Paris

Buy me
 Με απαλή υφή

Με απαλή υφή

10hr wear perfection foundation, Sephora Collection

Buy me

Touche Éclat Le Teint SPF 22, YSL: Αυτό το foundation νέας γενιάς συγκεντρώνει το μαγικό φως του Touche Éclat. Οι σκιές εξασθενούν και χαρίζουν μια καθαρά φωτεινή κάλυψη. Εξαιρετικά ανάλαφρο και ανεπαίσθητο στην επιδερμίδα, διαχέει κι ελέγχει τη διάθλαση του φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι πρωτοποριακές διάφανες χρωστικές παρέχουν ιδανική κάλυψη. Εμπλουτισμένο με προηγμένο σύμπλεγμα κατά των σημαδιών κούρασης, το Touche Éclat Le Teint ομορφαίνει τη φυσική ποιότητα του δέρματος για ξεκούραστη, φωτεινή και λαμπερή όψη.

Infaillible 24h Foundation, L' Oreal Paris: Γνωρίστε το νέο L'Oreal Paris Infallible 24Η Freshwear Foundation για πλήρη κάλυψη, χωρίς συμβιβασμούς, με μεγάλη διάρκεια. Η νέα καινοτόμα σύνθεση εξασφαλίζει μακρά διάρκεια, ελαστικότητα και είναι τόσο ανθεκτική που αντέχει όλες τις προκλήσεις της ημέρας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία δίνει μια ελαφριά αίσθηση, ενώ η εξαιρετικά λεπτή του σύνθεση, εξασφαλίζει ανάλαφρη αίσθηση και κάλυψη με διάρκεια. 

10hr wear perfection foundation, Sephora Collection: Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που ταιριάζουν απόλυτα στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας. Η απαλή υφή του σχηματίζει ένα πέπλο δεύτερου δέρματος που κρύβει τις ατέλειες (κηλίδες, σημάδια, σπυράκια) και αναδεικνύει την επιδερμίδα σας. Το πρόσωπό σας είναι άμεσα, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ομοιόμορφο, λείο και λαμπερό.

Teint Idole Ultra Wear, Lancome: Oil-free και σταθερό για 24 ώρες, το Teint Idole Ultra Wear δίνει υψηλή κάλυψη, φυσικό ματ τελείωμα και αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα, ενώ σάς δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε τον βαθμό κάλυψης που θέλετε. Τα pigments νέας γενιάς που περιέχει δεν οξειδώνονται καθώς περνάει η ώρα, οπότε μπορείτε να είστε σίγουρες πως το χρώμα σας μένει σταθερό, τα μόρια περλίτη και silica εξασφαλίζουν πως σμήγμα και λιπαρότητα δε θα χαλάσουν το ματ δέρμα σας και τη φρεσκάδα του.

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20, La Mer: Μια ελαφριά σύνθεση που συναντάει την πολυτέλεια και συνδυάζει άψογο χρώμα, ενυδατική δράση, δείκτη προστασίας και τη δύναμη του Miracle Broth. Οι ατέλειες σβήνονται, η εμφάνιση των πόρων μειώνεται, η επιδερμίδα αποκτά μια τέλεια όψη που διαρκεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες υγρασίας.

 Oil-free

Oil-free

Teint Idole Ultra Wear, Lancome

Buy me
 Με τη δύναμη του Miracle Broth

Με τη δύναμη του Miracle Broth

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20, La Mer, Hondos Center

Buy me
 Με βάση το gel

Με βάση το gel

Studio Sculpt SPF 15 Foundation, MAC Cosmetics

Buy me
 Αίσθηση φρεσκάδας

Αίσθηση φρεσκάδας

Ton Mattin Mattifying Foundation, Vivienne Sabo

Buy me
 Με τεχνολογία NoFlashback

Με τεχνολογία NoFlashback

Photo Focus Foundation, Wet n Wild

Buy me
 Με ενσωματωμένο primer

Με ενσωματωμένο primer

Facefinity All Day Flawless 3-In-1 Foundation, Max Factor, Hondos Center

Buy me

Studio Sculpt SPF 15 Foundation, MAC Cosmetics: Ένα foundation με βάση το gel που προσφέρει μέτρια έως πλήρη κάλυψη με φυσικό σατινέ αποτέλεσμα.

Ton Mattin Mattifying Foundation, Vivienne Sabo: Ξεκινήστε το μακιγιάζ σας με το foundation Ton Mattin για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας στη κάθε μέρα. Σκοπός του είναι να λειάνει την επιδερμίδα και να το κάνει ματ, ενώ διατηρεί την πρωινή φρεσκάδα στο δέρμα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ματ όψη, η οποία θα διατηρηθεί όλη τη μέρα. Το μπουκάλι με διανεμητή επιτρέπει την οικονομική χρήση του προϊόντος. Η φόρμουλα, εμπλουτισμένη με συστατικά ενυδάτωσης, το κυριότερο από τα οποία είναι το υαλουρονικό οξύ, καθιστά το προϊόν αυτό κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Photo Focus Foundation, Wet n Wild: Νέα βάση, με τεχνολογία No Flashback και σύμπλεγμα ρύθμισης του φωτός, που προσφέρει ένα άψογο φινίρισμα! Πρωτοποριακή φόρμουλα υψηλής απόδοσης! Διαθέτει ειδική σύσταση που ρυθμίζει το φως ώστε να αποτρέπει τις άσπρες σκιές (λευκές χρωματικές αποκλίσεις) στις φωτογραφίες!

Facefinity All Day Flawless 3-In-1 Foundation, Max Factor: Το Facefinity All Day Flawless 3-in-1 είναι ένα υγρό foundation για πλήρη κάλυψη, με ενσωματωμένο primer και concealer για άψογο, μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα. Με τεχνολογία Flexi-hold για Life-Proof, Touch-Proof, Shine-Proof, Matte αποτέλεσμα όλη την ημέρα. 

Κεντρική φωτογραφία: Spring Summer 2020 Collection, Chanel