fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

«Summer wardrobe: The weekly edit» από την Style & Beauty Director του GLOW magazine, Ελεονώρα Κανάκη

Η ίδια ανακαλύπτει τα fashion essentials για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και δημιουργεί 7 stylish & cool εμφανίσεις από τη νέα συλλογή της Scotch & Soda


Το καλοκαίρι έφτασε και είμαστε έτοιμοι για εξορμήσεις στην παραλία, τις καλοκαιρινές μας διακοπές αλλά και περιπάτους στην πόλη. Τα σκουρόχρωμα looks διαδέχονται τα χρώματα που παίζουν πλέον πρωταρχικό ρόλο στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Η summer wardrobe θέλει άνεση αλλά και μικρές stylish πινελιές που θα δώσουν το touch των τάσεων του φετινού καλοκαιριού. Εμείς λοιπόν, εντυπωσιαστήκαμε από την νέα συλλογή του brand Scotch & Soda και δημιουργήσαμε 7 στιλάτες και πολύ cool, απόλυτα καλοκαιρινές προτάσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

scotch-and-soda.jpg


Η συλλογή Summer 2023 «Park in Bloom» της Scotch & Soda, είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό πάρκο του Άμστερνταμ, Vondelpark. Η συλλογή εκπέμπει θετική διάθεση και συνδυάζει μοναδικά τα florals με τα prints, τις ρίγες με στοιχεία από βελονάκι και τα pop χρώματα με αγαπημένα basics, όλα με ένα φρέσκο touch, προσφέροντας μια μοναδικά καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Έξυπνες και χρωματιστές casual προτάσεις, αλλά και ιδιαίτερες επιλογές για party looks.


Ανακαλύψτε περισσότερα στο βίντεο!

FOR MORE:
Διεύθυνση: Μediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών

Τηλέφωνο: 2310473489

E-mail: scotchcosmos@rvudistribution.com

IG: scotch_soda & rvu_distribution

image00003.jpeg

Φωτογραφίες και βίντεο: Χριστίνα Δημητριάδου

GLOW LOVES

Silver or Gold? Πώς να ανακαλύψετε ποια κοσμήματα σας ταιριάζουν
STYLING TIPS

Silver or Gold? Πώς να ανακαλύψετε ποια κοσμήματα σας ταιριάζουν