fbpixel

Search icon
Search
Swimwear Edition: Τα πιο σημαντικά "don'ts" στην επιλογή του μαγιό
STYLING TIPS

Swimwear Edition: Τα πιο σημαντικά "don'ts" στην επιλογή του μαγιό

Αποφύγετέ τα!


Συχνά, η εύρεση του κατάλληλου μαγιό είναι μία απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται αρκετό χρόνο αλλά και πολλές, διαφορετικές δοκιμές. Γι' αυτό οι περισσότερες από εμάς «πέφτουμε» σε κάποια λάθη, τα οποία όμως καταλήγουν να μας στερούν πόντους αλλά και να έχουν εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα απ' αυτό που θέλουμε στην πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται ούτε να ανησυχείτε ούτε να αγχώνεστε. Αναγνωρίστε τις «παγίδες», προσπαθήστε να τις αποφύγετε και εντυπωσιάστε με τις beach εμφανίσεις σας!

1. Αναγνωρίστε το σώμα σας

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε για λίγο τις τάσεις στην άκρη και να αναγνωρίσετε το σώμα σας με τα «δυνατά» σημεία αλλά και τις ατέλειές του και καταλάβετε τις ανάγκες του. Αγαπήστε τη σιλουέτα σας όπως και αν είναι αυτή και τονίστε τα μέρη εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τις τελευταίες σεζόν τα σχέδια πληθαίνουν συνεχώς, κάτι το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε το κατάλληλο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

22.jpg

2. Πείτε ναι στα καινούρια σχέδια

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε σχεδόν όλες είναι ότι φοβόμαστε να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε καινούρια σχέδια και διαφορετικά στιλ από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Το να βαδίζουμε σε γνωστά «μονοπάτια» μας χαρίζει σιγουριά και ασφάλεια, αλλά η μόδα εξελίσσεται. Καθώς τα σχέδια που εμφανίζονται είναι όλο και περισσότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθετε αντιμέτωπες με ένα νέο, το οποίο σας ταιριάζει περισσότερο. Plus, θα ανανεώσει τόσο το στιλ όσο και την ψυχολογία σας.

3. Go with the flow

Ακόμα ένα ατόπημα είναι ότι δε δίνουμε την απαραίτητη προσοχή ούτε την περίσταση ούτε το μέρος που θα περάσουμε τις διακοπές μας, καθώς πολλές φορές πιστεύουμε ότι ταιριάζουν όλα σε όλα. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ακριβώς όπως και στα ρούχα. Διαφορετικό σχέδιο θα διαλέξετε να φορέσετε εάν επισκεφθείτε ένα κοσμοπολίτικο νησί και διαφορετικό εάν επιθυμείτε να βιώσετε την απόλυτη ηρεμία και χαλαρότητα σ’ ένα πιο ήσυχο μέρος ή ακόμα και σ’ ένα camping.

4. Τα ολόσωμα μαγιό είναι must

Τα ολόσωμα μαγιό κυριαρχούν και φέτος! Τα μοντέρνα τους σχέδια και η ποικιλία στην οποία τα συναντάμε συναγωνίζονται επάξια τα bikinis και πλέον τα ξεπερνάνε. Μην ξεχνάτε ότι τα one piece swimwears χαρίζουν ευελιξία και πρακτικότητα, διότι μπορούν να φορεθούν και ως bodysuit στις βραδινές σας βόλτες -και όχι μόνο.

shutterstock-1892218495.jpg

5. Βρείτε το σωστό μέγεθος

Όπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές, το νούμερο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό. Συχνά επιλέγουμε σχέδια σε μεγαλύτερο μέγεθος με στόχο να νιώθουμε άνετα, αλλά τελικά αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Το swimwear που θα διαλέξετε θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά και να αγκαλιάζει την σιλουέτα σας χωρίς να αφήνει κενά, αλλά ούτε να σας πιέζει. Πολλές φορές θα χρειαστεί να προτιμήσετε ένα διαφορετικό νούμερο ανάμεσα στο bottom up και bottom down item.