fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Ψάχνετε την τέλεια βάση; Βρήκαμε τα 12 καλύτερα foundations για κάθε ανάγκη

Αυτά που θα δώσουν νόημα στο #nofilter


Ψάχνετε την τέλεια βάση; Βρήκαμε τα 12 καλύτερα foundations για κάθε ανάγκη

To πρώτο πράγμα που κάνετε όταν παρατηρείτε τα looks των celebrities, είναι σίγουρα η εψεγάδιαστη επιδερμίδα. Όσο και να νομίζετε πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το ιδανικό flawless skin, απέχει μόλις μερικά clicks. Άλλωστε, για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τη σωστή απόχρωση και η κατάλληλη υφή. Το αλαβάστρινο αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσει τόσο στις καθημερινές όσο και στις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. 

Συνεχίστε λοιπόν το scroll down και ανακαλύψτε τις top προτάσεις προϊόντων βάσης που ξεχωρίζουν γιατί προσφέρουν μεγάλη διάρκεια και λεία υφή.

face-covid.jpg

The foundations 

Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani: Με ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου. Θα το αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. 

24H Fresh Wear Foundation, L'Oreal:  Πλήρης κάλυψη, χωρίς συμβιβασμούς. Η νέα σύνθεση του προσφέρει ελαστικότητα, 24ωρο αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα σε ιδρώτα και υγρασία. Η πρωτοποριακή τεχνολογία δίνει μια ελαφριά αίσθηση ενώ η λεπτή του σύνθεση, εξασφαλίζει ανάλαφρη αίσθηση και κάλυψη με διάρκεια.

Studio Skin 24 Hour Wear Hydra Foundation, Smashbox: Ένα υγρό foundation υψηλών-επιδόσεων που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο & δεν εγκαθίσταται ποτέ σε πόρους & γραμμές. Ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο ανάμεσα σε 40 αποχρώσεις.

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20, La Mer: Αποτελεί την τέλεια λύση στις καλοκαιρινές αποδράσεις. Ενυδατώνει και θρέφει με κάλυψη που χτίζεται και λαμπερό τελείωμα. Ένα μακράς διάρκειας υγρό foundation που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF 10 Foundation, Estee Lauder: Eξασφαλίζει αψεγάδιαστο, φυσικό, ματ αποτέλεσμα με 24ωρη διάρκεια. Και όλα αυτά ενώ έχει τόσο ελαφριά υφή και τόσο άνετη αίσθηση που δεν το αισθάνεστε καν πάνω στην επιδερμίδα σας. Προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη και απόλυτα ομοιόμορφο τόνο, ενώ το χρώμα του δεν οξειδώνεται. 

Studio Fix Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation, MAC: Ένα πολυαγαπημένο foundation που κάνει θραύση στο κόκκινο χαλί και δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Πλέον επιστρέφει ανανεωμένο και υπόσχεται να αναδείξει τον πραγματικό σας εαυτό χαρίζοντας διαφανές, λαμπερό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η σύνθεσή του προσφέρει διάφανη προσαρμόσιμη κάλυψη και φυσική και αστραφτερή λάμψη. Αναζωογονεί την επιδερμίδα στο λεπτό, υπόσχεται άμεση ενυδάτωση χάρη στην απίστευτα ανάλαφρη, αδιάβροχη σύνθεσή του και προσφέρει άνεση και ολοήμερη διάρκεια. Δεν προκαλεί ακμή.

 Soft touch

Soft touch

Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani, Attica

BUY ME
 Summer vibe

Summer vibe

24H Fresh Wear Foundation, L'Oreal

BUY ME
 Hydration protocol

Hydration protocol

Studio Skin 24 Hour Wear Hydra Foundation, Smashbox

BUY ME
 Glowing touch

Glowing touch

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20, La Mer, Hondos Center

BUY ME
 For 24 hours

For 24 hours

Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF 10 Foundation, Estee Lauder, Sephora

BUY ME
 Celebrity fav

Celebrity fav

Studio Fix Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation, MAC

BUY ME

Eaze Drop Blurring Skin Tint, Fenty Beauty: Είναι μια ευέλικτη κρέμα με χρώμα που απλώνεται εύκολα, σβήνοντας τις ατέλειες και χαρίζοντας ομοιόμορφη επιδερμίδα στη στιγμή. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα HydraBlend, το Eaze Drop είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε απόλυτα φυσικό μακιγιάζ, ή ένα επιμελώς ατημέλητο look. Διατίθεται σε 25 προσαρμόσιμες αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε επιδερμίδα.

Teint Idole Ultra Wear, Lancome: Oil-free και σταθερό για 24 ώρες, το Teint Idole Ultra Wear δίνει υψηλή κάλυψη, φυσικό ματ τελείωμα και αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα ενώ σάς δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε το βαθμό κάλυψης που θέλετε.

Future Solution LX Total Radiance Foundation, Shiseido: Εμπλουτισμένο με συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα, βελτιώνουν την υφή, την φωτίζουν και διατηρούν την ελαστικότητά της. αυτό το πολυτελές αντιγηραντικό makeup που αναδεικνύει την φωτεινή σας αύρα, σαν να αποκαλύπτει την πραγματική, εσωτερική σας ομορφιά είναι βέβαιο πως θα το λατρέψετε. Προσφέρει ένα φυσικό, άψογο αποτέλεσμα που διευρύνει τις δυνατότητές σας για μια όμορφη επιδερμίδα.

Forever Skin Glow, Dior: Ένα μέικαπ που προσφέρει μακρά διάρκεια 24 ωρών* και ακτινοβόλο αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα δείχνει άψογη και ομοιόμορφη, ενώ οι πόροι συσφίγγονται. Αυτό το υγρό μέικαπ δεν ομορφαίνει απλώς το δέρμα, γίνεται ένα μαζί του, βελτιώνοντας κάθε μέρα την εικόνα του με μια σύνθεση, εμπλουτισμένη με προσεχτικά επιλεγμένα συστατικά περιποίησης αποκαλύπτοντας το πλήρες φάσμα του αισθησιασμού του.

Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15, Bobbi Brown: Ανθεκτικό στον ιδρώτα, δεν μεταφέρεται στα ρούχα και δεν δημουργεί ακμή, αυτή η σύνθεση είναι ιδανική για την επιδερμίδα καθώς προσφέρει κάλυψη 16 ωρών ενώ ταυτόχρονα η κάλυψη μένει φυσική και σταθερή. Όσο για την κάλυψη; Δημιουργεί ένα απόλυτα ισορροπημένο αποτέλεσμα με τα ενεργά συστατικά του να ελέγχουν την λιπαρότητα.

All Hours Foundation, YSL: Η σύνθεση oil-control μειώνει την εμφάνιση των ορατών πόρων και βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει ματ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα φίλτρα UV προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες και το αφήνουν φρέσκο και απαλό.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά beauty news κι όχι μόνο.

 Star quality

Star quality

Eaze Drop Blurring Skin Tint, Fenty Beauty by Rihanna, Sephora

BUY ME
 Anti-Wrinkle coverage

Anti-Wrinkle coverage

Future Solution LX Total Radiance Foundation, Shiseido, Hondos Center

BUY ME
 Super base

Super base

Forever Skin Glow, Dior, Sephora

BUY ME
 Mat result

Mat result

Teint Idole Ultra Wear, Lancome, Sephora

BUY ME
 Must try

Must try

Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15, Bobbi Brown

BUY ME
 Oil control

Oil control

All Hours Foundation, YSL, Attica

BUY ME