fbpixel

Search icon
Search
Summer in the city: Τα απαραίτητα items για ολοκληρωμένα urban looks
THE LOOK

Summer in the city: Τα απαραίτητα items για ολοκληρωμένα urban looks

Τα κομμάτια που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας


Όσο πλησιάζουμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού τόσο αυξάνεται και η θερμοκρασία. Όπως είναι λογικό, δε μπορούμε να είμαστε όλες τις ζεστές ημέρες διακοπές με το μαγιό και τα αέρινα beach items μας. Ωστόσο, η σωστή επιλογή κομματιών όσο παραμένουμε στην πόλη θεωρείται μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, διότι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τη ζέστη αλλά και το γεγονός ότι επιθυμούμε να παραμένουμε stylish καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για καλή μας τύχη, υπάρχουν τα items εκείνα, τα οποία θα μας «λύσουν» τα χέρια και θα πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις καλοκαιρινές συλλογές των fashion lovers. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε!

Midi dress

b6d60654f8cc68153acda2e69486f8df.jpg
Image source: @manrepeller

Πρακτικό, άνετο και απόλυτα κολακευτικό, δεν υπάρχει πιο ιδανική και ασφαλής επιλογή για κάθε γυναίκα από ένα fashionable midi dress. Η αλήθεια είναι πως κατέχει μία θέση στη ντουλάπα μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αλλά το καλοκαίρι μας χαρίζει μία υπέροχη ανανέωση λόγω χρωμάτων και μοτίβων. Η ποικιλία του μεγάλη για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Οι έντονες αποχρώσεις θεωρούνται must τη φετινή σεζόν κι εσείς δε γίνεται να αρνηθείτε. Ταιριάζει με πολλά shoe designs από flats μέχρι ψηλοτάκουνα. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

Shorts

18301ceab5202954983293a5951c05e1.jpg
Image source: @stealthelook

Πολλές από εσάς πιστεύετε ότι τα σορτσάκια πρέπει να έχουν θέση μόνο στην παραλία αλλά ήρθε η στιγμή να τους δώσετε μία ευκαιρία. Τα φετινά τους σχέδια έχουν έρθει για να σας αποδείξουν ότι πρέπει να τους παραχωρήσετε απλόχερα μία θέση στα city looks σας. Λινά, τζιν ή δερμάτινα δεν έχει καμία σημασία τι θα επιλέξετε, καθώς όλα θα σας χαρίσουν μία τέλεια πινελιά. Για να αναδείξετε τον tailored χαρακτήρα που κρύβουν μέσα τους, συνδυάστε το μ’ ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι από εντυπωσιακά mules ή σανδάλια με λεπτεπίλεπτα λουράκια. Θα το λατρέψετε!

Statement blouse

6dd74dfe59ca974cc2ecdee49cfce40b.jpg
Image source: @whowhatwear

Μία ιδιαίτερη μπλούζα, την οποία μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι μία βραδινή έξοδο και έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με πλήθος κομματιών είναι απαραίτητη. Για τη φετινή σεζόν παρατηρούμε σχέδια που βασίζονται στο ρομαντισμό και την αισιοδοξία αλλά και με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, κεντήματα και όγκους. Είτε λατρεύετε το minimal style είτε τις πιο maximal εκδοχές θα εντυπωσιαστείτε από τα κομμάτια που θα συναντήσετε. Συνδυάστε τες με λινά παντελόνια και thong sandals για ένα πιο casual look.

Barely-there sandals

w1900-q65.jpeg

Όπως θα έχετε αντιληφθεί πολλά trends των ‘90s έχουν κάνει πολύ δυναμικό come back. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα flat σανδάλια με τα λεπτεπίλεπτα λουράκια. Προσδίδουν μία άμεση κομψότητα στην εικόνα σας και πραγματικά μπορούν να ταιριάξουν με τα πάντα από το τζιν μέχρι τα φορέματά σας. Εμείς λατρεύουμε να τα βλέπουμε με slip dress, καθώς απογειώνουν μία luxurious απλότητα. Από την άλλη αν θέλετε να προσθέσετε μία αναπάντεχη πινελιά στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε δερμάτινα ή suede σχέδια στα σανδάλια σας.

Oversized tote bags

55f451c7cf189c0b7a40ac8a29d38be0.jpg

Άραγε υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε μία oversized tote bag; Εμείς σίγουρα όχι. Είτε επιλέξτε να κάνετε πικ νικ, είτε να ολοκληρώσετε ένα office look, αυτό το σχέδιο δεν ήταν ποτέ πιο απαραίτητο. Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way τότε η raffia είναι μονόδρομος. Παρόλα αυτά μία canvas αλλά και υφασμάτινη είναι πολύ summery και μπορούν να σταθούν σε κάθε εμφάνιση. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και αποκτήστε την asap.

Jumpsuit

991eba5be6a08e1d7f3e4dddbcfc40f6.jpg
Image source: @whowhatwear

Τόσο effortless όσο και το mini dress που αναφέραμε προηγουμένως, μία ελαφριά και αέρινη ολόσωμη φόρμα, θα σας χαρίσει όλες αυτές τις stylish εμφανίσεις που αναζητάτε φέτος το καλοκαίρι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λινά αλλά και τα μεταξωτά σχέδια που θα προσθέσουν λάμψη, αλλά και «δροσιά» στην εικόνα σας. Θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα σας και θα σας κάνει να μη θέλετε να την αποχωριστείτε. Ξεχωρίζουμε τους bold tones χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά μας αρέσει να τη βλέπουμε και στους τόνους του μπεζ.