fbpixel

Search icon
Search
Sun Approved: Μια καινοτόμα σειρά αντιηλιακών που προσφέρει εξειδικευμένη προστασία και φροντίζει την επιδερμίδα
FACE & BODY

Sun Approved: Μια καινοτόμα σειρά αντιηλιακών που προσφέρει εξειδικευμένη προστασία και φροντίζει την επιδερμίδα

Η αντιηλιακή σειρά “Sunfilm” της Juliette Armand σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει προστασία από όλο το φάσμα του ηλιακού φωτός


Το αντιηλιακό αποτελεί προϊόν-«κλειδί» για την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Πράγματι, το SPF σας προστατεύει από πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε και είναι σημαντικό να το εφαρμόζετε ανεξαρτήτως εποχής. Ακόμη και η καλύτερη skincare routine δεν μπορεί να σας προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, εάν δεν θωρακίζετε το πρόσωπό σας ενάντια σε oποιαδήποτε έκθεση μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη από τον ήλιο. Με άλλα λόγια, το SPF είναι στην πραγματικότητα το πιο ισχυρό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που μπορείτε να έχετε στη συλλογή σας, καθιστώντας την καθημερινή χρήση του το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τη φροντίδα και την προστασία της επιδερμίδας σας. 

Οι επιλογές είναι πολλές και αυτό καμιά φορά μοιάζει κάπως... χαοτικό. Όμως, πώς θα σας φαινόταν εάν υπήρχε μια σειρά αντιηλιακών προϊόντων που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας, χαρίζοντάς σας αυξημένη και εξειδικευμένη αντιηλιακή προστασία;

shutterstock-2313102425.jpg


Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η σειρά Sunfilm της Juliette Armand!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά από SPF products που σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει προστασία από όλο το φάσμα του ηλιακού φωτός, την ακτινοβολία UVA, UVB, την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), το ορατό φως (HEV) αλλά και το blue light. Η προστασία σας ξεκινάει από την UVB ακτινοβολία και συνεχίζει με τις ακτίνες UVA. Σήμερα, επιπλέον, αναγκαία είναι και η θωράκιση ενάντια στην υπέρυθρη (IR) και την ορατή ακτινοβολία (HEV) του ήλιου, ακτίνες που διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα προκαλώντας μακροχρόνιες κυτταρικές βλάβες. Στα εργαστήρια της Juliette Armand, δημιουργήθηκαν τα εν λόγω αντιηλιακά προϊόντα "Full Light Protection" για ολοκληρωμένη προστασία από το όλο το φάσμα των ακτίνων του ήλιου.

sunfilm-products.jpg

Η αντιηλιακή σειρά Sunfilm συνδυάζει το απαραίτητο με το πρωτοποριακό!

Η πρωτοπορία γίνεται ένα με την απαραίτητη φύση του αντιηλιακού, συνδυάζοντας την προστασία από τον ήλιο με την αντιοξειδωτική θωράκιση και την επουλωτική δράση. Προλαμβάνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τη φυσική λειτουργία ανανέωσης της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Τα αντιηλιακά προϊόντα της σειράς περιέχουν ισχυρά και εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία σε αντίθεση με τα κοινά αντιοξειδωτικά, είναι ικανά να λειτουργούν αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια έκθεσής τους στον ήλιο.

Ποια είναι τα πρωτοποριακά συστατικά της σειράς;

  • EUK-134: Πρωτοποριακό συστατικό με μοναδικό μηχανισμό αυτοαναγέννησης για αντιοξειδωτική δράση που διαρκεί κατά την έκθεση του δέρματος στον ήλιο.
  • Venuceane, Helioguard: Συστατικά που ενισχύουν φυσικές διεργασίες του δέρματος για αντιηλιακή προστασία.
  • Ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα: Συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Elastomer: Αντιηλιακή προστασία και αντιοξειδωτική δράση συνδυάζονται με την επουλωτική δράση εξειδικευμένης φαρμακευτικής σιλικόνης σε μια ιδιαίτερη μεταξένια υφή.

The products

FACE

Face Gel SPF 30

face-gel-spf-30-55ml.jpg

Top-seller αντιηλιακό προϊόν της Juliette Armand, το Gel προσώπου αντιηλιακής προστασίας διαθέτει απαλό χρώμα και μη λιπαρή υφή, για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ανθεκτικό στο νερό. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR). Ενισχυμένο με καλμαντικά και εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά ανακουφίζει από ερεθισμούς, προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση. Ανθεκτικό στο νερό.

Face Velvet SPF 50+

face-velvet-spf-50-55ml.jpg

Πρόκειται για μια κρέμα υψηλής αντιηλιακής προστασίας προσώπου με βελούδινη υφή για όλους τους τύπους δέρματος, με ανθεκτικότητα στο νερό. Προσφέρει μέγιστη προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UVA και UVB σε συνδυασμό με την επουλωτική δράση του συστατικού Elastomer. Ενισχυμένη με τα λιπαρά οξέα Ω3, Ω6 και τη βιταμίνη Ε προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και τη φωτογήρανση. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Face Bliss SPF 50+

face-bliss-spf-50-55ml.jpg

Μια κρέμα υψηλής αντιηλιακής προστασίας προσώπου με λεπτή και εύκολα απορροφήσιμη υφή για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ανθεκτικότητα στο νερό. Προσφέρει ευρύ φάσμα μέγιστης ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, τις υπέρυθρες (IR) και το ορατό φως (HEV). Ενισχυμένη με εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Face Mineral Fluid SPF 50

face-mineral-fluid-spf-50-40ml.jpg

Το νέο αντιηλιακό της σειράς Sunfilm είναι λεπτόρρευστο, υψηλής προστασίας, με 100% φυσικά φίλτρα για όλους τους τύπους δέρματος και για ευαίσθητα δέρματα. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, υπέρυθρες (IR), ορατό (HEV) και μπλε φως. Διαθέτει λεπτή, εύκολα απορροφήσιμη υφή και ματ αποτέλεσμα καθώς και συστατικά όπως το φερουλικό οξύ και νιασιναμίδη. Χωρίς χρώμα και άρωμα. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό.

BODY

Body Fluid Spray SPF 30

body-fluid-spray-spf-30-200ml.jpg

Tο Fluid αντιηλιακής προστασίας είναι σε μορφή spray για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, και τις υπέρυθρες (IR). Ενισχυμένο με εξειδικευμένο αντιοξειδωτικό συστατικό προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση. Προϊόν εύκολο στη χρήση, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση, κατάλληλο για θάλασσα, καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό, και σπορ. Μάλιστα, πλέον διαθέτει νέα ανανεωμένη σύνθεση! Ανθεκτικό στο νερό.

Body Tan Oil SPF 10

body-tan-oil-spf-10-200ml.jpg

Το Body Tan Oil είναι ένα ανθεκτικό στο νερό λάδι αντιηλιακής προστασίας για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει προστασία αντιηλιακή από τις ακτίνες UVA και UVB. Ενισχυμένο με λάδι από καρότο και αβοκάντο προστατεύει την επιδερμίδα από τη ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος και την ενισχύει με θρεπτικά συστατικά. Αφήνει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα χωρίς περίσσεια λιπαρότητα, κατάλληλο για θάλασσα και σπορ. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Before & After Sun

Pre Sun-Hydra Protecting Gel

pre-sun-hydra-protecting-gel-55ml.jpg

To ενυδατικό gel προστασίας της επιδερμίδας πριν την έκθεση στον ήλιο για όλους τους τύπους δέρματος, ενυδατώνει και προσφέρει ευρύ φάσμα εξειδικευμένης προστασίας στην επιδερμίδα που θα εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία. Ενισχυμένο με τη Provital D3, σημαντική για τη φυσιολογία του δέρματος. Δεν περιέχει αντιηλιακά φίλτρα και είναι κατάλληλο πριν τη χρήση αντιηλιακού προϊόντος. Ενυδάτωση και προστασία πριν την έκθεση στον ήλιο.

After Sun Hydra Calming Cream

after-sun-hydra-calming-cream-200ml.jpg

Μια καταπραϋντική, ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο για όλους τους τύπους δέρματος. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και φλογώσεις και αποκαθιστά την υδατική της ισορροπία αποφεύγοντας το ξεφλούδισμα. Καταπράυνση και ενυδάτωση πριν την έκθεση στον ήλιο.

Face & Body Sunscreen

Face and Body Cream SPF 10

face-and-body-cream-spf-10-200ml.jpg

Αυτή η κρέμα αντιηλιακής προστασίας με εύκολα απορροφήσιμη υφή για όλους τους τύπους δέρματος, προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR). Ενισχυμένο με συστατικά εξειδικευμένης δράσης που βελτιώνουν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και ενισχύει τους μηχανισμούς προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στο νερό.


Info: www.juliettearmand.gr